Şimdi Ara

HANGİSİ? LG 42'SL9500 LED TV / SAMSUNG 40 ' 40B7000 LED TV ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
27.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimsinsen3535

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Arkadaşlar bakın Paneli/ Panel için alın Yok DNLA Yok USB,Den bir çok format desteklemesi vs vs özellikler bakmayınız-işlemcisi nedir,paneli ne kalitede,gece backlıht oranı nedir bunları test edin,özelliklede siyah performansını yoksa gece yayın izlerken çok üzülürsünüz-bu özeliklere yönelin

Üstad imzana bakdımda x4500 gördüm.helal olsun dedim.hayalimdeki lcd şuan kaça aldınız veye şuan en ucuzu nerede bulabiliriz.Açıkcası hala bu tv yi tavsiye edermisiniz yoksa daha düşermi bu tv nin fiyatı.SELAMLAR.......

Ben gerçek LED Aldım biliyorsunuz (RGB) Modül-bu oranla gece karanlık bir ortamda panelden kesinlikle arka ışık vermemesi panlden sağ çarprazdan başlayarak- Edge Led paneller gibi tam panel ortasına nazaran ışık gölgelendirilmesi yok -profosyonel izleyici olduğum için bu gibi oranlara çok dikkat ederim -yani yayında geçen karanlık sahneler kesinlikle griye çalmıcak bu yüzden tabiki X4500 Çok çok önde bir panel.. ben 6 ay önce 6250 TL Gibi bir rakama aldım ve çok yakın dostlarımada tavsiyem üzerine aldılar ve çok çok memnunlar SONY Hala X LED Serisi üstüne panel çıkarmadı varsa OLED ki oda küçüçük ve fiyatı uçuk bir panel zaten gerekte yok-tavsiye konusunda tabiki tavsiyemdir ama bulabileceğinizi sanmıyorum çünkü son 5 ayda 169 adet tr ital edildi hiç biri -kalmadı olursa tehşirdir ve nerden temin edersiniz bilemem aile dostumuz SONY Bayisine yönlendirirdim sizi ama ellerinde yok ve gelemeyecek-onun için az daha sabırla beklemenizi tavsiye ediyorum ama sammy -LG Konusunda fikir vericek olursam sammy B Serisi LG SL Serisinden üstün bir paneldir istatisliktede bu geçer ,SL Serisi renkleri daha canlı veriyor görünür ama çok abartı renk dağılımı var pastel boya gibi bu hiç hoş değil Sammy bu oranla daha göze hitap ediyor saygılar

• x4500 GOGOMEZ hocamın dediği gibi gerçekten çok güzel bir panel.Bende yaklaşık 45 gün önce 5.075,00TL gibi bir rakam karşılığında aldım tv yi.Kesinlikle her kuruşuna kadar hak ediyor.Karanlık ortamda x4500 le film izlemenin keyfi bir başka.Hergün akşam olsada eve gidip x4500 de film izlesem diyorum.
    quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bakın Paneli/ Panel için alın Yok DNLA Yok USB,Den bir çok format desteklemesi vs vs özellikler bakmayınız-işlemcisi nedir,paneli ne kalitede,gece backlıht oranı nedir bunları test edin,özelliklede siyah performansını yoksa gece yayın izlerken çok üzülürsünüz-bu özeliklere yönelin

Üstad imzana bakdımda x4500 gördüm.helal olsun dedim.hayalimdeki lcd şuan kaça aldınız veye şuan en ucuzu nerede bulabiliriz.Açıkcası hala bu tv yi tavsiye edermisiniz yoksa daha düşermi bu tv nin fiyatı.SELAMLAR.......

Ben gerçek LED Aldım biliyorsunuz (RGB) Modül-bu oranla gece karanlık bir ortamda panelden kesinlikle arka ışık vermemesi panlden sağ çarprazdan başlayarak- Edge Led paneller gibi tam panel ortasına nazaran ışık gölgelendirilmesi yok -profosyonel izleyici olduğum için bu gibi oranlara çok dikkat ederim -yani yayında geçen karanlık sahneler kesinlikle griye çalmıcak bu yüzden tabiki X4500 Çok çok önde bir panel.. ben 6 ay önce 6250 TL Gibi bir rakama aldım ve çok yakın dostlarımada tavsiyem üzerine aldılar ve çok çok memnunlar SONY Hala X LED Serisi üstüne panel çıkarmadı varsa OLED ki oda küçüçük ve fiyatı uçuk bir panel zaten gerekte yok-tavsiye konusunda tabiki tavsiyemdir ama bulabileceğinizi sanmıyorum çünkü son 5 ayda 169 adet tr ital edildi hiç biri -kalmadı olursa tehşirdir ve nerden temin edersiniz bilemem aile dostumuz SONY Bayisine yönlendirirdim sizi ama ellerinde yok ve gelemeyecek-onun için az daha sabırla beklemenizi tavsiye ediyorum ama sammy -LG Konusunda fikir vericek olursam sammy B Serisi LG SL Serisinden üstün bir paneldir istatisliktede bu geçer ,SL Serisi renkleri daha canlı veriyor görünür ama çok abartı renk dağılımı var pastel boya gibi bu hiç hoş değil Sammy bu oranla daha göze hitap ediyor saygılar

• X4500 den sizin için çektim-renk dağılımına dikkat edelim

HANGİSİ? LG 42'SL9500 LED TV / SAMSUNG 40 ' 40B7000 LED TV ?
  • 10 numara görüntü kalitesi varmış hakikaten.ee o kadar para veripte kötü görüntü alınması düşünülemez.
  • @gogomez

yayın olarak ne kullanıyorsunuz acaba?
  • sabit diskten izlediğim filmin alt yazı dosyasını yüklemenin bir yolu varmı?
  • quote:

X4500 den sizin için çektim-renk dağılımına dikkat edelim

Gerçekden çok beğendim(MAŞAALLAH),ama bütçemi bir hayli aşıyor.Ben umutla bekliyeceğim.(tabiki ekrandaki bayanı değil lcd yi))
    Güle güle kullanın.SELAMLAR.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 14 Nisan 2010; 22:30:31 >

• quote:

quote:

X4500 den sizin için çektim-renk dağılımına dikkat edelim

Gerçekden çok beğendim(MAŞAALLAH),ama bütçemi bir hayli aşıyor.Ben umutla bekliyeceğim.(tabiki ekrandaki bayanı değil lcd yi))
    Güle güle kullanın.SELAMLAR.....

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim çok sağolun umarım gönlünüzdeki paneli alırsınız lakin beklemekte yarar var SONY HX,NX,Serileriye W Serisinin devamını getiriyor tabiki daha iyi seriler çıkaracaktır,lakin şuda bir gereçek X4500 Almasa idim alacağım tek panel W5500 Olurdu veya 9803 LED LUX Unutmayın panel alacağınız zaman karanlık bir ortamda ve siyah geçişlerde deneyin bu SD Yayın olur HD Yayın olur hiç farketmez mutlaka imkanınız varsa deneyin renk barları contrastlar ms süreleri önemli değil tabi birazda 100 Hz yazılımlara dikkat etmek gerek,sammy B7000 Serisi çok başarılı bu konuda tasarımıda göze hitap ediyor beğenmediğim yönleri ghost bulutlanma hızlı sahnelerde birazda var-yoksa o kadarda insanı rahatsız eden oranı yok hatta ben size Şimdi birde Bluray görüntüsü vereyim SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 14 Nisan 2010; 23:30:12 >

• Gogomez üstad x4500 yerine gerçekden sizi w5500 kesermi?İ.B.de 46w5710 var.uygun fiyata 15 gün önce HB da kampanya vardı kaçırdım.bunu alayımmı elinizdeki tv le kıyaslanmaz gibi geliyor ama siz ne dersiniz ...SELAMLAR.......
  • Outlander Blu-ray

Video
    Video codec: MPEG-4 AVC
    Video resolution: 1080p
    Original aspect ratio: 2.39:1

46'X4500 BD/BluRay kalitesi buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 14 Nisan 2010; 23:33:37 >
  • quote:

Gogomez üstad x4500 yerine gerçekden sizi w5500 kesermi?İ.B.de 46w5710 var.uygun fiyata 15 gün önce HB da kampanya vardı kaçırdım.bunu alayımmı elinizdeki tv le kıyaslanmaz gibi geliyor ama siz ne dersiniz ...SELAMLAR.......

Siz 0'dan nasıl bir panel bekliyorsunuz daha detaylı söylermisiniz bana eğer SONY Kararınızsa tavsiye ederim size Lütfen,beklentilerinizi bir daha yazın saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdayy

dlna özelligi bildigim kadarı ile:

dlna özelliği olan bi tv ye nb dan veya wireless özelliği olan baska bir cihaz üzerinden baglatı kurup film izleyebiliyorsun ama, dlna özelligini kullanabilmek icin ayrı bir aparat alman gerekiyor o da ucuz bi aparat degil herhalde :D

İşte o aparatı bugün sony'de gördüm üstat.Wireless ready olan sony tvler ekstra olarak alıyosunuz.Boyutu vodafone wireless modem kullanan varsa aynı boyutta fiyat 180 tl.Eğer dahili wireless olan bir modelini alırsanız sony'de buna ihtiyacınız yok.Dolayısıyla note/netbooklardan görüntü aktarabilirsiniz.Sony'de durum bu.Diğerlerini bilmiyorum
  • gogomez arkadaşım x4500 den böyle resimler yayınlamayın. herkes kendi panelinden soğur beğenmez olur valla. bu arada 46x4500 bulabileceğimiz yer varmı
  • quote:

quote:

Gogomez üstad x4500 yerine gerçekden sizi w5500 kesermi?İ.B.de 46w5710 var.uygun fiyata 15 gün önce HB da kampanya vardı kaçırdım.bunu alayımmı elinizdeki tv le kıyaslanmaz gibi geliyor ama siz ne dersiniz ...SELAMLAR.......

Siz 0'dan nasıl bir panel bekliyorsunuz daha detaylı söylermisiniz bana eğer SONY Kararınızsa tavsiye ederim size Lütfen,beklentilerinizi bir daha yazın saygılar

Üstad bir panelden ne bekleniyorsa onları bekliyorum.Yeni teknolojiyi indirime girmiş haliyle.Mesala sizin paneli 8000 tl ye alanda var formda 5000tlyede.Ben bu teknolojiyi 4000 tlye alabilmeliyim.yani indirimi çok olan kaliteli panel tercihimdir.Alakan için teşekkür ederim.SELAMLAR............

• quote:

Orijinalden alıntı: highjacker

quote:

Orijinalden alıntı: SchyzophreN

hayırlı olsun hightjacker :) LG yandan aydınlatmalı led aydınlatmalı lcd tw mi aldınız, yoksa full led mi? ikisi farklı biliyosunuz LG bildiğim kadarıyla full led üretmiyordu?

Öncelikle teşekkür ederim,

SL serileri EDGE led teknolojisini kullanıyor. Bu kadar ince çerçevede şu anda full led kullanımı yapılamıyor.
    LH modelleri full led sanırım ancak onlarda kalın tasarıma sahip.

Bu tv yi seçerken Led olması artı özellikti benim için ancak edge/full şeklinde bir kriterim yoktu ki zaten FULL Led olan cihazlar daha pahalı.

Bir de tv Edge Led ise aynı serinin tüm modellerinde EDGE Led olarak üretilir, aynı seride farklı teknoloji kullanılmaz. Bu nedenle tüm LG SL serileri EDGE Led diyebiliriz.

Üstat ben geçen vatanda baktım 32'' sl80 ve 42'' sl80 var ellerinde hiçde ince değiller hatta kalın diyebilirim.Zaten sl80 serisi lcd ve 200 hertz, sl90 serisi led(full led ve ince) 100 hertz.

• quote:

quote:

quote:

Üstad bir panelden ne bekleniyorsa onları bekliyorum.Yeni teknolojiyi indirime girmiş haliyle.Mesala sizin paneli 8000 tl ye alanda var formda 5000tlyede.Ben bu teknolojiyi 4000 tlye alabilmeliyim.yani indirimi çok olan kaliteli panel tercihimdir.Alakan için teşekkür ederim.SELAMLAR............

Şimdi bakın olayı şöyle söyliyeyim size ben..herkesin panel alma arzusu şudur olabildiğince canlı performans almak,nedir bu * contrast ta çok doygun hızlı sahnelerde FPS Kaybının olmaması,panelde ghost bulutlanma olmaması buraya kadar herkes aynı fikirdedir,lakin şöyle bir husus var bakın bunu es geçmeyelim lütfen,herkes çok yönlü ekstra özelliği olan panel almak ister (DNLA,USB,Ve bir çok ekstra özellik ) buraya kadar herşey normal ama şuda bir gerçek aldığımız panel çok yönlü ama nasıl kalitede,bu nereye çıkıyor işte karanlık ortamda çıkar biz panel kullanıcıları derki aman ben panelimi alayım arkama yaslanayım haklıdırda,ama ? o backlıght arka ışık olayı senin gece saat 3 de film izleme zevkini berbat eder,örnek:underworld film'i karanlık sahnelerle dolu bir yapım işte siz karanlık sahne geçişlerinde karanlık yerlerdeki detayları Gri renk barı olarak alırsanız ,eğer gözünüze hitap etmezse neden ben bu paneli aldım dersiniz aman olmasın ekstra içeriği ne olucak-- bana yayın lazım,işte kapımız bu' çıkış yok..

Gündüz ise ise şimdiki her markanın HIGH serilerinde bu olay olmaz backlıght göremezsiniz ama gece yarısı ışıklar kapanır siz TV niz'de BD/MKV İzlerseniz siyah detaylar gri ye yakınsa pişman olursunuz bir tv bence siyah performansı için alınır,tabiki ekstra özeliklerde gerekir ama ben buna karışıyım panel görüntü ara birimidir medya tank,değil alırsınız sağlam HTPC,WD,Popchourn gibi medya tankları bir hayli mutluda olursunuz yoksa izliceğiniz medya formatlarının ses senkronlarını her panel açamıyor sürekli dert yaşar uğraşırsınız buda çok ama çok sıkıcı bir durumdur..

SONY W Serisi ile x4500 serisi arasında uçurum yok,lakin bu uçurum demek değilki W 'X Kadar başarılı asla ama ona yakın bunu gündüz gözüyle mağazada anlarsınız ama karanlık bir ortamda W serisi X serisinden çok alta kalırki ne demek istediğim yukarda belli,W Serisi CCFL Paneldir backlıght azda olsa sizi rahatsız eder siyahlar tam siyah değildir ama çok başarılıdır müdavirlerine göre..ama ? Lakin Sammy B serisi Edge LED Ve clenear panel bu panelde siyahlar çok başarılı lakin beyaz sahneleri acaip fullaştırıp renk barlarını abartı sağlıyor ama kimi insan göz için sorun değildir sizin için seçenek söyliceksem malum X Serisi zor artık hem bütçe meselesi hem üretim bakımından ,size tavsiyem SONY W Serisi veya sammy B LED Serisi bakmanızdır ben LED Serisi B7000 İle birçok inceleme yaptım göze batan pek birşey yoktu gönül rahatlılı'ğı ile alınıp kullanılabilir tabiki bütçeniz ne doğrultuda ise birde şunu deyinmeden edemeyeceğim 100Hz yazılımda monition flow SONY Kendi yazılımı üstüne sharp tek kalitedir ve hiç bir marka ve model halen bu başarıyı kolay kolay yakalıyamadı plazmalardan bahsetmiyorum bile saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 15 Nisan 2010; 0:34:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi bakın olayı şöyle söyliyeyim size ben..herkesin panel alma arzusu şudur olabildiğince canlı performans almak,nedir bu * contrast ta çok doygun hızlı sahnelerde FPS Kaybının olmaması,panelde ghost bulutlanma olmaması buraya kadar herkes aynı fikirdedir,lakin şöyle bir husus var bakın bunu es geçmeyelim lütfen,herkes çok yönlü ekstra özelliği olan panel almak ister (DNLA,USB,Ve bir çok ekstra özellik ) buraya kadar herşey normal ama şuda bir gerçek aldığımız panel çok yönlü ama nasıl kalitede,bu nereye çıkıyor işte karanlık ortamda çıkar biz panel kullanıcıları derki aman ben panelimi alayım arkama yaslanayım haklıdırda,ama ? o backlıght arka ışık olayı senin gece saat 3 de film izleme zevkini berbat eder,örnek:underworld film'i karanlık sahnelerle dolu bir yapım işte siz karanlık sahne geçişlerinde karanlık yerlerdeki detayları Gri renk barı olarak alırsanız ,eğer gözünüze hitap etmezse neden ben bu paneli aldım dersiniz aman olmasın ekstra içeriği ne olucak-- bana yayın lazım,işte kapımız bu' çıkış yok..

Gündüz ise ise şimdiki her markanın HIGH serilerinde bu olay olmaz backlıght göremezsiniz ama gece yarısı ışıklar kapanır siz TV niz'de BD/MKV İzlerseniz siyah detaylar gri ye yakınsa pişman olursunuz bir tv bence siyah performansı için alınır,tabiki ekstra özeliklerde gerekir ama ben buna karışıyım panel görüntü ara birimidir medya tank,değil alırsınız sağlam HTPC,WD,Popchourn gibi medya tankları bir hayli mutluda olursunuz yoksa izliceğiniz medya formatlarının ses senkronlarını her panel açamıyor sürekli dert yaşar uğraşırsınız buda çok ama çok sıkıcı bir durumdur..

SONY W Serisi ile x4500 serisi arasında uçurum yok,lakin bu uçurum demek değilki W 'X Kadar başarılı asla ama ona yakın bunu gündüz gözüyle mağazada anlarsınız ama karanlık bir ortamda W serisi X serisinden çok alta kalırki ne demek istediğim yukarda belli,W Serisi CCFL Paneldir backlıght azda olsa sizi rahatsız eder siyahlar tam siyah değildir ama çok başarılıdır müdavirlerine göre..ama ? Lakin Sammy B serisi Edge LED Ve clenear panel bu panelde siyahlar çok başarılı lakin beyaz sahneleri acaip fullaştırıp renk barlarını abartı sağlıyor ama kimi insan göz için sorun değildir sizin için seçenek söyliceksem malum X Serisi zor artık hem bütçe meselesi hem üretim bakımından ,size tavsiyem SONY W Serisi veya sammy B LED Serisi bakmanızdır ben LED Serisi B7000 İle birçok inceleme yaptım göze batan pek birşey yoktu gönül rahatlılı'ğı ile alınıp kullanılabilir tabiki bütçeniz ne doğrultuda ise birde şunu deyinmeden edemeyeceğim 100Hz yazılımda monition flow SONY Kendi yazılımı üstüne sharp tek kalitedir ve hiç bir marka ve model halen bu başarıyı kolay kolay yakalıyamadı plazmalardan bahsetmiyorum bile saygılar

Üstad çok açıklamalı olmuş.Çok teşekkür ederim.SELAMLAR....

• http://shiftdelete.net/samsung-ue40b7000-inceleme-14124.html

ürün incelemesini burdan yapın.plazma siyahına en yakın led lcd tv samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunsea

http://shiftdelete.net/samsung-ue40b7000-inceleme-14124.html

ürün incelemesini burdan yapın.plazma siyahına en yakın led lcd tv samsung

shiftdelete.net doğrucu zenci yani hemi?
  • daha önce lg lh4000 kullanmış ve sl 9500 ü fazlası ile inceleme fırsatı bulan biri olarak lg de 100hz de frame atlaması ve hareketli görüntüde bulanıklık var! aynı şeyi vatan bilgisayar izmir mağazasında yetkilisinede gösterdim bana hak verdiler!!!

sırf şu 100hz de atlama ve hareketli sahnelerdeki bulanıklıkdan dolayı lg lh4000 tv mi satıp sony z5800 aldım. 100hz de görüntünün nasıl takılmadan, atlamadan, bulanıklaşmadan yağ gibi kaydığını gördüm!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.