Şimdi Ara

Hangi otomatik şanzıman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki modellerden otomatik şanzımanı olan hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca bagaj hacmi de benim için önemli.

Peugeot 308
    Renault Megane Sedan
    Honda Civic Sedan
    Honda City
    Ford Focus Sedan
    Toyota Corolla
    Toyota Auris

Bunlardan hangisine karar vermeliyim. Para sorunu bulunmuyor.

• corolla auris ve 308 deki otomatik şanzımanlar otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlardır (308 deki auto6r, toyotadaki mmt), tam otomatik bir vites kadar konforlu degildir ama daha az yakar.
    Bunun dışındakilerde ise tam otomatik yani tork konvertörlü sistem vardır, vites geçişleri sarsıntısız ve daha konforludur ama daha cok benzin yakar.

Ben civic yada city den birini tercih ederim. City nin bagaj hacmi daha fazla ve yenisi gerçekten cok gzl olmş, civic ise bildigim kadarıyla mkyajlanıyor yada makyajlandı, en son elinde kalan civicleri daha ucuza veriyorlardı yenileri gelmeden bitsin diye ama hala varmıdır bilmiyorum...
  • Honda'nın otomatik şanzımanları övülüyor.Artık şanzıman konusunda deneyimler daha da arttı,eskiden bu kadar otomatik seçeneği yoktu.Yani o kadar korkulacak birşey yok,kolay kolay birşey olmaz düzgün kullanılırsa.
  • Bende tam tersi 308 ve toyota diyorum.Yalnız şöyle birşey var.308' deki auto6R sadece dizellerde var.Benzinlilerde standart otomatik vites mevcut.Toyotada benzin veya dizel farketmeksizin multimode seçeneği mevcut.
  • arkadaşım..aynı soru ile kaç başlık daha açmayı düşünüyosun??

http://forum.donanimhaber.com/m_30441228/tm.htm
  • Honda otomatik şanzıman açısından çok iyi ancak, bagajı küçük. DSG şanzımanı (VW-AUDI) da bir değerlendir derim. Otomatik şanzıman iyi bir tercih. Aldığına pişman olmazsın. Anan bir daha mı doğuracak. Al otomatik şanzımnalı iyi bir araç keyfini sür... kazasız sürüşler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.