Şimdi Ara

hangi htc

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanan veya bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum sizce hangi htc yi almalıyım aradaki 200 tl lik farkı vermeye değermi 2.modelin şarj süresinin daha az sürdüğünü söyleyen bazı kullanıcı yorumlarını okudum aynı fikirde olan varmı bu seçimim konusunda çok önemli.
    HTC Touch Diamond .......... 1000tl
    HTC Touch Diamond II ..... 1200tl

• Td2 iyi cihaz ama daha önce wm kullanmadıysan hiç bulaşma
  • Kesinlikle HTC Dimond 2... 200 tl lik farkı vermeğe değer...
  • eğer bulabiliyorsan da htc hd tavsiye ederim.

her ikisinden de daha iyi bir telefon
  • zaten problemim bulamamak forumda herkes güzel tel.ler tavsiye editor ama nerden bulunur kimse bilmiyor mesela sony ericsson satio nerde satılır bilen yok.2 hafta sonra cebit fuarı var artık onu bekliycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecmain

zaten problemim bulamamak forumda herkes güzel tel.ler tavsiye editor ama nerden bulunur kimse bilmiyor mesela sony ericsson satio nerde satılır bilen yok.2 hafta sonra cebit fuarı var artık onu bekliycem.

En güzelini yaparsın fuarı bekle...

quote:

kullanan veya bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum sizce hangi htc yi almalıyım aradaki 200 tl lik farkı vermeye değermi 2.modelin şarj süresinin daha az sürdüğünü söyleyen bazı kullanıcı yorumlarını okudum aynı fikirde olan varmı bu seçimim konusunda çok önemli.
    HTC Touch Diamond .......... 1000tl
    HTC Touch Diamond II ..... 1200tl

Zaten problem bulamamak herkes güzel teller tavsiye ediyor nerden bulunur bilmiyor demişsin ama sen 2 telefon seçimi sumuşsun ve arada vereceğim 200 tl var değermi demişsin, nerden bulabilirim dememişsin ki, eğer öyle sorsaydın inanıyorum ki cevabını rahatça alabilirdin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.