Şimdi Ara

Hangi dili önerirsiniz? Yardımcı olun lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 yaşındayım İngilizce öğrenmeye devam ediyorum.Okuduğum çoğu şeyi anlıyorum genel olarak derdimi anlatabiliyorum dinlememde çok kötü değil.İngilizceden sonra hangi dili önerirsiniz acaba?İspanyolcayı çok istiyorum ama işine yaramaz diyorlar.Yurtdışına çıkma imkanım pek yok.Bir de sizce iki dili aynı anda öğrenemezmiyim?Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

• rusça öğrenebilirsin

iş ilanlarına göz gezdir kendine bir istatistik tut ingilizceden hangi dil için açık var ona bak

rusça
    arapça bu iki dış ticarette yükselişte

ardından
    almanca
    fransızca geliyor
  • Is olanagi icin dusunuyorsan hangi meslege yoneleceksen o alandaki dillere yonel keyfine ogrenmek istiyorsan sana kalmis tamamen hangi dili sececegin fakat bir dilde gercekten hakim olana dek digerine atlama hemen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

rusça öğrenebilirsin

iş ilanlarına göz gezdir kendine bir istatistik tut ingilizceden hangi dil için açık var ona bak

rusça
    arapça bu iki dış ticarette yükselişte

ardından
    almanca
    fransızca geliyor
    rusça yurtdışına çıkmadan katiyen öğrenemezsiniz demişti biri forumda ne biliyim iş içinde o kadar başarılı olabileceğimi ummuyorum dil olarak türkeyedeyim çünkü. ispanyolcanın hiçmi faydası olmaz çok istiyorumda çünkü bir gün amerikaya falan gidersem ordada işe yarayabilir bence ayrıca rusça arapça ve çince 4-5 yıl alır diyorlar ne düşünüyorsun çinceyi yazsan bile listeningde zorlanırsın diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holmes was here

Is olanagi icin dusunuyorsan hangi meslege yoneleceksen o alandaki dillere yonel keyfine ogrenmek istiyorsan sana kalmis tamamen hangi dili sececegin fakat bir dilde gercekten hakim olana dek digerine atlama hemen
    ispanyolcanın günlük hayatta yararı olurmu sence zaten iş için geliştirebileceğimi pek zannetmiyorum ne biliyim çok zormuş gibi gözüküyor doktor veya savcı falan olsan mesela o kadar terimi nasıl öğrenicen?hem bide hukukla ilgili bi meslek yaparsan grameri falan düzgün konuşman gerek
  • Doğru ama bordo pasportlulara vize her an kalkabilir. Ve oraya gidip rusça ogrenebilirsin.

Latin amerika ülkeleri ile ekonomik ilişkilerimiz zayıf ama taşınmayı düşünüyorsan öğrenebilirsin keza ispanya’da kalırım dersen ispanyolca çalışmaya başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Doğru ama bordo pasportlulara vize her an kalkabilir. Ve oraya gidip rusça ogrenebilirsin.

Latin amerika ülkeleri ile ekonomik ilişkilerimiz zayıf ama taşınmayı düşünüyorsan öğrenebilirsin keza ispanya’da kalırım dersen ispanyolca çalışmaya başla
    para konusu sıkıntı aslında rusya değil hiçbir ülkeye gidebilecek gibi durmuyorum yani türkiyede kalsam ispanyolca işime yaramazmı ingilizce gibi?internete bakarken falan mesela herhangi bir konu araştırırken daha çok kaynak bulmuş olurum,ispanyolca şeyleri anlarım hemde sempatik gelyor konuşması falan çok güzel hevesimde var yani işime yaramaz mı ispanyolca?cevap için teşekkürler
  • Misty4242 M kullanıcısına yanıt
    Ingilizce gibi gelisebilecek bir dil isiyorsan cince ogren suandaki ikinci dil ogrenme istegin tamamen senin keyfine kalmis ingilizce degerinde hakimiyetinde olmasi imkansiz onun icin ne istersen ogren faretmeyecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Holmes was here kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.