Suriye sınırından kastım mardin hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HANGİ BÖLÜMÜ SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM KARARSIZ OLANLAR ÜZGÜNLER GELİN (6. sayfa)
-
-
@ThisVenom şüphesiz odtü hocam itüyü itülüler tavsiye eder odtüyü tüm türkiye
-
@ThisVenom eğerki ampermetreler ampüllü proje ödevleri gibi şeylere ilginiz var ise ee yok bilgisayar yazılımı bilgisayar oyunları kod yazmak yazılım üretmek gibi bir hedefiniz varsa pc müh
ilginize bağlı olarak değişir. ilginiz yoksa genelde başaramazsınız ee daha zor diyebiliriz çünkü daha spesifik bir alan bilgisayar yazılımı ise daha net bir alan diyebiliriz. genelde çoğu öğrenci ne uğraşacam elektrikle devrelerle diyip pc müh tercih etmektedirler.
odtü ee gelseydi itü pc müh gelseydi sanırım ben pcye olan ilgimden ötürü itü pc müh gitmek zorunda kalırdım. çünkü ee'ye bir ilgim olmadığı için 4 yılımı sevmedğim konularla ve ömrümü sevmediğim bir meslekte geçiremezdim.
-
20 k mühendislik istiyorum öncelikli hedefim bilkent sence ücretli mantıklı mı tam burs çok mu olur düşürme şansımız veya burs alma şansımız falan yok mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
94k sayısal
bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, matematik öğretmenliği ve ilköğretim matematik öğretmenliği düşünüyorum
farklı fikirlere de açığım siz olsanız bu sıralamaya ne yazardınız
-
%90 getirir. Ermenistan sınırında.
@fearless-man1907 ailenin ne iş yaptığına göre değişmekle birlikte bence 20k'da tam burslu veya devlet alternatiflerini değerlendirip ailene üni okurken erasmus/dil okulu/ work and travel yapmak istediğini söylersin veya ilerde iş kuracakken kullanmak istediğini söylersin bu şekilde çok daha hızlı ilerleyebilirsin. ticarethanelere para kaptırmanın anlamı yok. ama eğer çok zenginseniz zaten bunu ödeyebilecek rahat bir durumunuz olur yalnız benim tavsiyem okul parası vermek yerine dediğim şekilde yapabilirsen çok daha iyi olur belki de 4 sene sonra yurtdışına master yapmaya gidip sonra oradan alacağın oturum izni ile euro kazanmaya başlarsın. ki bu dediğimi yapman önemli olabilir. bilkent diploması iyidir, boun de iyidir, itü de odtü de iyidir. o kadar çok iyi var ki hele senin 20k içinde çok çok fazla iyi üni var ve ben olsam senin yerinde dediğim gibi yapardım.
-
Cebrayılda raks eylerim hoxam inş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@ThisVenom birsürü devre muhabbeti gelecek önünüze ve gereksiz ayrıntı olarak görebilirsiniz, bence pc okuyup hobi olarak o alanlarla uğraşın veya işinizi o alanlara kurun diye düşünüyorum eğer böyle yaparsanız boşu boşuna zahmete girmezsiniz sevmediğiniz işlerle muhatap olmazsınız
-
@lunatlased açık konuşalım ekonomi ortada bir öğretmen 1000 euro 1000 dolar bile kazanamıyor... yurtdışında asgari ücretler 2k 3k olmuş insanlar rahat rahat yaşıyorlar. bizim ülkede size 20 30k maaş verilmeli ki öğretmen olasınız ben yerinizde olsam mühendis olurdum. en düzü de pc mühendisi en kolay uyum sağlayabileceğiniz, ve iş bulabilitenizin olduğu. yine de bir araştırın. öğretmenlikten uzak durun derim.
-
Hocam 85k mimarlık istiyorum ne dersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@kidrauhl6 hayaliniz bu ise kesinlikle yazın gidin hayırlı olsun
-
Eyvallah
odtü istatistik topluluğunu görmüş müydünüz? sorularınız için sosyal medya üzerinden iletişime geçebilirsiniz
-
Bilgisayar mühendisliği istiyorum ve sıralamamam 4.2k Hacettepe tutuyor Hacettepeye gitmek istiyorum ama ailem ODTÜ Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümünde ısrar ediyor ne yapmamı önerirsiniz? Havacılık ve uzay okurken aynı anda yazılım öğrenebilir miyim?
Güzel ders dışı aktivite hocam.
@yahya7818 udemy kurslarıyla birlikte yazılım öğrenebilirsiniz. ama her zaman sizin istediğiniz önemli bir başkasının değil. bunu unutmayın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X