Şimdi Ara

Hangi Cep Telefonunu Kullanıyorsunuz..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önerdiğiniz ,Kullandığınız Marka hakkında sorunlarınızı beğendiğiniz özelliklerini burda paylaşalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [angeL] -- 2 Temmuz 2006; 19:15:14 >

• şimdiki telefonumu satıp yerine n80 alcam ihşallah n80 derim başka bşişi demem
  • E61 kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum. Öncesinde kullanıp memnun kalmadıklarım (son dönemde) N80, N91, P850, 8800, 6280 idi. En memnun kaldıklarım W800, N90, Sharp 903 sh (sadece resim kalitesi ! ), N70 idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 6 Temmuz 2006; 14:27:38 >
  • Şu anda Nokia 7710 kullanıyorum, en beğendiğim yönleri geniş ve parlak ekran + dokunmatik oluşu çok büyük rahatlık ve kullanım hızı sağlıyor. Tabi PDA türü bi cihaz olduğundan cep bilgisayarı niyetine türlü uygulamalar ile kullanmak mümkün, word ppt ve excel dosyaları düzenleyip hazırlamak kendi kullanım menüsü dahilinde, ayrıca 1.3mp kameraya sahip ve 90mb dahili olmak üzere MMC desteği var. mp3 player niyetine de sık kullandığım kalitesini beğendiğim bi cihaz.. Bu yönlerden beğeniyorum..

Kötü yönleri dersen arabada veya yolda yürürken ekrandaki klavyeden veya kendi el yazınla mesaj yazmak biraz zorlaşıyor, titreşimden dolayı sarsılıyorsun. Boyutu büyük ancak ekranının da büyük olması ile orantılı, beni pek germiyor ama boyut önemseyenler için kötü bir yön. Ayrıca video çekimi (versiyon kaynaklı olabilir) eski vga kameralı cihazlarım kadar bile iyi değil..

Şu durumda sevmediğimden veya bıktığımdan değil ama uzun süredir aklımda olduğundan N90 almayı planlıyorum kısa süre içinde..

• suanda n90 kullaniyorum ve uzun sure degistircegimi sanmiyorum memnun kaldigim yanlari hepsi bir memnuniyetsizlik yasamadim
  • Ben de SE W810i kullanıyorum. Tasarımı ve teknik özellikleri mükemmel. Fotoğraf ve MP3 çalma kalitesi oldukça yüksek; keşke video kaydı da 320x240@30 FPS olsaydı...
  • bende 7610 kullanıyorum benım için muzık calması yeter yanı sıra resım cekmesı fılan sevdıgım ozellıkler.. kotu yonlerı var tabıı bıraz buyuk tus kullanımı bıraz zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende w800i kullanıyorum arkdasın dediklerine aynen katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Ben de SE W810i kullanıyorum. Tasarımı ve teknik özellikleri mükemmel. Fotoğraf ve MP3 çalma kalitesi oldukça yüksek; keşke video kaydı da 320x240@30 FPS olsaydı...
  • motorola_mpx220 kullanıyorum windows mobile olması yeterli benim için cebinde bilgisayar taşımak gibi
  • k750i kullanıyorum ama almak istediğim telefon n80
  • Valla bende bilmiyorum hangisini kullandığımı, elime geçeni kullanıyorum, şu an diyosan K750, yarın ne olur bilmiyorum.
  • nokia 6280 kullanıyorum.ondan öncede n80 kullandım.illede nokia
  • bnde LG KG800 var dokunmatik oluşu zarfiliği erkek-kadın için gayet hoş bi telefon ayrıca yanında 2 adet pil veriolar koruma kabı kendi kutusu herşeyi gzl
  • İ-TEQ BOND kullanıyorum. Telefon tuş takımıyla hem telefon olarak dokunmatik ekranıyla hem pda olarak kullanıyorum. Windows kullanması televizyonu radyosu ekranı beni cezbeden özellikleri
  • 7710 diyorum ve aklımdada baska yok diyorum o ekranda film izlemek ayrı bir zevk veriyor!!!!
  • e398 kullanıyorum %300 arttırılmıs sesi ile beni mest ediyo

bi de wooferı var ki masanın ustune koyuyorum accayip titresim veriyo sarkı calarken
  • s700i bir zamanların devrm yaratan telefonuuuuu
  • Samsung SGH-X700
  • nokia 6630,6170,
  • haa bu arada belirtmek lasıım benim telsim için bi de 5110um vaaaaaarrrrrrrr taş gibi etl walla
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.