Şimdi Ara

Hangi din adamları, neden evlenmezler? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
23.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen bu safsatalara inanmaya devam et. Kurduğu örgütlenme ile devletin altını bir güzel oyan mesih adayının ne olduğunu her kafası çalışan biliyor zaten. Şahadet gibi konuları pas geç; emrine girdiği abd nin müslüman olmasına uğraş. CIA istasyon şefi bu sahte mesihin bizzat kefilidir. ''İslamsız Dünya'' adlı kitabında fetullahın bir piyon olduğunu itiraf etmektedir. Al da, oku biraz... Cübbeli Ahmet Hoca'da fetullahın dinimize nasıl korkunç zararlar verdiğini devamlı anlatmaktadır.

Kıblesi abd olan bir mesih, İslam'ın temsilcisi değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

@ar-tryk

Sen bu safsatalara inanmaya devam et. Kurduğu örgütlenme ile devletin altını bir güzel oyan mesih adayının ne olduğunu her kafası çalışan biliyor zaten. Şahadet gibi konuları pas geç; emrine girdiği abd nin müslüman olmasına uğraş. CIA istasyon şefi bu sahte mesihin bizzat kefilidir. ''İslamsız Dünya'' adlı kitabında fetullahın bir piyon olduğunu itiraf etmektedir. Al da, oku biraz... Cübbeli Ahmet Hoca'da fetullahın dinimize nasıl korkunç zararlar verdiğini devamlı anlatmaktadır.

Kıblesi abd olan bir mesih, İslam'ın temsilcisi değildir.

Kendi çelişkilerinizi yazdım o kadar. Başka bir şey yazmadım. Safsataysan açıklarsın.

Cübbeli Ahmet ne diyormuş biraz da ona bakalım. Anlamıyorum bu kadar insan niçin olmasını istedigi ama olmayan şeylere başkasının inanmasını ister. Yazdın madem Cübbeliye de bakalım.

• Ne çelişkisi yahu? Graham Fuller bizzat diyor ''biz fetullah ı iyi kullandık, her dediğimizi yaptı'' diye... Ilımlı İslam projesinin ayakta kalması için fetullah biçilmiş kafatn.

CIA durduk yere kimseye kefil olmaz. Hele terörist muamelesi yaptıkları müslümanlara. fetullah a neden kefilmiş bu CIA?

Öğren de yaz bakalım. Bir de bu devlete neden bu kadar saldırıyor, insanlara iftira atıyor?

Bu mu yani?
  • “Ilımlı İslâm” bir “Şeytan kusmuğu”dur

Yazının devamı:http://www.biroybil.com/showthread.php?5336-%93Il%FDml%FD-%DDsl%E2m%94-bir-%93%DEeytan-kusmu%F0u%94dur
  • 2.sayfada son yazılanları okumadım. Yanlız Ahmet adlı arkadaş yanlış bilgi veriyor sakal hakkında.

Sakal bırakmak sünnettir. Yaşlı dedelerde falan görürsünüz,onlarda sakallarını okutmuştur. Bildiğim kadarı ile sakalı uzattıktan sonra örnek veriyorum yasindir,fatihadır birşeyler okunuyor. O şekilde sakalı kesmek haramdır.

Onun dışında kesmek haram değildir.

acayip de sinir oluyorum islam gibi güzel bir dini böyle saçma şeylere alet edenlere,temelinde doğruluk güzellik yatıyor iken,gidip nerde kıl tüy yazılmamış çizilmemiş şey var çekip çıkarıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer39

Sizin yorumunuzun da doğru olabilme ihtimali var tabi, Kuran'da geçmediği için, bunun doğru olmayan hadis olduğunu söyleyebilecekler de olucaktır. Kuran'da geçmediği için bundan sonrası ''yorum''a kalmış oluyor.

şu konuyu anlayalım

imanın şartları

Allah'ın varlığına ve birliğine inanmak.
    Allah'ın meleklerine inanmak.
    Allah'ın kitablarına inanmak.
    Allah'ın peygamberlerine inanmak.
    Ahiret gününe inanmak.
    Kadere inanmak

bold yaptığım yere inanırım diyorsun sadece

nasıl olacak

peygamberine inanmama oluyor eğer ki sadece Kuran ı Kerim e dayatırsan

Kitap, sünnet, icma, kıyas.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nur*

2.sayfada son yazılanları okumadım. Yanlız Ahmet adlı arkadaş yanlış bilgi veriyor sakal hakkında.

Sakal bırakmak sünnettir. Yaşlı dedelerde falan görürsünüz,onlarda sakallarını okutmuştur. Bildiğim kadarı ile sakalı uzattıktan sonra örnek veriyorum yasindir,fatihadır birşeyler okunuyor. O şekilde sakalı kesmek haramdır.

Onun dışında kesmek haram değildir.

acayip de sinir oluyorum islam gibi güzel bir dini böyle saçma şeylere alet edenlere,temelinde doğruluk güzellik yatıyor iken,gidip nerde kıl tüy yazılmamış çizilmemiş şey var çekip çıkarıyorsunuz.

sana göre erkeğin ipek giyip altın takması da haram değil sanırım

çunku o hadis ve sakal kesmek haramdır hadisi aynı kaynak

sen altın ipeğe inan ama sakala tü kaka

iman tazeleyelim hep beraber

• quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer39

Sizin yorumunuzun da doğru olabilme ihtimali var tabi, Kuran'da geçmediği için, bunun doğru olmayan hadis olduğunu söyleyebilecekler de olucaktır. Kuran'da geçmediği için bundan sonrası ''yorum''a kalmış oluyor.

şu konuyu anlayalım

imanın şartları

Allah'ın varlığına ve birliğine inanmak.
    Allah'ın meleklerine inanmak.
    Allah'ın kitablarına inanmak.
    Allah'ın peygamberlerine inanmak.
    Ahiret gününe inanmak.
    Kadere inanmak

bold yaptığım yere inanırım diyorsun sadece

nasıl olacak

peygamberine inanmama oluyor eğer ki sadece Kuran ı Kerim e dayatırsan

Kitap, sünnet, icma, kıyas.

onları yukarıda yazmışım zaten amaç nedir?

• Sakal olayında,dediğim doğrudur. Sakalı çok bırakmak da haram ona bakılırsa.

İpek altın olayıda,erkekdeki testosteron hormonunu azaltır. Bunun ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Benim özgürlüğüm yok ise din çatısı altında,ne yapayım ben o dini ya ? harbi sinir oluyorum,ben sakal bırakmak istemiyorum arkadaş. Nesi günah bunun. Sakin olamıyorum şu tarz şeylerde.

Gidip camii imamına sorabilirsin,lütfen sorduktan sonra gel burada paylaş. Kesinlikle yanlışın var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur* -- 20 Haziran 2011; 13:54:55 >
  • quote:

Sakal olayında,dediğim doğrudur. Sakalı çok bırakmak da haram ona bakılırsa.

İpek altın olayıda,erkekdeki testosteron hormonunu azaltır. Bunun ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Benim özgürlüğüm yok ise din çatısı altında,ne yapayım ben o dini ya ? harbi sinir oluyorum,ben sakal bırakmak istemiyorum arkadaş. Nesi günah bunun. Sakin olamıyorum şu tarz şeylerde.

Gidip camii imamına sorabilirsin,lütfen sorduktan sonra gel burada paylaş. Kesinlikle yanlışın var.

arkadaş ben öğrendim ki burada yazıyorum bilerek iddaa ederek

camii imamına sorarken bir bak bıyığımı var sakalı mı?

ona göre hizaya gelelim, sen bırakmak istemiyorsan bırakmazsın arkadaş zorla bıraktıran olmaz zaten zorla kestiren olur

• quote:

İpek ve altının testesteronu azalttığı hakkında ciddi bilimsel kanıtınız var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

quote:

İpek ve altının testesteronu azalttığı hakkında ciddi bilimsel kanıtınız var mı acaba?

olsa ne olacak olmasa ne olacak?

inanmış bir insan bunda mantık ararsa aklına inanmış olur Allah a değil
  • quote:

quote:

quote:

İşte bunu evrende kimse bana kabul ettiremez Ahm3tt!

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bunu evrende kimse bana kabul ettiremez Ahm3tt!

öldükten sonra fayda etmeyecek ama bu

sen zannediyorsun ki küt diye öleceğim

ne yapacaksın melekler geldiği zaman

• @Ahm3tt;
    Forum kuralları yüzünden meleklere ne yapacağımı yazamıyorum!
    Peki hiç gelen giden olmazsa sen ne yapacakaın?
  • quote:

@Ahm3tt;

ole bir olasılık yok Vallahi Azrail i görünce böyle gülemeyeceksin

gelen giden olmaz ise force a karışacağını düşünüyorsun sanırım ( star wars mode: on)
  • İpek ve altın olayını bir yerden okumuştum. Yalnız şimdi bakınca bulamadım,farklı şeyler buldum. Sende bak derim,belki yanlış biliyorumdur.

Bizim camii imamı sakalsız,sadece bıyığı var. Fethullah gülen cemaati de sakalsızdır.

İnsanlara somut şeyler gerek,madem hak din islam neden halen bir ton hırıstiyan doğuyor ölüyor?

Mesela hadis olarak şu söylenmiş"vebalı yerlere girmeyin,girerseniz de çıkmayın"şimdi bu kutsal bir şey mi ?

akıllı bir insan düşünen bir insan bunu diyebilir. Neden bunda bir kutsallık aranıyor ?
  • quote:

quote:

@Ahm3tt;

gelen giden olmaz ise force a karışacağını düşünüyorsun sanırım ( star wars mode: on)

kesin konuşmak iyi değildir . belkide @neommy ibadette ve imanda ileri gidecek ve ALLAH'ın sevgili kullarından olacak . o zaman azraile kavuşmak isteyenlerden olabilir. belkide gülecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

quote:

@Ahm3tt;

kesin konuşmak iyi değildir . belkide @neommy ibadette ve imanda ileri gidecek ve ALLAH'ın sevgili kullarından olacak . o zaman azraile kavuşmak isteyenlerden olabilir. belkide gülecek

yarım yamalak konuşmakta iyi değildir

öyle olmaz da böyle olur

şöyle olmaz da şöyle olur

arkadaş işin doğrusu ne ise onu söyle

yoksa kişiler ne yaparsa yapsın ayağını yorganına göre uzatsın

• bu forumda bazıları bana inanmadığı tanrıyla kafayı bozmuş ateisti getiriyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.