Şimdi Ara

Hangi Klima demeden önce... İyide dedim bir kere kafam karıştı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanım haber dahil olmak üzere başka forumlardada araştırdım. Kullanan arkadaşlarıma danıştım "hangi klima"... Bir okuduğumda Arçelik, Airfel gibi klimaları yerden yere vuruyorlar bir başka bölümde/forumda memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Kimi bazı markaları evine bile sokmayacağını söylüyor kimi aynı markaların bütün odalarında olduğunu söylüyor. Şimdi sevgili klima severler cemiyeti üyesi kardeşlerim İstanbulda anadolu yakasında oturuyorum ve yazın serinlemek kışın merkezi sistem ısıtmama destek olacak kadar bir klimaya ihtiyacım var bütçemde 1300TL civarı. Klimayı eğer beceripte alabilirsem kuracağım mekan 30-33 M2 bir alan. İstediklerim basit

1-Yazın beni serinletsin
    2-İç ünite hiç ses yapmasın dış ünite çok ses yapmasın
    3-Aldığıma beni pişman etmesin
    4-Kışın (belki) açarsam soğuk hava üflemesin
    5-Enerji tasarrufu olsun, çok yakmasın
    6-Gelecek yıl bu başlığın altına "iyiki aldım çok memnunum" diye yazmama vesile olsun.

Gelecek önerileri tahmin etmeme ve zaten araştırmış olmama rağmen yinede sorma ihtiyacı hissettim. Evet arkadaşlar hangi klimayı alırsam içim raha eder...

• demirdöküm alma

servisleri kalitesiz, cok gec geliyorlar, ilgisizler, merkezi ariyorsun acan yok, merkez servisten, servis merkezden beter, sikayetvar com a bak sikayetlere cevap bile yazmiyorlar..

teknik ozelliklere yorum yapamam o kadar iyi bilmiyorum ama bence klimada satış sonrası cok cok cok cok onemli, yoksa yazin sicaginda su anda benim gibi paranla pişebilirsin..
  • size 18.000 btu yada duruma gore daha buyuk bir klima gerekiyor. 1300 TL ye yukarida yazdiginiz dileklerinizin 2 tanesini bile ayni klimada bir arada bulmaniz biraz zor.
  • Diamond Electric DSH 18 XV
    Isıtmada.....:19.000 BTU 1.630 watt harcıyor COP:3,40(B)
    Soğutmada.:18.000 BTU 1.820 watt harcıyor EER:3,06(B)
    Fiyat 1300 1500 TL ★★★★

quote:

1-Yazın beni serinletsin ★★★★★
    2-İç ünite hiç ses yapmasın dış ünite çok ses yapmasın ★★★
    3-Aldığıma beni pişman etmesin ★★★★
    4-Kışın (belki) açarsam soğuk hava üflemesin ★★★★
    5-Enerji tasarrufu olsun, çok yakmasın ★★★
    6-Gelecek yıl bu başlığın altına "iyiki aldım çok memnunum" diye yazmama vesile olsun.★★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 14 Ağustos 2010; 0:55:04 >

• bir abimiz verelim sana dedi(daıkın servisi aynı zamanda)ben pek ilgilenmedim sonra birol hocamın yazılarını okudum diamond electric hakkında dön babam dön yok airfel,yok samsung derken mitsubishi electric'e kadar geldim arkadaş bayisiydi sonra aklıma geldi gittik ali abimizin yanına anlaştık ve diamond electric dsh 12xv modelini 900tl'ye aldım 500 peşin gerisi 4 taksit şeklinde normal satış fiyatı 1170tl,geldiler kurulumu yaptılar güzelce klimayı kullanmaya başladık,18 metre kare yerde kullanıyorum 5dk'da içerisi buz oluyor bu sıcaklarda,ağız çıkış sıcaklığını ölçtüm 30dk sonra 2 dereceyi gördü klima canavar çıktı anlayacağın,ben ısıtma amaçlı aldım aslında ama iyiki almışım bu sıcaklarda klima olmasa bayılacağız evde,ben sana öneririm klima manyak soğutuyor iç ünitede 3 fan ayarı var minumumda 30db ses var gayet sessiz ama dış üniteden içeri ses geliyor ali abiye söyledim,baktılar ustası duvar içeri veriyor sesi dedi o kadar sorun etmedim,iyi ki almışım diyorum,kışın soğuk hava üflememesi için iç ünite 3dk gecikmeli çalışıyor deneme yaptım gerçekten öyle ve ağız çıkış ısısı baya iyi kışında beni mutlu edecek sanırım,eer değeri 3,21 cop değeri 3,60 soğutmada 1080 watt 5.0 amper ısıtmada 1150watt 5.1 amper çekiyor a sınıfı r410 gazlı cihazlar genelde bu seviyede çektikleri enerji,iyi ki aldım diyebileceğin bir klima zaten klima midea malı ama midea'nın kendi cihazlarından daha iyi eer ve cop değerine sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

bir abimiz verelim sana dedi(daıkın servisi aynı zamanda)ben pek ilgilenmedim sonra birol hocamın yazılarını okudum diamond electric hakkında dön babam dön yok airfel,yok samsung derken mitsubishi electric'e kadar geldim arkadaş bayisiydi sonra aklıma geldi gittik ali abimizin yanına anlaştık ve diamond electric dsh 12xv modelini 900tl'ye aldım 500 peşin gerisi 4 taksit şeklinde normal satış fiyatı 1170tl,geldiler kurulumu yaptılar güzelce klimayı kullanmaya başladık,18 metre kare yerde kullanıyorum 5dk'da içerisi buz oluyor bu sıcaklarda,ağız çıkış sıcaklığını ölçtüm 30dk sonra 2 dereceyi gördü klima canavar çıktı anlayacağın,ben ısıtma amaçlı aldım aslında ama iyiki almışım bu sıcaklarda klima olmasa bayılacağız evde,ben sana öneririm klima manyak soğutuyor iç ünitede 3 fan ayarı var minumumda 30db ses var gayet sessiz ama dış üniteden içeri ses geliyor ali abiye söyledim,baktılar ustası duvar içeri veriyor sesi dedi o kadar sorun etmedim,iyi ki almışım diyorum,kışın soğuk hava üflememesi için iç ünite 3dk gecikmeli çalışıyor deneme yaptım gerçekten öyle ve ağız çıkış ısısı baya iyi kışında beni mutlu edecek sanırım,eer değeri 3,21 cop değeri 3,60 soğutmada 1080 watt 5.0 amper ısıtmada 1150watt 5.1 amper çekiyor a sınıfı r410 gazlı cihazlar genelde bu seviyede çektikleri enerji,iyi ki aldım diyebileceğin bir klima zaten klima midea malı ama midea'nın kendi cihazlarından daha iyi eer ve cop değerine sahip

bu cihazda inverter özelliği var mı hocam kalite olarak nasıl fiyat kafama yattı gibi ama performansı nasıl olur o konuda şüpheliyim tavsiye eder misin?

• xv modelleri düz r410 gazlı ama rv modelleri inverter,valla klima hakikaten 10 numara,mbirol hocam kaliteli cihaz olduğunu birçok konuda söylemiş bende buna istinaden ve ali abimizin sözlerine istinaden aldım ki iyi yapmışım almakla performansı çok iyi deli soğutuyor,dün elektronik termometre aldım ufak birşey önceki çlçümleri bildiğimiz termometre ile yapmıştım ölçtüm ağız sıcaklığı 4.5 derece çıktı 30dk sonunda termometreyide test etdim +- 0.5 derece doğru ölçüyor,ki ben klima uzmanı değilim işin uzmanlarının söylediği 4-5 derece ağız sıcaklığı klimada süper değerler,almayı düşünüyorsan bayiyle iyi pazarlık yap inverter olanınıda alabilirsin onuda 1300tl gibi bir fiyata alabilirsin,airfel kullanmadım ancak en doğru seçimi yaptığıma adım gibi eminim ki cihaz midea üretimi performansını şöyle özetleyeyim odadasın oda sıcaklığı 31-32 derece üstünü başını çıkardınama ne fayda hala yanıyorsun klimayı açıyorsun oh be diyorsun 15-20dk sonra dötün donuyor o kadar diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @sendomi
    hocam öncelikle ilginize teşekkür ederim.mbirol hocanın yeri izmir şirinyerdeymiş bende izmirin ilçesindeyim kendisinden daha dataylı bilgi alabilmek için pm attım umarım anlaşırız kendisiyle ve kurtuluruz izmirin bunaltıcı sıcaklarından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.