Bildirim
Hangi Diş (Acil yardım)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
bende denizli ısparta trakya ve bolu dişiaraştırıyorum .erzurum dişi ilk sıraya düşünüyordum ama arkadaşlar denizli felan ilke düşün dediler.bende suan ne yapacam bilemiyorum . banada bi yardım edin :D -
Bende bunlar arasında selçuğu başa yazmayı düşünüyorum köklü üni olduğu bide diğerlerine göre büyük şehir olduğundan ama fazla bi bilgim yok -
Burlarda okuyan veya okuyan arkadaşı olan hiç yok mu -
Selçuk ve Erciyes köklü üniversiteler.Kocaeli de diş hekimliğinde iyi bir üniversite.Bana bunlar gelmeyecek muhtemelen.Samsun denizli falan yazdım bu yüzden. -
Hocam 21259 sıram var Zonguldak ordu Sivas tokat Rize hangisinin gelme ihtimali var -
Hocam senin kaçtı sıralama -
Benim sıralamam 17.425 dostum -
Hocam Zonguldak ve Ordu ihtimaller arasında Rize Sivas Tokat kesin gelir gibi bence.Ama bu sadece tahmin :) -
Hocam bana cevap anlamında yazdıysanız ben diğer arkadaşa sormuştum siz tıp da yazıcak mısınız -
19,5 hocam -
Pardon kardeşim Tıpta yazıcam ama çok ümitli değilim -
20'lik diş bence kardeşim -
Beyler 17.425 e devlet de tıp gelir mi sizce -
Sizinle konuşuyoduk diş hakkında hocam . Valla gönlümden geçen omü . İnşallah gelir ikimize de -
Bence gelme ihtimal var hocam . Ama güzel dişlere gitmek daha iyi bence . Kars falan oralarda okumak ister misin bilemem . -
İnşallah gelir hocam.Samsun bize yakın ve arkadaşlarım var.Başka şehirlere gidersem yurtta kalıcam mecburen ama Samsun olursa eve çıkıyorum.Ah şu obp geri atmasaydı çok güzel olacaktı :) -
Allah herkesin gönlüne göre versin -
Kaç attı hocam şu lanet şey
Benzer içerikler
- lnx integrali
- iç mimarlık ve çevre tasarımı önü açık mı
- kyk nevresim değiştirme
- ip gerilmesi formülü
- psikoloji okumak pişmanlık mi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X