Şimdi Ara

Hangi Renk SE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun kasası bana göre şuan bulunan tüm makinelerden güzel bir kasa. Tercih etmemdeki sebepte tek elle kulanımı ve telefonun ağırlığının ortaya çıkması. Oyun falan hiç işim olmaz.
    50 parça müzik ve resim üzerine kurulu olarak almak istiyorum bu makineyi. İşin kötü yanı her renk seçeneği güzel. SE nin yeni rengini seçeneklerim arasından çıkardım. Erkeklere yakışacağını düşünmüyorum. Gold Silver Space arasında kararsız kaldım. 5S almayı düşündüğüm zaman GOLD diye planladım. SE çıksın bekle dediler şimdi nedense gözüm Uzay Grisi ne gidiyor. Nedenini bilmiyorum ama bugünde Silver hoşuma gitti. Gerçekten çok kararsız kaldım siz neyi tavsiye edersiniz nasıl bir yakıştırma yaparsınız yorumlarınızı bekliyorum.Sonuçta zengin bir insan değilim 2-3 yıl belkide telefonu kullanacağım ve pişmanlık yaşamak istemiyorum.

Bu arada ek olarak bir sorum daha var. Ben 5 Yıldır Android kullanıcısıyım. Telefonu mesajlaşma kamera üzerine kullanıyorum. Hayatımda bir değişiklik olsun diye de SE ye geçmeyi düşünüyorum. Androidden çok memnunum tamamen değişiklik amaçlı. Androidlerde 4-5 GB bana yeteri kadar fazla gelirken acaba Apple da 16 GB az mı gelir ? 2000 Lira verdikten sonra 400 lira daha verip 64GB al diyorlar ama ben bütçemi 1500 lira gibi ayarlayıp üzerine 500 lira koyarak 2000 yaptım. Hani 400 liracık daha koymamız gerekir mi sizce telefonu benim gibi kullananlar için.

Yorumlarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim iyi forumlar :)

• Ben space gray alırdım. Bana göre ön kısmının siyah olması daha hoş ve karizma olmasına neden oluyor.
    Resim çekiceksin ama bence 4k videoyu da yabana atma. Bunun içinde hafızası 64 gb olan ideal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rose gold güzel. Rose gold alacağım.

64'lük ideal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 6S 16 GB Kullanıyorum.Önce renginden bahsediyim space gray renk.SE model alsaydım yine aynısını alırdım neden derseniz aşırı karizmatik bir renk emin olun.Ağır bir duruşu var.Duruşu yetiyor yani Hafızaya gelirsek ben 16 gb alırken sizin gibi düşündüm yeter de artar diye.Çünkü oyun oynayan birisi değildim 5S kullanıyordum ekran küçük olduğu için oyun oynayasım gelmiyordu.6S'i alınca ekranda büyük tabi haliyle oyun oynama isteği geldi ve hafıza dolmaya başladı.Resimdi,fotoğraftı,twitterdı,whatsappdı felandı filandı derken 2 gb kaldı hafıza.Birde fotoğraflar zaten çok kaliteli live photo özelliği felan var insanın fotoğraf çekesi geliyor.O kadar kaliteli çekiyorki emin olun fotoğraf çekesiniz gelicek sürekli.Ben 64 GB almanızı tavsiye ederim ama tabi bütçe felan filan size kalmış bir iş.

• Ben space. Kullanıyorum ıphone 6 space gray bence erkege en çok giden renk ayrıca hafıza meselesi kişiye göre değişir oyun la işin yoksa 16 gb yeter benım telefonumda 50 uygulama 1500 foto 50 müzik 5 gb boş alan var

• Hocam şöyle bir şey var müziktede hani 50 60 parça ayırıp yedek koymayı düşünüyorum. Normalde ipod shuffle var ve onda aldığım zevki hiç biri vermiyor bana. Hani aklıma takılan live photos özelliği ile kapladığı alan oldu. Resimleride hani hep telefonda tutan bir yapım yok. Dediğim gibi hep gördüğüm şeyleri görmekten sıkılan bir yapım var. Benim için başta gelen özellikler telefonun kasmaması ele güzel oturması daha doğrusu telefonu bilgisayar gibi değilde telefon gibi kullanıyorum.

Telefona ayırdığım bütçe kısıtlı. 1700 Civarı birşey yeterde artar deyip araştırdım. SE çıkınca dedim tamam 2 yi gözden çıkaralım. Zaten bunun koruyucusu kılıfı falan filan bana 2100 2200 e kitlenecek gibi geliyor ya. Birde ayriyetten 400 lira üste verip 64 GB almak nasıl olur bilemiyorum. Hani android olsa 16 direk alır geçerim sormamda ios ta nasıl gider bilemiyorum.

Şimdi 2400 lira verdikten sonra Note 5 - İphone 6 da tartışılabilir. Yani durum böyle. Çok seçenek olunca iyice insanın aklı bulanıyor. 6 ya 2500 vereceğine 300 daha koy 6S al.

Adamın biride 400 liraya ben 500 lük HDD mi alırım demiş.

Hakikaten çok fena bir çağda yaşıyoruz ya yani diyebilcek bişey yok.

• Uzay girişi iyidir 16gb alırdım ben olsam.. Bana artıyor bile 16gb...

• Mr 009 kullanıcısına yanıt
    Ben iphone 6s 64GB kullanan birisi olarak kullanım kolaylığından dolayı iPhone SE 64 GB Space Gray ( Uzay Grisi ) tercih ettim.

Sizin tercihiniz

iPhone SE 16GB Space Gray olmalı bence
  • 4 serisinden beri hep siyah renk ilgimi çekmiştir ve tercihim olmuştur. Bence siyah (space gray) renk üzmez seni. Hafıza konusuna gelirsek kullanım şekline göre 16 yeter gibi gözüküyor. Tabi hafıza doldukça telefon yavaşlayacağı için 64 olsa kasma sorunu da yaşamazsın o ayrı. İşin maddi kısmından dolayı 16 ya mecbur kalmiyim dersen yurtdışı 64 al derim ki ben olsam o yönde tercih yapardım.

• o boyutlarda uzay grisi güzel duruyor.
  • Uzay grisini kendime, rose gold' da kız kardeşime alacağım. Yalnız ben de 16-64 gb tercihlerinde takıldım. İki adet alacağım için 64 gb bütçeyi zorlamışken çok daha fazla zorlayacak. Oyunla işim olmaz, müzik ve foto ağırlıklı olur. Benim endişem iki üç sene sonra ki güncellemeler de hafızanın yeterli gelip gelmemesi. Her yıl telefon değiştiren biri değilim, 17 yılda 3 kez telefon değiştirdim.
  • Ben silver tercih ederdim. Space de ön yüzdeki ve home tuşu etrafındaki detaylar çok belli olmuyor.
    Ayrıca arka yüzde alt ve üst taraftaki renk geçişleri soft değil.
  • Silver bence

• iphone 6 kullanmıyor olsam rose gold alırdım kesinlikle ama space gray in ön taraftaki ekran bütünlüğünü de seviyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.