Şimdi Ara

Hangi multimetreyi seçeyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    m.banggood.com
    [TRY114.38 31% OFF] MUSTOOL MT109 Taşınabilir 9999 Sayımlar Gerçek RMS Multimetre AC DC Gerilim Akım NCV Sıcaklık Test Cihazı Otomatik Aralığı Arka Işık ve El Feneri Siyah EBTN Ekran Ile Ölçme & Analiz Araç Gereçleri from Endüstriyel & Bilimsel Araç Gereçler on banggood.com
    https://m.banggood.com/tr/MUSTOOL-MT109-Portable-9999-Counts-True-RMS-Multimeter-AC-DC-Voltage-Current-NCV-Temperature-Tester-p-1332633.html?rmmds=search

Aneng an8002
    m.banggood.com
    [TRY99.50 6% OFF] ANENG AN8002 Dijital True RMS 6000 Sayım Multimetre AC / DC Akım Gerilim Frekans Direnci Sıcaklık Test Cihazı ℃ / ℉ Ölçme & Analiz Araç Gereçleri from Endüstriyel & Bilimsel Araç Gereçler on banggood.com
    https://m.banggood.com/tr/ANENG-AN8002-Digital-Ture-RMS-Multimeter-ACDC-Current-Voltage-Frequency-Resistance-Temp-Tester-p-1145700.html?rmmds=search

Aneng an8008
    m.banggood.com
    [TRY117.81 14% OFF] ANENG AN8008 Gerçek RMS Dalga Çıkışı Dijital Multimetre 9999 Sayımlar Arka Işık AC DC Akım Gerilim Direnci Frekans Kapasitansı Kare Dalga Çıkışı Ölçme & Analiz Araç Gereçleri from Endüstriyel & Bilimsel Araç Gereçler on banggood.com
    https://m.banggood.com/tr/ANENG-AN8008-True-RMS-Digital-Multimeter-AC-DC-Current-Voltage-Resistance-Frequency-Capacitance-Test-p-1157985.html?rmmds=search

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var yeni baslayan birisi olarak hangisini secmeliyim.
    Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Thanos -- 20 Aralık 2018; 10:15:26 >

• Unit 139 C 'yi inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsin kamer

Unit 139 C 'yi inceleyebilirsiniz.

Hocam bunları başlangıç egitim seti olarak almayi planlıyorum o yuzden ucuz ve performansli olmasini istiyorum.
    Kendimi yeterince gelistirince zaten dediginiz markanin ust modelini alacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne için kullanacaksınız? Ne tür ölçümler yaparsınız? Ona göre tavsiyede bulunabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: karadvt

Ne için kullanacaksınız? Ne tür ölçümler yaparsınız? Ona göre tavsiyede bulunabiliriz.

Eletronik merakim basladi ve su an hobi olarak yapacagim. Hobi derken kendimi meslek lisesi mufredati ile eğitecegim. Kisacasi planim bu yönde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aneng vs alma onlar tam tıraş makınası.bizim çocuklar aldı frekansı ölçmeden 50 hz gösteriyor.ilkini yada unitin uygun modelleride olur .mastech de fena değil .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca true rms vs depil ikisi ayrı ayrı voltaj ölçüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aküyü almalıyım ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Unit 139C yi şimdilik düşünmüyorsanız, size önerim Aneng 8008 olur.

Aşağıdaki video yu izleyin. Fiyat/performans ürünüdür. Kendim kullanıyorum, ölçümlerine güvenirim.

Buradaki fiyatı da uygun
    www.banggood.com
    TRY117.81 14% ANENG AN8008 Gerçek RMS Dalga Çıkışı Dijital Multimetre 9999 Sayımlar Arka Işık AC DC Akım Gerilim Direnci Frekans Kapasitansı Kare Dalga Çıkışı Ölçme & Analiz Araç Gereçleri from Endüstriyel & Bilimsel Araç Gereçler on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/ANENG-AN8008-True-RMS-Digital-Multimeter-AC-DC-Current-Voltage-Resistance-Frequency-Capacitance-Test-p-1157985.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

İyi çalışmalar, kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 20 Aralık 2018; 16:10:26 >

• Ne için derken kapasitör, sıcaklık vs de ölçer misiniz? Gerci bence kapasitör ölçümü nadir de olsa lazım olur. Aklima gelmisken söyleyeyim sakın ola ki kapasitörü deşarj etmeden ölcmeyin yokaa benim gibi 2 multimetreyi feda edersiniz. İlki ucu bir multimetre idi ve yeni yani uğraşmaya başladığım zamanlardı. İkincisi de boşluğuma geldi. Peakmeter pm18c idi.

Eve geçince size kullandiklarimla ilgili bilgi vermeye çalışacağım. Birkac model gecti elimden.

• Aliexpressten Peakmeter pm18c aldım. 1 sene kadar kullandım. Sonra arızalandı. Ben dikkatsiz davranıp yanlis ölçüm mu yaptım yoksa baska sebepten midir bulamadim?

Yakin zamanda da Richmeters RM113D ve Winapex ET8102 aldim. Bu ikisi de güzel cihazlar.

Anenglere de baktim bunları alirken ama anengler pahaliydi. Ölçümlere dikkat ettikten sonra dayanikli çıkıyor cihazlar.

TRY 119.97 44%OFF | PEAKMETER PM18C Digital Multimeter Measuring Voltage Current Resistance Capacitance Frequency Temperature NCV Live Line Tester

aliexpress.com
    US $21.99 45% OFF|PEAKMETER PM18C Digital Multimeter Measuring Voltage Current Resistance Capacitance Frequency Temperature NCV Live Line Tester-in Multimeters from Tools on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/ekUxa2vCr

TRY 49.56 41%OFF | RICHMETERS RM113D NCV Digital Multimeter 6000 counts Auto Ranging AC/DC voltage meter Flash light Back light Large Screen

aliexpress.com
    US $9.09 42% OFF|RICHMETERS RM113D NCV Digital Multimeter 6000 counts Auto Ranging AC/DC voltage meter Flash light Back light Large Screen 113A/D-in Multimeters from Tools on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/oOGyllIpz

TRY 76.73 34%OFF | ET8102 Digital Multimeter Tester 3 5/6 Mini Multimeter AC DC 6000 True RMS Digital Voltmeter 1000V 10A Pocket Multimeter

aliexpress.com
    US $15.19 30% OFF|ET8102 Digital Multimeter Tester 3 5/6 Mini Multimeter AC DC 6000 True RMS Digital Voltmeter 1000V 10A Pocket Multimeter-in Multimeters from Tools on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/OwD18nvFV

• Aslinda seçim su sekilde olmali bence. Normalde temel isleri hepsu yapıyor ama

- True RMS,

- Kapasitör ölçümü,

- Sıcaklık ölçümü,

- NCV (Temassız gerilim kontrolü),

- Kare dalga,

- Direnç ölçüm aralığı,

vs. olsun mu olmasın mı?

Ona göre belirleyip yorumlara göre fiyat performans ürününü seçmek lazım .

• arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim kafamda bazı şeyler netleşti sanırım aneng 8008 alacağım.
    tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Thanos

arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim kafamda bazı şeyler netleşti sanırım aneng 8008 alacağım.
    tekrar teşekkür ederim.
    Doğru seçim. İyi günlerde kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin malları aşağı yukarı aynı zaten. Bazen de şans işi. Hayırlı olsun.
  • Aneng in burada bahsettiğimiz modelleri çok ufak . Masa üzerinde durması ve komutatörün çevrilmesi sıkıntılı . Özellikleri aynı olsa bile daha büyük multimetre yi tabsiye ederim .

• elektroniğe giriş için istiyorsan UT33 serisi yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.