Arkadaşlar bugünlerde bi tane orijinal survival oyun alıcam ama hangisi karar veremiyorum.Minecraft , dayz , rust , starbound aklımda olan oyunlar.Belki başka oyun da tavsiye edebilirsiniz.Hayatta kalabilme , item toplayabilme , craft yapabilme , bina inşa edebilme özelliklerinin hepsinin bi arada olduğu bir oyun var mı?Hangisini tavsiye edersiniz?
dayz dont starve
rust alpha da şuanda fps görüş açısından oynuyorsun ve ev yapma vs. var dayZ de öneririm
Grafiğe takılmaycaksan, sandbox tarzı arıyorsan, ve ben tasarım yapmaktan bir şeyler inşa etmekten keyif alıyorum dersen Minecraft öneririm yoksa, DayZ :D
quote:
Orijinalden alıntı: can.torun
Grafiğe takılmaycaksan, sandbox tarzı arıyorsan, ve ben tasarım yapmaktan bir şeyler inşa etmekten keyif alıyorum dersen Minecraft öneririm yoksa, DayZ :D
Hocam benim favorim zaten minecraft ama orijinal serverlarda nasıl oyun tarzları var onu bilmiyorum.Mesela minecraft'ın online serverlarında başkaları benim yaptıklarımı yıkabiliyolar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: kingman29
quote:
Orijinalden alıntı: can.torun
Hocam benim favorim zaten minecraft ama orijinal serverlarda nasıl oyun tarzları var onu bilmiyorum.Mesela minecraft'ın online serverlarında başkaları benim yaptıklarımı yıkabiliyolar mı?
Onun için server'lara plugin ekleyip belirli bir araziyi senin bölgen yapıyorlar. O bölgede senden başka kimse bir blok kıramıyor ve ya yen bir blok yerleştiremiyor. Ama adam gibi bir server bulman lazım. Bana sorarsan en iyisi kendi arkadaşlarınla 3-4 kişi bir araya gelip bir server alıp oynamak. Sadece sizin girebileceğiniz şekilde ayarlarsanız serveri arazileri ayırmanızada gerek kalmaz. Zaten sadece siz gireceğiniz için evlere zarar verme gibi bir durum olmaz.