Şimdi Ara

HANGİ BÖLÜMÜ SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM KARARSIZ OLANLAR ÜZGÜNLER GELİN (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
8
Favori
18.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, dil de sıralama 29500 de. Sınava 3. girişi kardeşimin. Ne yapacağımızı bilmiyorum, dil edebiyat desen: formasyonu kaldırdılar ( 4 yılı bitirdikten sonra olabilir formasyon ), ne yazabiliriz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc müh klasik- endüstri müh. bir firmada üretim süreçlerinde proje yöneticiliği yapmak vs. zevkli bir iştir aynı zamanda ama pc müh kadar net değil biraz daha multidisipliner bi bölüm eee desek orda da devrelerle uğraşma var. şuan size önerebileceğim tek şey pc müh sanırım. bu alanın önü çok açık ve eee ye ilginiz yoksa veya diğer bölümlere bu bölüm en tercih edilesi duruyor sizin için

• @Zeyneparin Merhaba zeynep hanım sıralama için çok üzülmeye gerek yok gayet kotarilabilir bir noktada kardeşiniz. benim tavsiyem bu ekonomik durumda öğretmenlik okutmak veya o yoldan gitmektense almanca mütercim tercümanlık okumasını sağlayıp almanyada birçok işte çalışabilmesini sağlamak. orada kazanacağı paranın artanı bile türkiyede aldığı maaşın 2 katı falan olur. benim tavsiyem almanca tercümanlık okutmanız, istanbul ve mersini yazmanız tavsiyemdir bu 2 şehir güzel şehirlerimiz istanbul pahalı diye mersin yazabilirsiniz alta da kalanları yazarsınız bi araştırın derim.

• 🙏 teşekkür ederim

• Hocam 75k sayısal İstanbul düşünüyorum nereyi önerebilirsin önerilerin varsa biraz teselli edebilir

• Ea 6.8k ne onerirsiniz hedef belirlemedim daha

• Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde akademisyenim. Bölümüm elektrik-elektronik mühendisliği, sorunuz varsa boş vakitlerimde cevaplamaya çalışırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20k kanka

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1garipyolcu1 1 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl 21bine tıp vardı ama çok ücra bir şehirdi. Adını hatırlamıyorum ama ücra şehirlere bakmayı unutma, illa tıp diyorsan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar ea 1100 ile nasıl bir yol izleyebilirim içimden geçmese de boun siyaset düşünüyordum ancak 900 ile kapatmış ve gelme ihtimalı oldukça düşük ybs beni cezbeden bölüm

• Merhaba sizce 21.6kyla hangi tıplar gelir? Gelenlerden buna git diyebileceğiniz var mı

Kars ve siirti yazmazsam tıpı riske atmış olur muyum?

Sizce bu sıralamayla tıp okumak mantıksız mı küçük bir doğu şehrinde çok sıkılır mıyım zorluk yaşar mıyım?

Kastamonu tıp bu sene bu sıralamaya gelir mi?

Lütfen yardımcı olur musunuz

Öne 

• 100k sıralamam var ne seceyım

• Hocam ben sinif ogretmenligi mezunuyum. Bu sene tekrardan girdim sozelde 4 bin tmde 165 bin sayisalda ise 300 bininci oldum. Sence ne yapayim? Pdr okuyup alan gecisi yapmayi dusunuyordum ama istedigim.unide gelmedi. Saglik meslek yuksekokullarindan 2 yillik bolum mu okusam.onerecegin var mi?

Ayrica bir arkadas Tmde 43 bin sayisalda 182 bin. Hukuk istiyor bunun icin mezuna kalmak istiyor sence mantikli mi?

Son olarak ise bir arkadas ergoterapi okuyor. Gelecekteki is imkani nasildir?

• @yksterich yani sıralama kötü değil paü pc düşünebilirsin diye düşünüyorum hangi bölümü okumak istediğine karar ver sıralaman iyi

• @jforza eğer pcye ilgin varsa CEO'luk bölümü diyeceğimiz hem işletme hem pc müh eğitimi veren YBS yi tavsiye ederim bogaziçi gelmez ilk 1.5kyı alıyor ama özyeğin tam bursluyu tercih edebilirsiniz. bu sıralamaya bu ekonomide hukuk yazılmaz bence

• @fearless-man1907 pc müh düşünebilirsin diye düşünüyorum, gerçekten tıp düşüncen yoksa itibar için tıp yazma 6 sene harıl harıl saç kalmıyor insanda bence.

• @yusufyigit00 şunu söyleyeyim siyaset teoride iyi ama türkiyede olduğunuzu unutmayın:) boun ybsnin gelme ihtimali var ne kadar ileri gideceğini bilemiyoruz ama kaliteli öğrencilerle kaliteli bir okulda kaliteli bir bölümde çok kaliteli bir eğitim alacağına şüphen yok yerinde olsam boun YBS Seçer keyfime bakardım orda öğrendiklerin sana inanılmaz vizyon katacak istediğin zaman da yurtdışına gidip euro dolar kazanabilirsin. şimdiden hayırlı olsun, boun ybs ucundan gelmezse de belki de farklı bölümler düşünmelisin o kısmı tam bilemiyorum cunku boun 1.6k iken ozyegın 18 19 k idi tam burslusu :) basarilar

• @Cnascnas öncelikle şunu söylemeliyim biyolojiyi gerçekten seviyor musun kadavralarda antrenman yapacaksın tüm insan vücuduna bakacaksın kan revan tüm bunlar senin ilgini çekiyor mu yoksa mühendislik veya diş mi istiyorsun buna karar vermelisin eğer ki gerçekten tıp istiyorsan 16 17kdan başla ve şehirlerin güzelliğine göre tercih yap, çünkü ben olsam öyle yapardım ardından en sona da en az istediğin şehirleri yazmalısın çünkü gayet iyi bir sıralama yapmışsın ve 6 yıl tıp okuyacaksın kazanamazsan da tercih yap en azından dene diye düşünüyorum küçük şehir olmasından değil tıp derslerinin ağırlığından sıkılabilirsin diye düşünüyorum oyüzden ne yapmak istediğine karar vermen gerekiyor.

• @Fat1Jh pc müh ea isen ybs

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.