Şimdi Ara

Hangi LED Tv??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni evlenen biri olarak evime 46" bir tv almak istiyorum. üst seviye bir ürün alarak rahat rahat kullanmak istiyorum. teknik konular eskiden yakından takip etmeye çalıştığım konulardı ama birkaç yıldır yoğun tempo nedeniyle bu konulardan uzağım artık.
    kaynaklarım DG Plus, Ps3, Bluray/Dvd player olacak. (her bir kaynaktan bol bol faydalanılacak ayrıca ileride bu kaynaklara pc de katılacak)
    bütçem 5000 TL civarı

Benim aklımdaki modeller:
    Sony 46 HX800 (LX900 serisinde 46" olmadığı için seçeneklerim arasında yok)
    Toshiba 46SV685D
    Sharp 46LE820E

genel olarak hx800'ü beğeniyorum 3D'yi destekleyen bir model olması ilgimi çekiyor ama edge led olayı biraz temkinli davranmama sabep oluyor, keşke hx900 tr'de olsa da bu problem olmasaydı. sharp da edge led sanırım, genel olarak markanın kaliteli panelleri sebebiyle seçeneklerim arasında ama çok ön planda değil. toshiba ise full led olmasıyla öne çıkıyor. aslında şimdi almak zorunda olmasam (evlilik durumu sebebiyle) full led bir 3D için bir süre beklerdim ama şartlar pek uygun değil.

seçimim konusunda yardımlarınızı bekliyorum ayrıca bu modelleri kullanan arkadaşlar artılar ve eksiler hakkında ekstra yardımcı olabilirler...
    şimdiden herkese teşekkürler

Edit: imla ve mesaj eklemeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufff -- 20 Ağustos 2010; 1:47:51 >

• led olmazsa olmaz diyorsan toshiba dan başkasına bakma ,full led almayacaksan kesinlikle led düşünme... bu konudada albani arkadaşın toshiba başlığına bir bak,oldukca iyi bir ürün olduğunu anlatıyor..
    ben olsam senin yerinde ve 5000tl bütcem olsa kesinlikle samsung 46 c 750 alırdım.3d olması da bir avantaj,üstelik oda sony gibi 2d yi 3d ye ceviriyor,yanı görüntüde derinlik sağlıyor,hd filimlerde de oldukca etkileyici oluyor.yaklaşık 4000 tl cıvarı artan paraylada 3d bluray veya ps3 alınır..
    şimdiden yahırlı olsun..
  • Samsung kesinlikle alma,toshiba çok kalın bir panel,ben hx800 kullanıyorum çok memnunum.Sony'nin 3d performansı Samsung'la kıyaslanmaz(ancak makyaj,göz boyama)
  • 52 HX900 'ü haftasonu capacity sony centerda gördüm 10 Bin TL,imkanınız varsa alın.TR de bir tane dedi satıcı.Ne kadar doğru bilemem.

quote:

Orijinalden alıntı: ufff

....

genel olarak hx800'ü beğeniyorum 3D'yi destekleyen bir model olması ilgimi çekiyor ama edge led olayı biraz temkinli davranmama sabep oluyor, keşke hx900 tr'de olsa da bu problem olmasaydı.
  • arkadaslar hx900 full ledmı? intelligent dynamic dıye yazıyor ozellıklerınde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 16 Eylül 2010; 16:57:55 >
  • led ve full led olaylarına bence çok takılmayın ve ürünleri yakından incelemedin almayın.led markası kesinlikle samsung derim.model olarakta c7000 ve üstü derim.sadece pvr özelliği için bile alınabilir.
    saygılarımla.
  • toshiba 46SV685D bu modelde çok güzel yakından da inceledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    TV TAVSİYESİ LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung 46c7000 i antares ankara ( kendi bayisi anadolu güvencesinde) 4400 tl ye görmüştüm 12 taksit.. c8000 serileride harika samsungtan şaşmamak lazım bence ..
  • arkadaşlar samsun UE40B7000 almayı planlıyorum.Bu televizyon full led tv mi?

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE40B7000WWXXC/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

birde acaba LG LE8500 daha mı iyi bu led tv'den.Konuya hakim arkadaşalar yazabilir mi? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.