Şimdi Ara

Hangi Konsolu Almalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli abilerim ablalarım modlarım adminlerim hepinize iyi geceler :) Ben 15 yaşında büyük hedefleri olan liseye giden yağız bir delikanlıyım. Biraz kilo sorunum vardi . Anneanneciğim 5 kilo vermem karşılığında 500 tl teklif etti :) Annem ve babamda 100 er lira verdiler . Benimde 200 liram vardı . Etti 900.Şimdi televizyon lazım odama ne özerirsiniz 500 tl yi geçmeden 2. el olabilir 0 olabilir farketmez . HDMİ olsun ama . Gelelim konsol meselesine . Sony iyi güzel ama yeter verdiğimiz paralar . Xbox yada wii düşünüyorum . Ben öyle oturup karşısına saatlerce oynayacak adam değilim. Malum lisem gerçekten zor :). Xbox da 3k olayından çok korkuyorum. jasperlerda yiyormuş 3k . slimlerde yokmuş ama böyle birşey . 2. el jasper alabilirim belki ama bana kesin garanti lazım 3 k için . slimlerde yokmuş böyle bir sorun. bana 900 tl lik bir konsol - tv seti söylerseniz çok çok çok sevinirim :) yada 900 tl ye ne yapabilirim bilinçlendirin beni

• HDMI istiyorsan konsola paran yetmeyebilir forumun ikinci el bölümüne bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaye

Değerli abilerim ablalarım modlarım adminlerim hepinize iyi geceler :) Ben 15 yaşında büyük hedefleri olan liseye giden yağız bir delikanlıyım. Biraz kilo sorunum vardi . Anneanneciğim 5 kilo vermem karşılığında 500 tl teklif etti :) Annem ve babamda 100 er lira verdiler . Benimde 200 liram vardı . Etti 900.Şimdi televizyon lazım odama ne özerirsiniz 500 tl yi geçmeden 2. el olabilir 0 olabilir farketmez . HDMİ olsun ama . Gelelim konsol meselesine . Sony iyi güzel ama yeter verdiğimiz paralar . Xbox yada wii düşünüyorum . Ben öyle oturup karşısına saatlerce oynayacak adam değilim. Malum lisem gerçekten zor :). Xbox da 3k olayından çok korkuyorum. jasperlerda yiyormuş 3k . slimlerde yokmuş ama böyle birşey . 2. el jasper alabilirim belki ama bana kesin garanti lazım 3 k için . slimlerde yokmuş böyle bir sorun. bana 900 tl lik bir konsol - tv seti söylerseniz çok çok çok sevinirim :) yada 900 tl ye ne yapabilirim bilinçlendirin beni

Vay be guzel teklif :) bende de zamaninda kilo sorunu vardi sukur kalmadi ama bana kimse bir sey vermedi :) bu arada ps3 de dusunebilirsin

• quote:

Değerli abilerim ablalarım modlarım adminlerim hepinize iyi geceler :) Ben 15 yaşında büyük hedefleri olan liseye giden yağız bir delikanlıyım. Biraz kilo sorunum vardi . Anneanneciğim 5 kilo vermem karşılığında 500 tl teklif etti :) Annem ve babamda 100 er lira verdiler . Benimde 200 liram vardı . Etti 900.Şimdi televizyon lazım odama ne özerirsiniz 500 tl yi geçmeden 2. el olabilir 0 olabilir farketmez . HDMİ olsun ama . Gelelim konsol meselesine . Sony iyi güzel ama yeter verdiğimiz paralar . Xbox yada wii düşünüyorum . Ben öyle oturup karşısına saatlerce oynayacak adam değilim. Malum lisem gerçekten zor :). Xbox da 3k olayından çok korkuyorum. jasperlerda yiyormuş 3k . slimlerde yokmuş ama böyle birşey . 2. el jasper alabilirim belki ama bana kesin garanti lazım 3 k için . slimlerde yokmuş böyle bir sorun. bana 900 tl lik bir konsol - tv seti söylerseniz çok çok çok sevinirim :) yada 900 tl ye ne yapabilirim bilinçlendirin beni

Heheheh ikaye anneannen bana kaç verir acaba

• quote:

Ha bide anneanneden şunu iste : xbox 360 250 gb slım +kınect
    edit:bence kınectle oynarsan zayıflarsın aynı durmda ben varım

• Dostum yaklasik 1 aylik xbox360 elite jasper Jtag kullanicisiyim bende basta senin gibi 3k sorunundan cok korkuyodum basima geldi çünkü xenon anakartli makinam 3k vermisti ancak urunu aldiktan sonra anladim urunun fani cok guzel dikey kullanip altina arka ve on kismina 2 ser adet kitap koyuyorum hava akisi gayet guzel isliyor gunde 12 saat oynuyorum isinma yok. PS3 dusunmene gerek yok bence yeni oyunlari oynayamazsin xbox360 daha iyi ps3 de var bende xbox aldim alali hic acmadim tuplu tv&monitörde bile goruntu kalitesi cok guzel ps3 de tuplu tv de ufak yazilari okuyamiyorsun oyunlarda.Forumdan temiz bi ister slim ister arcade al kalan parana hdmi girisli.monitor al 300-400 arasi forumdan rahatca bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 25 Şubat 2012; 13:24:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoooP

Dostum yaklasik 1 aylik xbox360 elite jasper Jtag kullanicisiyim bende basta senin gibi 3k sorunundan cok korkuyodum basima geldi çünkü xenon anakartli makinam 3k vermisti ancak urunu aldiktan sonra anladim urunun fani cok guzel dikey kullanip altina arka ve on kismina 2 ser adet kitap koyuyorum hava akisi gayet guzel isliyor gunde 12 saat oynuyorum isinma yok. PS3 dusunmene gerek yok bence yeni oyunlari oynayamazsin xbox360 daha iyi ps3 de var bende xbox aldim alali hic acmadim tuplu tv&monitörde bile goruntu kalitesi cok guzel ps3 de tuplu tv de ufak yazilari okuyamiyorsun oyunlarda.Forumdan temiz bi ister slim ister arcade al kalan parana hdmi girisli.monitor al 300-400 arasi forumdan rahatca bulursun.

hocam o ne ya.kafese almışsın resmen xboxı.yumurtanın akıyla sarısını ayırıyosun sürmüyosun bile 3k görmüyosun diyorum sana.falcon anakartlı kullanıyorum yaklaşık 3.5 yıldır kitap ansiklopedi hiçbişey koymadım günde 16 17 saat oynadığım oluyo.fat kasa.hiçbir sorun yok.artık bitti o sorun karşim rahat rahat al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Bilgisayar nereden alınır
    5 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoooP

Dostum yaklasik 1 aylik xbox360 elite jasper Jtag kullanicisiyim bende basta senin gibi 3k sorunundan cok korkuyodum basima geldi çünkü xenon anakartli makinam 3k vermisti ancak urunu aldiktan sonra anladim urunun fani cok guzel dikey kullanip altina arka ve on kismina 2 ser adet kitap koyuyorum hava akisi gayet guzel isliyor gunde 12 saat oynuyorum isinma yok. PS3 dusunmene gerek yok bence yeni oyunlari oynayamazsin xbox360 daha iyi ps3 de var bende xbox aldim alali hic acmadim tuplu tv&monitörde bile goruntu kalitesi cok guzel ps3 de tuplu tv de ufak yazilari okuyamiyorsun oyunlarda.Forumdan temiz bi ister slim ister arcade al kalan parana hdmi girisli.monitor al 300-400 arasi forumdan rahatca bulursun.

Yuh, resmen müthiş savunma yapmışsın hocam alete

• O paraya tv+konsol alamazsın (22" tv alırsan bilemem) büyük bit monitor+2. el konsol alabilirsin.3k olayı yok jasperda görülen 3kyı slimde de görürsün çünkü ısınma kaynaklı değil voltaj kaynaklıdır ki bu evdeki herhangibir aleti bozabilir konsola özel değil.Ups alırsın kafan rahat oynarsın.

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-b2430h-24-b2430h-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44611 + 2. el arcade-elite al derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.