Şimdi Ara

Hangi İnternet Sağlayıcısı En Problemsiz Tavsiyelere Açığım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün tt den aradılar 24 mbps ile kotasız internete 104 lira çektikler. İnsanı keriz yerine koyuyorlar resmen birde taahhütlü fiyatı. Dedim sizin altyapınızı kullanan sunucular sizden daha iyi fiyat veriyorlar hemde taahhüt yok dedim. Sunucu değiştireceğim fiyat çok yüksek dedim. 84 mbps ye kadar hız alabiliyorum. Yani 50 mbps ilk bir internet paketi yeterli gelir. Her tavsiyeye açığım.

Temmuz ayına kadar sürem var her türlü bilgi paylaşım kabulümdür Sadece Tt alt yapısı mevcut bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windforce45 -- 27 Mayıs 2019; 11:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.5 seneye yakın türknet kullanıyorum memnunum 35mpbs 75,99 tl 50-75-100 mpbs 85.99 tl oldu taahatüt yok deneyebilirsiniz
  • Kesinlikle netspeed.
    Madem ülkede kaliteli altyapı yok neden fazla ödeyeyim?

• Netspeede bakabilirsin ve Haziranın 14 üne kadar abone olmaya bak çünkü 15 inde fiyatlarında zamlanma olacak diğer sağlayıcılarda zamlandı
  • Adsl bağlantıların hepsi Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Ne kadar ucuza alırsan o kadar uğraştırırlar diye düşünüyorum. Zamanında piyasadaki en ucuz sağlayıcıdan hizmet almak istemiştim 1 ay boyunca her aradığımda aciliyet notu aldılar. 1 mb bile internet kullanmadan 1 aylık para verdim. Sonra çıktım o sağlayıcıdan bilinen firmaların bireinden hizmet bağlattım rahatladım. Bu da böyle bir anımdı.
  • altyapı varsa sol fiber,yoksa adsl hepsi aynı sadece fiyatları farklı.uydunet zaten saymıyorum çok kısıtlı bir alanda var.
  • Netspeed e geçiş yaptım bakalım hayırlısı artık... 10-11 gibi geçiş sağlayacaklar. Taahhüt bitiş tarihini göz önünde bulundurdular.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.