Şimdi Ara

Hangi telefon modellerini kullanıyorsunuz ve neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakında zamanda telefon alıcam fakat fikir sahibi olmak istiyorum konuya katılırsanız cok sevinirim.

• Tecno Phantom V Flip 5G kullanıyorum, ama yakın bir zaman da Samsung Galaxy Z Fold 6 modeline geçmeyi planlıyorum, Fold modellerin ekran açılınca neredeyse 8 inçlik bir tablete dönüşmesi beni cezbediyor.
  • Casper Via A40 kullanıyorum ses kalitesi olsun kamerası olsun mükemmel ama tek bir yanının sevmiyorum hoparlör o kadar güçlü ki en düşük ses seviyesine alsan bile baya ses duyuluyor
  • Samsung hariç telefon alınmaz Türkiye'de vergiler çok yüksek en uygun vergili en uygun fiyatli samsung

Haa kacak xiaomi poco alma şansı varsa o da iyi bir seçenek

Apple alanlarin yuzde 90i katakulli ile kullaniyor bakmayin siz hava attiklarina Trump döneminde apple vergileri çok yükseldi

Ben s21fe kullanıyorum şarj hariç çok memnunum
  • Ayfon

• Samsun s23fe mevcut . Sorun yaşamadım bugune kadar o yüzden onla devam :)

• Xiaomi poco kullanıyorum batarya 10 saat gidiyor kullanmazsanız 3 gün ben batarya şarj etmeden uzun gitmesi iyi geliyor önceki Samsung tu gün içinde 3 kere şarj istiyordu
  • ip14 var memnun değilim s24ultraya geçeceğim

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Poco F6 Pro alsam iyi midir acaba bilginiz varmı.

• Iphone 15 ProMax 1 Terabyte Natural Titanium

7 ay evvel Miami Lincoln Road Apple Store’ dan almıştım.
    Aslında son ana kadar telefon almak aklımda yoktu ama Iphone 14 ProMax 256 Gigabyte Deep Purple’ a müşteri çıkınca sattım ve Miami’ de tur programlarına (Sürat teknesi ile gezi, Ferrari kiralamak vs.) iştirak etmektense telefon almayı tercih ettim…
  • kdirrx kullanıcısına yanıt

Snapdragon 8 gen 2 var ben hiç sevmiyorum performans odaklı işlemci oyun canavarına belki ama bataryayı su gibi içiyor

• geçen sene eski telefonumda nfc olmadığı için iphone 11 almıştım. neden aldım diye sorgulama, aldım ve pişmanlık duyuyorum biraz açıkçası. çünkü max 4g çekim gücü turkcell dışında operatör kullanıyorsan ve çekmeyen yerlerde yaşıyorsan vay haline zaten. bataryası da günden düne düşüyor. günde 3 kere şarja takmak zorunda kalıyorum. bunun için powerbank bile aldım düşün yani.
  • Xiaomi 9t pro var yağ gibi kayıyor 5 senelik telefon.
  • S20 ultra.. Güzel cihaz sadece ultra, pro max tarzı büyük telefon istemiyormuşum onu anladım. Bir sonraki düşüncem s24 gibi standart boyut bir telefona geçiş yapmak.

Ya da ülkemize google pixel serisi gelirse pixel 9 pro da bana bi göz kırpıyo
  • iphone 15 siyah 128

• Ayfon 15 buz mavisi 128. Androidin içinden geçen virüsler bu telin yanına bile yanaşamıyor çok daha güvenli
  • xiaomi poco x6 pro kullanıyorun 40 küsur dakka şarj çok iyi geldi yağ gibide akıyor telefon.

anneme de tecno camon 30 pro aldım foto odaklı olduğu için. Gönül bir find x7 almak isterdi ama sadece yurtdışı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 30 Ekim 2024; 2:3:11 >
  • Huawei mate 20 pro kullanıyorum kaç sene oldu hala seri bir telefon
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

Ekranda oluşan kat izi çok kötü hocam yani ben de çok seviyorum o telefonları ama çok berbat bir hal alıyor.

• Infinix Note 40 Pro kullanıyorum eskiden Samsung S8 Plus kullanırdım zamanına göre tam fiyat performans canavarıydı şu an bu telefonda da aynı hissi yaşıyorum tavsiye ederim araştır istersen aklına yatabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.