Bildirim
Hangi motor,neden ?
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
r125 alırdım ben olsam. Şuan r25 için para biriktiriyorum. Neden r125 diğerlerine göre daha spor altta kalır bir özelliği yok. -
Ben de 1 sene sonra ilk motorumu alıcam. Tercihim YZF R125'den yana kullandım. Nedenini ise şöyle açıklayayım.
1- Boyum 178, kilom 88 yani büyük bir tipim var. CBR 125R, Yamaha'ya göre çok küçük kalıyor.
2-MT-125 ise daha yeni çıktığı için 2. el piyasası iyi değil. Eğer sıfır alacaksan, benim tercihim MT-125'den yana olurdu. -
1.83 80 kiloyum aynı duruma düşerim büyük ihtimalle.Bakalım danışıcam bir kaç kişiye daha -
Teşekkürler.Ağırlık olarak biliyor musunuz ? -
honda hayat onda -
Ne guzel valla 182 boy 107 kiloyum ;)) superlight 200 fen baskasi beni kesmez ;) cbr250 kullandim ufak kaliyor bence bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hubalahubhub
Ne guzel valla 182 boy 107 kiloyum ;)) superlight 200 fen baskasi beni kesmez ;) cbr250 kullandim ufak kaliyor bence bende.
Hocam size inazuma veya maxiscooter başkası kurtarmaz. superlight200 hiç olmaz, çok alçak o zaten. -
Aslinda haklisiniz hocam ;) cok fazla sorun yasiyorum bu konuda dediğiniz gibi mesela depoyu kavramakta sikinti yasiyorum yoruyor daha erken bir surede eger motor ufaksa altimda. Superlight i tam anlamiyla surme imkanim henuz olmadı ama chooper/cruiser tarzina geçiş yapmak istiyorum yavastan, daha oncesinde bana ait hic chooperim olmamisti bu aralar merak saldim sanirim. Bakalim kismet artik ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X