Şimdi Ara

!!!Hangi Dis Macunu????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun zamandir guzel beyazlatan kaliteli bir dis macunu ariyorum onceden crest kullaniyordum ve cok memnundum..Fakat artik bulamiyorum ve sizin onerilerinizi bekliyorum..

• Mümin diye diş macunu vardı o geldi aklıma . Bulursan bi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cn.gates -- 22 Mart 2010; 20:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cn.gates

Mümin diye diş macunu vardı o geldi aklıma . Bulursa bi dene

bi bakarim
  • ipanayı hiç sevmiyorum,tadı çok kötü.
  • .

!!!Hangi Dis Macunu????
  • hepsi kimyasal ama ben sensodyne diyorum birde tüp olanını tavsiye etmem hani reklamlardaki şık duran neden derseniz diş macunu kendi kendine çıkıyor dişinizi fırçalamak için kapağı açınca oda ne ağzında diş mağcunu birikmiş ben aldığımda böyleydi belki farkına varıp düzeltmişlerdir.
  • ailem ne alırsa onu kullanıyorum.. ama ikidir sensodyne kullanıyoruz arada singalinkilerde oluyor.. Bende birşey sormak istiyorum.. Şu signal beyazlatıcı diş macunu işe yarıyor mu kullanan var mı? kendime ondan almayı düşünüyorumda. Dişlerim normal renktedir.. sigara kullanmam, çay kahve ise hafta da 3-4 gün falan kullanırım max.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bunu kullanıyorum çok memnunum ama biraz pahalı 30 lira kadar hepsiburada mevcuttur.

!!!Hangi Dis Macunu????
  •  !!!Hangi Dis Macunu????

Ben bunu kullanıyorum. Doktorun önerisi olarak kullanıyorum. Tatlı ve ekşi yerken alt dişlerim fena halde sızlıyor dedim. Bu macunu önerdi. Etkisi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

!!!Hangi Dis Macunu????

Ben bunu kullanıyorum. Doktorun önerisi olarak kullanıyorum. Tatlı ve ekşi yerken alt dişlerim fena halde sızlıyor dedim. Bu macunu önerdi. Etkisi oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.