< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HANGİ BÖLÜMÜ SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM KARARSIZ OLANLAR ÜZGÜNLER GELİN (2. sayfa)
-
-
160k geldi ceng yada yazılım yazacağım Atatürk üni akademik kadro fena değil geçen yıl 168 le kapatmış gelir mi bilmiyorum sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@1garipyolcu1 yazacaksınız ardından gelecek veya gelmeyecek bunu bilemeyiz ama şimdiden alternatifleri düşünmenizi öneriyorum. diş/ eczacılık gibi. o bölümlerde 6 senelik tıp eğitimden daha rahat edebileceğinizi düşünüyorum.
-
80k ea hacettepe iktisat istiyordum ama o 72k
-
@2ceyrekkokorec sıralamanızı beğendim bilgisayara ilginiz varsa bilgisayar müh. tavsiye ederim / bilişim sistemleri müh. endüstri müh de size uygun alanlar olabilir. yanına koyacağınız ingilizce ile birlikte yaptığınız işi de severseniz iyi bir noktada olursunuz.
-
Hocam diş önceliğim zaten. Karsa meraklı değilim açıkçası İstanbulda diş hekimliği istiyorum zaten gelir de. Eczacı olmaz benden zaten onu yazmam. Sadece tıp ve diş yazacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@generation z 37k çok iyi bir sıralama, eczacılık diş hekimliği ve mühendislikler hepsi farklı alanlar gelecekte ne olacağınıza siz karar veriyorsunuz.
yerinizde olsam mühendisliklerden birine yönelirdim. kod yazmayı da seviyorsanız pc müh tercih edebilirsiniz pc ile aşırı aranız yoksa endüstri müh tavsiye edilebilir.
-
@1garipyolcu1 13k tıptan 33k dişe kadar yazın, hayırlı uğurlu olsun şimdiden
-
@Archthediron araştırmayla okuyacağınız üniyi bulabileceğinizi varsayıyorum pc müh güzel seçim hayırlı olsun şimdiden
-
Sağolun hocam teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2956 sıralama boğaziçi öğretmenlik vs hacettepe ingilizce tercümanlık
@bylordkedi her işi yaparım abi gibi bir haliniz var, bence şimdiden gelecekte ne yapacağınızı belirlemenizde var eğer gerçekten diş hekimi olmayı istemiyorsanız sırf puanı iyi diye olmanızı tavsiye etmiyorum hayatınız boyunca yapacağınız işi belirlerken 2021 sıralama puan parametresine göre değil kendi isteklerinize göre karar verin. ilerde kendinizi kod yazarken mi görüyorsunuz diş çekerken mi buna karar vermeniz sizi ileri götürecektir.
-
@yigig121 hayırlı olsun öncelikle, pc müh yazarken 120kdan 220kya kadar olan ünileri yazın ünileri yazarken şehirleri ve akademik kadroyu düşünmelisiniz. örneğin kars üni 120k ve ısparta 121k ise karsı öne yazmayın burada puana takılı kalmayın hangi şehirde okumak istediğinize karar verin, ingilizceyi şimdiden geliştirmeye bakın. atatürk üni gerçekten iyidir. ama soğuğa hazırlıklı olun :)
-
İnşallah gelir hocam bundan önce pederin mesleği gereği 5 yıl yaşadım bakıcaz sorun olmaz herhalde :)
@thevictorious daha önce de konuşmuştuk sizinle eacıysanız artık bir geçiş dönemine giriyor dünya, iktisat işletme istatistik gibi bölümler okumanız size çok daha sınırlı fayda sağlayacaktır. tercih dönemi bitene kadar araştırıp yönetim bilişim sistemleri bölümüne geçebilirsiniz veya tercih listenizde yer verebilirsiniz bunu yaparsanız sizin adınıza çok daha faydalı olacaktır. dünyaya teknoloji hakim ve teknolojiyi aktif şekilde kullanmayan bölümleri tercih etmek biraz "zayıf-weak" bir tercih olarak kalıyor. karar sizin her şeyi en baştan araştırıp yine iktisat diyorsanız tabiki de okuyun.
-
hocam sayısal 44k,bölümlerin ankara ve istanbulda olması tercihim en kötü sakarya falan olur bi bölüm önerisi alabilir miyim böyle bir sıralamayı beklemiyordum ne yapacağım bilmiyorum
@Fixdom merhaba öncelikle hayırlı olsun, alanınız dil ve yazılım sektöründe de çok fazla tercüman aranabiliyor. tavsiyem yurtdışını kovalamanız olacaktır. Yurtdışında öğretmenlik veya yurtdışında tercümanlık. şimdiden ne yapacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Yerinizde olsam İyi ünileri en başa yazardım ilk önceliğim boğaziçi tercümanlık ardından öğretmenlik olurdu ve basamak basamak düşürerek bir tercih listesi hazırlardım ama şimdiden planlarınızı yurt dışına göre yapmanızı tavsiye ediyorum, daha iyi para kazanabilmek için.
-
Sayısal 82k
@serkanacaar merhaba hayırlı uğurlu olsun 44k çok iyi bir sıralama, yerinizde olsam şehir olarak, İstanbul-Ankara-İzmir-Antalya-Bursa şeklinde ilerlerdim. Sakarya demenizden makine müh. hissiyatı aldım öncelikle şuna karar verin bilgisayar müh- endüstri müh- elektrik elektronik- makine- hangisini yapabilirsiniz yaparken keyif alırsınız bunu düşünün, bu sizin kararınızın en önemli noktası bir yerden karar vermeye başlamalısınız.
-
@Ykssavar mühendislik alanlarını öneriyorum. pc müh endüstri müh makine müh -bilişim sistemleri mühendisliğine özellikle bakabilirsiniz. detay verirseniz yine yardımcı olurum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X