Şimdi Ara

haNgi mp3 player.IRIVER, MUZIO?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muzio diye bi marka duyan varmı?Mp3 playerı güzele benziyo ,renkli ekran,fiyatıda uygun.Irıver aynı özelliklere sahip modeliyle karşılaştırınca hangisini tavsiye edersiniz?

• kalite dersen iriver , ogg destegi var...

ama fiyatları cok farkediyor.
  • OGG ne demek?Benim istediğim usb 2,0 destekleyen bişey almak ama maalesef türkiyede şu an bulmak imkansız
  • gözünü kapa iriver al pişman olmazsın ogg mp3 gibi bir format mp3 e göre kalşte aynı ama boyutu yarı yarıya ve iriver bunu destekliyor, bunun gibi bir sürü formatı destekliyor.www.iriver.com incele istersen burayı bende imp 150 var çok memnunum
  • ogg yi 90kbs den sonra destekledigi için yarı yarıya olmaz ama kalite olarak cok farkeder tabi ki.
  • usb 1.1 destekleyen cihaza 256 mb ne kadarda yüklerim?
    bi sene usb 2,0 ların gelmesini bekleyecek kadar uzun sürermi?
  • Dünya'dan Murrry'e! Dünya'dan Murrry'e! Alo! Alo! Türkiye'de 2.0 geleli yıllar oldu! İsterseniz ara sıra Türkiye ye de uğrayın! Başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğin cihazın USB v2.0 kullanması demek o cazip fiyatlara elveda demek olacaktır.

Yine de 256 MB doldurmak 128 MB doldurmaya göre iki katt değil 1.8 kat falan bir süre alacaktır, kapasite büyüdükçe hız artar...

.oO°Oo.
  • kaplan dostum saol beh en açıklayıcı bilgi senden geldi.USB 2,0 mp3 player nerde var onuda söyle bakalım.Konuları başından okuyalım arkadan deil
  • muzio derim ben de matsunichi var ondanda son derece memnunum. pc.labs.gen.tr de muzio nun testini bulabilirsin ekrani cok hos ve ses ayarlari daha bir ayrıntılıymış. icimde kaldi ama ben muzio yu bulamadigim icim matsunichi yi aldim onun artisi da hafif ve sportfif gorunusu 95$ civarında
  • peki ses kalitesi? eskiden walkman zamanında kimi sony modellerini bile beğenmeyip aiwa peşine düşerdik. bu mp3 playerda da ses kalitesi farkediyordur heralde!?
  • n-gage al
  • al bi creative muvo2 rahat olsun için.nasıl olsa bı kerer alınan bişi.1.5gblık modelını kulanıourm ve tavsiye ederım.
  • türkiye de usb 2.0 destekleyen mp3 çalar satılmıyor şuan. Kaplan herlade hindistan ormanlarında kayboldun sen
    quote:

Orjinalden alıntı: kaplan1446

Dünya'dan Murrry'e! Dünya'dan Murrry'e! Alo! Alo! Türkiye'de 2.0 geleli yıllar oldu! İsterseniz ara sıra Türkiye ye de uğrayın! Başarılar
  • creative muvo2
  • +1 Again...
  • Sony MZ-NHF800 Hi-MD Player

her diski 1GB, ister data ister mp3 koyuyorsun... 200dolar amerika fiyatı... ben bi tane getirtiyom... tam incelemesini cebit sonrası yazarım... mp3 player yerine MD modellerine bakmanı tavsiye ederim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.