Şimdi Ara

Hangisi? 3008-Corolla-Qasqai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nissan renodan tutun mercedes e kadar hepsini gezdim

3 tane otomatik dizel arasında kaldım gibi

peugeot 3008 premium pack çok hoşuma gitti ama araba satış sitelerine baktım daha araba 4000 6000 8000 10000 küsürlarda satışa koymuşlar yeniden kafam çok karıştı bu yüzden acaba hoşlarına mı gitmedi diye düşünüyorum?

nissan qasqai yakın segment ten pek bakmadım ama biraz çıtayı yükseltik alınabilecek bi araba mı ama peugot nunda ön panel çok etkileyici

birde segment dışı araba

toyota corolla d-4d motor deri koltuk ve xenon far var güzel araba fena değil

şimdi size soru hangisine sorun çıkarmadan binip gönül rahatlığıyla kullanabilirim acaba çok kafam karışıtı yada önerilebilecek başka bişey var mı?

3008 60000 tl
    qasqai 75000tl
    corolla 53000tl

• 3008
    autoshow ve dıger testlerde 3008 qq ye galıp gelmıstı,iç konsol da audi r8 e göz kırpıyor
  • 35yaş altındaysan peugeot al, üstündeysen nissan al xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 22 Kasım 2010; 1:48:36 >
  • qahqai qashqai kullanıyorum.2.0 dizel otomatiginide test ettim.Soruların varsa cevaplamaya hazırım ;)
  • seçeneklerim bunlar olsaydı qq çok para güzel araç ama bu kadar para vermezdim , 3008 ticari araçlara (doblo vs) benzeyen tipinden dolayı elerdim , geriye corolla kalıyor mecburen
  • qq iyide birazda bütçe mi aşıyordu ama genede bakacağım bakalım ne olcak :d
  • Bence 75000tl o araca verceğinize ben size mercedes tavsiye ederim mesela C180k olabilir yada B sınıfına bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Bence 75000tl o araca verceğinize ben size mercedes tavsiye ederim mesela C180k olabilir yada B sınıfına bakabilirsiniz.

bencede olayı 70 80 bine çıkarırsan ne işin olur qq corolla peco vs ile
  • qashai
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.