@Ahm3tt; Forum kuralları yüzünden meleklere ne yapacağımı yazamıyorum! Peki hiç gelen giden olmazsa sen ne yapacakaın?
quote:
Orijinalden alıntı: H.Dünyalı
quote:
Orijinalden alıntı: neommy
@Ahm3tt; Forum kuralları yüzünden meleklere ne yapacağımı yazamıyorum! Peki hiç gelen giden olmazsa sen ne yapacakaın?
50 yaşındaki amcanın işi gücü meleklere ne yapacağını düşünmek Allahım bu yaşlara geldiğimizde sen bizi böyle durumlara düşürme... İnsan özelliklede dinsizler yaşlandıkça dahada radikalleşir çünkü ölüm yaklaştığını hissederler dönmeyide gururlarına yediremezler iyice radikalleşirler radikalleşirler ve radikalleşirler...
quote:
Orijinalden alıntı: gdolunifaktohumu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: neommy @Ahm3tt; Forum kuralları yüzünden meleklere ne yapacağımı yazamıyorum! Peki hiç gelen giden olmazsa sen ne yapacakaın?
50 yaşındaki amcanın işi gücü meleklere ne yapacağını düşünmek Allahım bu yaşlara geldiğimizde sen bizi böyle durumlara düşürme... İnsan özelliklede dinsizler yaşlandıkça dahada radikalleşir çünkü ölüm yaklaştığını hissederler dönmeyide gururlarına yediremezler iyice radikalleşirler radikalleşirler ve radikalleşirler...
Halkla İlişkiler adına böyle diyorsun, ama geceleri 50 yaşıma geldiğimde bende neommy gibi olayım diye dualar ettiğini iyi biliyorum!
quote:
Orijinalden alıntı: gdolunifaktohumu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: neommy
kibir insanı felakete sürükler
bence bir müslüman evlenmeyi istemez yada hoş görmez ise tam anlamıyla islamiyeti yaşamamış olmazmı ...?
quote:
Orijinalden alıntı: thompson
bence bir müslüman evlenmeyi istemez yada hoş görmez ise tam anlamıyla islamiyeti yaşamamış olmazmı ...?
Olmaz. İslamiyet çoğalmayı(evlilik kurumu içinde!) emreder. Zaten topik bazı kişilerin bu özelliklerine dikkat çekmek için açılmıştır. Müslüman görünümlü papazlar daha net görülsün istenmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: lehrer35
quote:
Olmaz. İslamiyet çoğalmayı(evlilik kurumu içinde!) emreder. Zaten topik bazı kişilerin bu özelliklerine dikkat çekmek için açılmıştır. Müslüman görünümlü papazlar daha net görülsün istenmiştir.
Emretmez, durumu uygunsa tavsiye eder.
quote:
Orijinalden alıntı: lehrer35
quote:
eğer cinsel arzularını kontrolün altında tutabileceksen (masturbasyon dahi yapmayacaksan ) evlenmeme gibi bir lüksünün olabileceğini duymuştum . ama bu çok tehlikeli en iyisi evlenmek
Diğer forumdaki salyalı ''ülkü''... Diğer bilinen adları; ''saygılı1i'', ''kötücenk'', uykusuz1i'', ''Enes'', ''Hüseyin'', ''Çakırefe''...
Sana ettiğim hitap şeklini takmaad almışsın.
Başka konulara değinirdim; ama kıymet meselesi... Varil ve köpük
En ufak tacizinde şikayet ederim. Olmadığın için, karşımada çıkamazsın
fetullah neden evlenmiyor sahi? Neden çekiniyor?
quote:
Orijinalden alıntı: El Fuego
fetullah neden evlenmiyor sahi? Neden çekiniyor?
Eleştirecekseniz fikirlerini eleştirin, kim olursa olsun kişisel özelliklerini eleştirmeye hakkınız yok. Evlense ne evlenmese ne belki sağlık problemi vardır size ne evliliğinden.
Neden Peygamberimizin tavsiyesine uymuyor? Ehl-i sünnette kafana göre yorum ve icraat var mı? Alim değilim; ama yok. Buna Allah tarafından lütfedilen bir unvan da yok. Olması da imkansız. Cinlerden haber alması gibi tüm fasaryaları saymazsak!
Neden Peygamberimizin tavsiyesine uymuyor? Ehl-i sünnette kafana göre yorum ve icraat var mı? Alim değilim; ama yok. Buna Allah tarafından lütfedilen bir unvan da yok. Olması da imkansız. Cinlerden haber alması gibi tüm fasaryaları saymazsak!
Herkesin günahı da, sevabı da kendine. Dinler arası diyalog gibi bazı düşüncelerine ben de katılmıyorum da niye evlenmemiş gibi eleştiriler beni rahatsız ediyor. Belki sağlıksal problemi var o zaman hakkını nasıl ödeyeceksin ki sorulduğunda şeker hastalığım var eşim için eziyet olur diye evlenmiyorum demişti.
@alikuşçu;
''Dünya işlerinden evlenemiyorum'' diyen de kendisi. Peygamber Efendimiz (S.A.V)'ın da dedikleri gibi ''ümmetimin fazlalığından gurur duyacak'' bir insana ve getirdiği dine saplanmış hançerdir.
fetullah bellidir! Ne dediysem arkasındayım. Ahirette bu yüzden sorguya çekilirsem de, bildiğim kadarıyla hesabını vermeye razıyım.
fetullah bir düşman, işbirlikçidir!
Herşeye küstahça akıl verme cüretinde bulunan, alim fetullah neden bekar?
''GATAKULLİ''lik durumu mu var acep? Peygambere hakaret ederken, şer'i hükümlşere modası geçmiş derken, cinlerle konuşup gaipten haber verirken, damda ''birilerini'' görürken bu şahsa neden söylenmedi?
Evlenip, şehzade yetiştiremeyeceği?..
quote:
''GATAKULLİ''lik durumu mu var acep? Peygambere hakaret ederken, şer'i hükümlşere modası geçmiş derken, cinlerle konuşup gaipten haber verirken, damda ''birilerini'' görürken bu şahsa neden söylenmedi?
Hacı yavaş iç.
quote:
Orijinalden alıntı: alikuşcu
quote:
Hacı yavaş iç.
Yok alikuşçu;
Ramazan geliyor. O işler askıda Dün gece de kandildi. Günah tonla zaten. Bırak; bir ay Allah rızasına takılmayalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme