Şimdi Ara

Hangi Ssdye Windows Kurmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni aldığım laptopta 256 gb m2 ssd var ayrıca elimde daha evvelden kullandığım ocx vertex 460 var.

Bu test ocz e ait ve tamamen boş bir şekilde alındı

Bu da laptopun üzerinde gelen ssdnin test sonucu. Şöylede bir durum var bu ssd %73 dolu görüldüğü üzere yazma hızları çok düşük geldi bana acaba bir sıkıntı olabilir mi ?

Aslında 120 liğe windows kurup 256 yada oyunları yüklemeyi planlıyorum ama tekrar windows programlarım vs kurulum zor geliyor. Gözle görülür bir performans farkı olucaksa eğer kurabilirim tabiki de.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emey Emsal -- 6 Ocak 2018; 23:58:11 >

• Sistem kurduğun ssd de genelde okuma yapacağı için windows açılış hızıyla program açılış hızları daha iyi olur ama çok aşırı fark yapacağını sanmıyorum 256 gb lık ssd nin marka modeli ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykemerli

Sistem kurduğun ssd de genelde okuma yapacağı için windows açılış hızıyla program açılış hızları daha iyi olur ama çok aşırı fark yapacağını sanmıyorum 256 gb lık ssd nin marka modeli ne?

Tam olarak bilmiyorum ama hynix yazıyordu chipin üzerinde.
  • Max 370 mb/s gösteriyor sitesinde yazma hızı çok yüksek bir ssd değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykemerli

Max 370 mb/s gösteriyor sitesinde yazma hızı çok yüksek bir ssd değil.

Yazma hızı neyi etkiler hocam birde ne önerirsiniz
  • 120 gb olana sistemi kur bence diğerini oyun ve depolama olarak kullan 120 nin 112 sini kullanabiliyorsun zaten oyun için yetmeyebilir. Zaten o değerleri pratikte göremezsin o değeri görmen için tek parça ve yüksek boyutlu dosya olması lazım o yüzden ıops değerleri de önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UEFI Sisteme Linux Nasıl Kurulur
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.