Şimdi Ara

Hangi marka araç onerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhabalar,baslikta da belirtigim gibi yeni otomobil almayi dusunuyorum onumuzdeki sene,su an elimde bulunan araç 525 tds 97 model bmw yakitindan pek memnun degilim bayag yakiyor açikca yani aile arabasi degil,biraz daha ufak kasa lazim ve daha tasaruflu ekonomik olmasi sartiyla malum onumuzdeki sene evleniyorum aklimda 2 3 marka var. Bmw 320D 2008-2009,golf 6 2008-2010 birde audi a3 bu 3 markayi dusunuyordum hangisi daha saglamdir ve hangisi az masraf cikartir parça konusunda? bu arada baska araba markalarinada açigim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozzi -- 3 Ekim 2019; 5:50:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yeni ailelere hb tavsiye etmem sığmazsın
  • wehrmacht kullanıcısına yanıt
    Aslinda o kadarda buyuk aile degiliz :)) hb de olabilir

• Kardeş megane gtline 2015 edc 110hp hb veya c180

Zamanında megane kullandım şuanda c180 kullanıyorum. megane tavsiye ediyorum ekonomik olması açısından. Belki hatırlayan vardır bilmiyorum c180 in farları çalındı 14.000 tl aldılar farlara. Megane parçası sudan ucuz şimdiki piyasaya göre. Hem edc muazzam çalışıyo

• Sahsen Renoyu pek tercih etmiyorum ama yinede tesekurler

• Sozzi S kullanıcısına yanıt
    Rica ederimde neden tercih etmiyorsunuz takıntı olarak tercih etmiyorsanız birşey yapamam ancak diğer taraftan fikrinizi değiştirebilirim

• Bu üç araç arasından en masrafsızı golf olur diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Marka Balata
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bmw 3 serisi diğer araçlardan daha kaliteli ve keyiflidir. Ancak 177lik 2lt dizel üniteler sıkıntılı onları araştırmanızı tavsiye ederim. 2006 320i kullanan biri olarak 2008-2009 n46b20 motorlu 320i alıp prins lpg ile kullanmanı tavsiye ederim. D sınıfı keyfi yaşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozzi

Aslinda o kadarda buyuk aile degiliz :)) hb de olabilir
    Hocam iki karış bebeğin kendisi torpidoya sığarken eşyalarının nekadar yer kapladığıni gördüğünde keşke ticari alsaydım diyeceksin. İnşallah o günleri gördüğünde bu sözümü hatırlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açikça hic simdiye kadar reno markasini dusunmedim belkide oyuzdendir

• ZerosugaR kullanıcısına yanıt
    Ben bunun tersini dusunuyordum golf daha az masraf cikarir diye parça konusunda peki neden boyle dusunuyorsunuz

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Ben aslinda benzin dusunmuyorum zaten baktigim motorla 163hp dizel bu motorlar icin bazi yorumlarda saglam motor diye okumustum ama bende emin degilim hangisi sorunsuz

• wehrmacht kullanıcısına yanıt
    Umarim pisman olmam dediginiz gibi :) ama daha almis degilim dusunuyorum bakalim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.