Şimdi Ara

Hangi Online FPS oyunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önceden Call of Duty 4 ve Battlefield bad company oynuyordum online oyun keyfini almak için. Şu anda ps3 var. Online FPS oyunlarından birini seçmem lazım. COD 5'i single player modunda bitirmiştim xbox da. Sorum şudur; Sizce ps3 de en güzel online multiplayer FPS oyunu hangisidir?

• bana göre en sorunsuz onlıne cod serisi ama en eğlencelisi bad company
    bad company oynarken arasıra olan lag ve donma olaylarına takılmaman şartıyla tabi.
  • valla buna cevap vermek için hepsini oynamak gerekir..

bendekiler

Resistance
    Ghost Recon Advanced Fighter 2
    COD4
    Battlefield Bad Company

Bence en iyisi COD4...fiyatı düşsün hemen alacağım COD World at War'u...single zaten 2-3 saatlik bişey, olay multide...Beklerim dersen Killzone 2 de manyak olur
  • Bence de cod serisi online da çok iyi. Ben bu aralar cod 5 oynuyorum online olarak.
  • COD4 ve 5 online modu hiçbir oyunda yok, özellikle KILL CAM desteği ile multiplayer oynamak büyük zevk.
  • Battlefield'ın en büyük artısı araçların olması, duvarların patlaması ve spy görevi yapan karakterlerin olmasıydı. Ayrıca ilk battlefield oyunundan bu yana gelen bir güzel bir capture base geleneği var.

COD 4 de harika silahlar, upgrade imkanı, mermi geçiren objeler, helikopter ve uçak desteği ön planda. Her iki oyunu da yeterince oynadım. Seçimin Battlefield olurdu.

COD 5 de ne gibi farklılıklar var peki multiplayer modda? Yada bu ikisini geçecek babayiğit oyun var mı?

Soruma hem cevap hemde soru ekledim :)
  • Cod 4 ile battlefield arasında bad company senin için daha iyiyse cod 5 olayına hiç girme zaten. Cod 4 ile 5 online olarak aynı. Sadece haritalar 2. dünya savaşı haritası. Silahlar 2. dünya savaşında kullanılan silahlar. 3 kill de radar, 5 kill de top atışı 7 kill de ise köpekleri salıyorsun ortaya. Arasındaki fark bu. Köpekleri takip ederek hem adamların yerini bulup öldürebiliyorsun hem de köpekler senin için adam öldürüyor.
  • ben nedense battlefieldi hiç sevemedim..

araçların kullanılması falan iyi güzel ama gerçekçilik beni pek tatmin etmedi. Grafikler zayıf geldi, silahlardaki accuracyi yeterli bulmadım, online daki LAG tadımı kaçırdı, müziğine bile alışamadım.

zevk işte..

quote:

Orjinalden alıntı: south01

Battlefield'ın en büyük artısı araçların olması, duvarların patlaması ve spy görevi yapan karakterlerin olmasıydı. Ayrıca ilk battlefield oyunundan bu yana gelen bir güzel bir capture base geleneği var.

COD 4 de harika silahlar, upgrade imkanı, mermi geçiren objeler, helikopter ve uçak desteği ön planda. Her iki oyunu da yeterince oynadım. Seçimin Battlefield olurdu.

COD 5 de ne gibi farklılıklar var peki multiplayer modda? Yada bu ikisini geçecek babayiğit oyun var mı?

Soruma hem cevap hemde soru ekledim :)

• resistance 2 ne durumda acaba ?? oynayan varmı
  • BF deki donma,lag,teamkillers,spawn campers gibi sorunlara katlanmak istiyorsan al,oyna.Ayrıca tüm bunlara rağmen yinede oynuyorum
    CoD5 e açıkçası pek fazla alışamadım.Kim kimi daha önce görüp,ateş etmeye başlarsa öldürme mantığı var.CoD4,CoD5 den 10 kat daha güzel.Arada o kadar fazla grafik farkıda yok
  • Tek kelimeyle cod4 derim... çünkü lagsız temiz oyun keyfi sunuyor bir arada rfomu tek geçerdim hey gidi günler
  • COD4 tam bir efsane, mapleri gerçekten çok kaliteli.

COD5 ise daha çok onun bir ek paketi gibi, mapler biraz daha geniş can sıkıcı olabiliyor ama yine her zamanki COD kalitesiyle tabi.

Ben bu aralar LIVE'dan COD: World at War oynuyorum. COD4'e ara verdim, aratmıyor bence.
  • cod4 derim başka hiçbir oyun demem inanılmaz her özelliğiyle ....
  • cod4 ve cod5 derim bnde cod5 oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

BF deki donma,lag,teamkillers,spawn campers gibi sorunlara katlanmak istiyorsan al,oyna.Ayrıca tüm bunlara rağmen yinede oynuyorum
    CoD5 e açıkçası pek fazla alışamadım.Kim kimi daha önce görüp,ateş etmeye başlarsa öldürme mantığı var.CoD4,CoD5 den 10 kat daha güzel.Arada o kadar fazla grafik farkıda yok

Dostum yanlış anlama tenkit amacıyla sormuyorum. Bu tarz fps tarzı bir oyunda başka nasıl öldürme şekli olabilir?
  • cod 4 veya
    resistance 2
  • COD 4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.