Bildirim
HANGİ TELEFON
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
t 68i
derim -
sanırım t68i nin 2. eli demek istedin, o fiyatlara 0 t68i yok -
Siemens C55 derim. 200 milyona kadar düştü fiyatları. -
multimedya message istemiyosan siemens c55 al. pişman olmazsın. -
C55 yada nokia 2100 filan alabilirsin -
simens c 55 derim çok kullanışlı -
teşekkürler
sanırım simens c55 alacağım[frndsp] -
BENCE C55 O KADAR KULLANIŞLI DEĞİL MENÜLERİ ÇOK GICIK.
BANA SORARSAN ERICSSON T600 YADA T300 AL İKİSİDE MANYAK BİŞİ... -
Eğer kalite istiyosan 2100 derim ama fiyat açısından düşünüyosan Simens A55 i tavsiye ederim. -
benim yok ama ben de C 55 derim -
adam gpr için isteömiyor ne cvp yazıyon beeeee -
abi bence t68 al..
hepsiburada.com'da 350 milyon...baska yerlerde pazarlikla 300'e bulursun tahminen garantili -
ben satıyorum t68i kamera ile birlikte 280 milyon garantili -
sony ericsonn un kullandığı software çok yavaş. nokia dan başka telefon tanımam (3310 bile olabilir) -
ben satıyorum t310 5 aylık herşeyi var ve hiçbi sorunu yok. hiçbisisi ellenmedi, 250 milyon. bence süper telefon.. poly ler süpper çalıyor . bende 3650 de var onu sollar poly melod de. 32 channel cünkü. neyse 250 tl bence iyi fiyat. ben 400 e almıştım..! ne dersin? PM at. yada 0555/2113534 -
2100 manita telefonu bea. ben delirmek istiyom dersen sonyericsson al. bence al bi 5210 bak dalgana. -
lg5300i yada samsung c100 -
t300 yada lg al -
TELEFONCU OLARAK TAVSİYEM 2100 ALMA SOFTWARE EKSİKLİĞİ VAR ARIZA YAPIYOR SİEMENSE C55 HİÇ BULAŞMA LCD SORUNU YAŞARSIN NOKİA GURUBUNDAN 8310 AL BAŞIN AĞRIMAZ.
Benzer içerikler
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- media markt fatura sorgulama
- ağınız dengesiz ne demek
- bildirimler açık ama gelmiyor
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- pin kodu kaldırma
- samsung a70 ne zaman çıktı
- en iyi fotoğraf çeken telefon
- play protect nedir
- 18000 mah telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X