Şimdi Ara

Hangi interneti kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlar, geriye dönük bir çok post okudum, neredeyse daha önce hiç duymadığım sağlayıcıları ilk kez duydum.

Sözün özü, Superonline taahhütüm sona erdi ve aylık 100 lira fatura ödüyorum. Hızım ise max 8 mb. Altyapı yetersiz, fiber yok. (16 mb alıyordum, artık alamazsınız öyle bir paketimiz yok dediler, inanılır gibi değil.)

Şu anda benim için önemli olan tek konu ise PS4'de online Fifa oynuyor olmam..

Bu bilgiler ışığında daha yüksek hızda hizmet alabileceğim bir sağlayıcı var mı? Önerileriniz nedir?

• ercintemirtas kullanıcısına yanıt
    Netspeed

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa oynuyorsanız ps4’de, ttnet kullanın. Uydunet kullandım 2 yıl ping’den Dolayı çok çektim. Anlık kopmaları da eklersek çileden çıkardı beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bu yazıyı yazana kadar senin port cıktan başkasına tahsis edilmiştir özelikle yogun internet kullanan mahalede yaşıyorsan
  • OZGUR_E kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    aboneliği iptal ettirmedim ki, direkt geçiş yapacağım

• Türknet al net speed alma

Nat sorunu yaşarsın fifa oynatmaz sonra.

Fifa oynamak için net speed içün 10tl static Ip ücreti ödemek zorunda kalırsın her ay

En iyi şuan Türknet hem oyunlarda iyi hemde netflix te iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yerinizde olsam süperbox alırdım hangi sağlayıcıyı alırsanız alın adsl olacak alt yapı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercintemirtas

aboneliği iptal ettirmedim ki, direkt geçiş yapacağım
    o Zaman iyi abonelik bitmeden 1 hatta önceden başvuru yap yoksa yamyam TT porta el koyuyor

• 88 veya 18 ile başlayan 10 haneli devre-hizmet numaranızı Türknet veya netspeed e bildirin. Geçiş işleminizi yapsınlar. Superonline i kapattırmayın. (Not: Türknet de ev telefonu da var ev telefonu için daha sonra ufak bir tesisat oynaması gerekebilir.)

• superonline %80 veriyor hızı fiberden btk'dan öyle emretmişler öyle diyor müşteri personelleri.
    ona göre kararını ver internet arızalı eve gelmiyorlar düşün o derece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.