Şimdi Ara

HANGİ BÖLÜMÜ SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM KARARSIZ OLANLAR ÜZGÜNLER GELİN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
8
Favori
18.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• @Umtclskn sadece burdurda değil sivasta da hatta ve hatta hatayda iskenderun teknik üniversitesinde sakarya üniversitesinde ve daha birkaç elle tutulur universitede daha okuma şansınız var açıkçası önümde böyle olanaklar varken sadece sıralamam sınırda tutuyor diye küçük burdurda pc müh okumak istemezdim şehir olanaklarını iyi değerlendirin derim. açıkçası sadece burdura puanınızın yettiğini düşünmeniz garibime gitti epey şanslısınız matematik düşünmeyin doğrudan pc müh okuyun fena sayılmayacak okullarda kazanmışsınız hayırlı olsun şimdiden sorularınız olursa özelden de yazabilirsiniz.

• 37k sıralama var diş ,ee , moleküler biyoloji yazabilirim. Siz ne dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @rhnegative açıkçası eğer tembellik varsa işletme yazın ve ingilizcenizi geliştirin en kolay öyle 4 yıllık diploma alırsınız örgünde, ama gerçekten çalışma azminiz varsa yönetim bilişim sistemleri tam size uygun ingilizcenizi geliştirdiğiniz takdirde iş hayatında bilgisayar mühendisinden farkınız olmayabiliyor. tamamen karma bir bölüm içerisinde endüstri müh yapay zeka pc müh hepsi var, ben bunun tam size göre olduğunu düşünüyorum yurtdışı hedefiniz de varsa bunu ybs ile gerçekleştirebilirsiniz. hayırlı olsun şimdiden.

• @fearless-man1907 şimdi önerdiğim üniler tabiki var ama her bölüm için yazsam epey uzun olur başarı sıralamana göre bi şeyler önerelim

• @Yıldırım0705 tıp pc müh endüstri hepsini okursunuz 11k ile elimdeki tek done malesef bu, pc müh okuyun herkese uyuyor çoğunlukla :)

• @komenyus123 açıkçası moleküler aşırı spesifik, ve ülkedeki durumu ortada / diş bana göre değil ve bir insanın kendini tamamen sınırlandırması anlamına geliyor. eğer ee'ye eğiliminiz varsa bana göre ee tercih etmelisiniz. Bu önemli mühendislik dalında ilerleyebileceğinizi düşünüyorum eğer cidden seviyorsanız.

• hocam tavsiye ettiğiniz üniler var mı ytü bile gelmiyor

• @Yıldırım0705 aslında 11kya ytü pc geliyor

onun dışında marmara ing

iyte ing

gtü ing

ankara ing

odtü kıbrıs ing

ege türkçe

deü ing

ist üni cerrahpaşa

eğer çok diploma diyorsanız odtü kıbrısta tam burslu da okuyabilirsiniz 11k gelmiyor diyorsunuz ama ytü pc en son 11k ile kapatmış ki ytüden sonra yazdıgım okullarda öyle low level okullar da değil gayet iyi alternatifleriniz var diye düşünüyorum umarım ytü gelir.

• Dostum iyi akşamlar.Eşit Ağırlık yerleştirme sıralamam 161 bin - Sence hangi sayılardan tercih yapmaya başlamalıyım?

• @luzengor İyi akşamlar. Bence 80-90k'lardan başlayıp 190-200 yer kalırsa daha da fazla yazabilirsin, ayriyetten sana tavsiyem Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü olacak. Değerlendir, bir düşün derim. Hakkında hayırlısı olsun.

• Teşekkür ederim dostum :) Hayırlı geceler

• 37k say. İyi bir ceng istiyordum ama tamamen yalan oldu. Ne önerirsin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @cubb0rn ben anlamıyorum hocam tr 1.si mi olmak hedefindi 37k ile de gayet güzel ünilere gidip ardından çok büyük paralar kazanabilirsin ben olsam 1 senemi heba etmezdim 370k da değilsin 37kdasın :) önerim okulu seç ve git.

• her sene sıralaması attığı için dedim hocam inşallah gelir teşekkür ederim

• Hocam kimisine göre iyidir elbette ancak benim perspektifimden bakmanız için şunu söylemeliyim:

Bu benim 3. senemdi. Ve geçtiğimiz sene 45k yapmıştım. Bunu hak etmediğimi düşündüğüm için 3. kez hazırlanmaya karar verdim ve şimdiki netice bu. Eh şimdi kaldım da noldu? Hiçbir fark yaratamadım. Zaten bu sıralamalardaki cengler de her sene bu kadar ilerliyor.

• @cubb0rn bu sistemde mezuna kalmak sıkıntı hocam. karar sizin sonuç da iyi daha iyi olabilirdi belki ama bununla yetinmelisiniz o 1yılın telafisini hiçbir şey vermiyor devam edin ve kod yazmaya baslayın :)

• Benim daha da kalmaya zerre niyetim yok zaten. Nereler yazılabilir sizce?

• @cubb0rn gelebilecek ilk yer marmara bilgisayar türkçe gibi duruyor ama siz ondan önce istanbul cerrahpaşa pc ilk tercih yapıın 3. tercihe de ingilizce eskisehir teknik var ardından ankara türkçe gazi türkçe var ve bir de akdeniz ingilizce en sona da osmangazi türkçe ve sonra sıralarsınız işte.

bu okullar gayet iyi okullar ama eğitim dili sizin için çok önemli çünkü hem ingilizceyi öğreneceksiniz hem işiniz için lazım. türkçe okumak çok daha kolaydır daha dertsizdir. ingilizce okurssanız zor olan bölüme bir zorluk daha eklersiniz. ama türkçe okursanız da ingilizceyi dışardan halletmek zorunda kalırsınız. kafanızda bu ayrımı da yapıp belki öne türkçeleri arkaya ingilizceleri veya öne ingilizce arkaya türkçeleri yazabilirsiniz veya karma bir seçim yaparsınız çok güzel okullar bunlar, emin olun bu okullardan mezun olup 10 20 k dolar kazanan çok insan var sektörde hatta şirket kurup çok farklı para kazananlar da var hakkınızda hayırlısı olsun simdiden. okuldan ziyade yasayacagınız sehire okulun köklü olup olmamasına - akademik kadroya odaklalanın

• bana da birkaç bölüm önerir misininiz 69k ne yazacağımı şaşırdım pc önceliğim sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.