Bildirim
hangi ticari araç binek olarak kullanımda daha avantajlı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
motor
2 el
yakıt
kullanımı
kasa
yönünden bakarsak
her yön Fiat Fiorinoyu gösteriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mihmander
motor
2 el
yakıt
kullanımı
kasa
yönünden bakarsak
her yön Fiat Fiorinoyu gösteriyor.
-
biraz araştırma yapın ticari alıp binek olarak kullanmanın bir avantajı yoktur aslında. vergi muayene vs... -
fiorino olabılır ve combo derim harıka araclardır ama kıymetı bılınmedi nedense...... -
bence caddy ama sıfırı biraz pahalıdır
dediğin paraya fiorino süper olur
(yakıtta çok cimri olduğu söylenmekte) -
Dediginiz paraya Fiorino'nun gayet mantikli bir secim olduguna ben de katiliyorum.
Ayrica, otomatik $anzimanli, ESP'li, Park Sensorlu, 4 Airbagli, Yol bilgisayarli, 16" ala$im jantli Fiorino Combi'nin liste fiyati 31.000 TL olarak gorunuyor. Binek takintisi olmayanlar icin kesinlikle tercih edilebilir. Bu kadar donanimi 31.000 TL'ye veren ba$ka arac bilmiyorum ben. -
valla ben fiorinovb araçları binek araç kullanımı için hiç mantıklı bulmuyorum açıkçası
çok ufak bir araç
hele arka koltuk tabut gibi daracık küçücük camlar vs vs
o yüzden daha büyükolan caddydoblo vs araç düşünülmeli
ofiyatada sıfır olarak en mantıklısı doblo görünüyor -
Opel Combo. -
Ssangyong Actyon Sports -
Tabiki tepee
-
http://urun.gittigidiyor.com/Fiat-Fiorino-1-43-Norev-1-TL-039-den_W0QQidZZ23205758
Van olarak elimde bir adet Fiorino mevcut, ilgilenirsen beklerim -
Fiat Fiorino combi yi öneririm. Motor olarak fiatın kaç yıldır kullandığı 1.3 multijetini kullanıyor. Donanım ve işçilik açısından bakıldığında fiyatına göre gayet iyi secenekler sunuyor . Zaten çalıştığım şirketede 2010 fiorino comdi alıyoruz baya araştırdık. servis sorunuda yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yadigar.
Tabiki tepee
Aynen... -
fiorino....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X