Şimdi Ara

HANGİSİ? LG 42'SL9500 LED TV / SAMSUNG 40 ' 40B7000 LED TV ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
0
Favori
27.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarhttp://www.220volt.hu adlı sitede benim bazı sorularıma kısmen de olsa yanıt niteliğinde inceleme (unboxing)videoları var
    örneğin bahsettiğim (samsung 40b 6000-7000 , LG sl 9500) tv lerin kaç watt elektrik çektikleri vs. de gösterilmekte konuşmalar macarca ama :) yine de işe yarar videolar olarak düşündüm.
    samsung 40b6000 inceleme videosu: http://www.220volt.hu/teszt/Samsung+40B6000+LED+TV
    LG 42 sl9500 videosu: http://www.youtube.com/watch?v=0EFcuLwtNfQ
    umarım benim gibi tvleri yakından inceleme şansı düşük olanlara yardımcı olmuşumdur.

• --Arkadaşlar yaklaşık 15 gün sonra istanbula gelme ihtimalim var ve geldiğimde samsung 40 b7000 yada LG sl9500 modellerinden birini
    spot olarak satın almak niyetindeyim (garantilisi bütçemi oldukça aşıyor) bu televizyonların spot fiyatları ne kadar bilen varmı ?
    örneğin yakınlarda Doğubank'tan , Altın han' dan yada başka bir spot mağazasından fiyat almış olan varsa lütfen bilgilendirsin.

--bu arada istanbul bilişimin fiyatlarıda diğer sitelerden uygun ancak sitede yalnızca sl9500 var görünüyor mağazaya uğramış arkadaşlar varsa b7000 modeli ellerinde varmı?
  • 4000 tl lik 46"(115cm )sammy 7 serisi led tv doğubankta 3500 tl bugün sordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhakans -- 17 Nisan 2010; 21:09:13 >
  • LG 42SL9500 modeli mkv oynatıyormu acaba ?
  • bilgi için teşekkür ederim drhakans.
    keşke önceden yazmış olsaydım gitmişken 40" b7000 ide sorardın.
    arkadaşlar başka kimse yokmu samsung 40 b7000 yada LG sl9500 ün Doğubank'tan , Altın han' dan yada başka bir spot mağazasından fiyat almış olan varsa lütfen bilgilendirsin.
  • evet LG sl9500 MKV oynatabiliyor
    daha ayrıntılı bilgiye LG nin kensi sitesinden sl 9500 ün user manual pdf ini indirip bakabilirsin sayfa 55 de oynatabildiği tüm formatlar yazılmış.
    yada hazır elim değmişken ben o sayfayı ekleyeyim uğraşmamaış olursun.

HANGİSİ? LG 42'SL9500 LED TV / SAMSUNG 40 ' 40B7000 LED TV ?
  • Teşekkürler bilgi ve resim için...

Bu iş iyice çığrından çıkıyo artık benim için... zira bu seferde oyun konusunda (Ps3) sıkıntı olacak bu model input lag'ı fazla imiş çünkü :(

Bi özellik bir modelde iyi iken diğer özellik başka model/marka da daha iyi oluyor pofff !!
  • Arkadaşlar araştırıken dikkatimi çekti;
    Samsung UE-40B7000 modeli ile Samsung LE-40B7000 modeli arasındaki fark nedir?
    Vede çoğu yerde yaklaşık 3.000 TL iken İB'de 2.450 TL civarında paralel ithalat olmasına rağmen 500-550 TL tasarruf için alınmasında ne gibi bir sakınca olabilir?
    Ve Samsung LED tv ler arıza çıkarıyormu? ( İB +3 yılda garanti vermişler :S)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byi

Arkadaşlar araştırıken dikkatimi çekti;
    Vede çoğu yerde yaklaşık 3.000 TL iken İB'de 2.450 TL civarında paralel ithalat olmasına rağmen 500-550 TL tasarruf için alınmasında ne gibi bir sakınca olabilir?

sadece distiribütör garanti farkı var.ithalatını kendileri yapıyorlar garantilerini de kendileri veriyor.
    ama tutup da ürünü markanın teknik servisine gönderemiyorsunuz çünkü spot piyasa ürünü.tv nin sorun çıkarma ihtimali
    her tv için aynı spot olsun garantili olsun elektronik biraz şans işi.%99 sorun çıkarmasa da %1lik ihtimal için garantili olanı
    tercih etmek en azından kafanızın rahat olmasını sağlar.

• bluray diskleri hd dvd leri oynatabilen sinema ses sistemi için önerisi olan varmı acaba?
  • Arkadaşlar;
    Tüm şartlarımı zorlayıp (hatta sıkıntıya düşecekken) bir Samsung LED TV almaya gitttim. (Veya Philips 8604)
    32B6000....1.999 tl
    ANCAK; inanılmaz bir şey oldu.
    Teşhirde duran SONY W5500 LCD tv de inanılmaz bir görüntü kalitesi vardı. Çok canlı renkler! Kaliteli siyahlar. MUHTEŞEMDİ. LED tv ler yanında.HATTA DAHA İYİ DESEM YERİDİR:
    Mağaza müdürü de uzun süredir bu farktan etkilendiğini söyledi.
    Ve bana teklifi. Kullanmayacağım extra bir çok özellikler yerine; EN İYİ SİYAH! EN İYİ BEYAZ! EN İYİ HIZLI GEÇİŞLER nedeni ile bu SONY oldu.
    Cİhaz 6-7 aydır teşhirde imiş. ----1.799,00 tl ye verebileceklerini söylediler. (2.600 tl miş normalde)
    ŞİMDİ KAFAM KARIŞTI. DAHA KOMİĞİ CEBİMDE PARAM İLE HİÇ BİRŞEY ALMADAN ÇIKTIM.....
    1 -2 gün daha düşünüp, danışacağım sizlere diye...
    Benim için en önemli ayrıntı. Aslında standart yayınlarda(digitürk), spor kanallarında ve DVD film izlerken "en iyi, net ve sorunsuz görüntüyü" almak.
    DLNA, AMBILIGHT, BLUETOOTH, BİLGİSaYAR BAĞLAMAK vs..benim için önemli unsurlar değil..
    Değerli arkadaşlarım beni bu durumdan kurtarın ne olur...
    Aslında Ortalama 1.500 tl bütçem var.(Duruma göre zorlayacağım kendimi)
    32" bana yeterlidir.
    Seçimlerim arasında;
    Philips 8604 LCD (1.600 tl)
    Samsung UE32B6000 LED (1.999 tl)
    Samsung LE32B653 LCD (1.580 tl)
    Sony W5500 LCD (1.799 tl) (Teşhir)

Herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 18 Nisan 2010; 12:03:02 >

• 6-7 aylık teşhir ürünü günde aralıksız 7-8 saat kullanımdadır. Bugüne kadar ise minimum 1300 saat kullanılmıştır. Ben tercih etmezdim.
  • hakanuzay

msn Adresini Pm aracılığı ile yolla yada gecen sayfalarda neler yamışım bir oku arkadaşım saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunsea

quote:

Orijinalden alıntı: byi

Arkadaşlar araştırıken dikkatimi çekti;

sadece distiribütör garanti farkı var.ithalatını kendileri yapıyorlar garantilerini de kendileri veriyor.
    ama tutup da ürünü markanın teknik servisine gönderemiyorsunuz çünkü spot piyasa ürünü.tv nin sorun çıkarma ihtimali
    her tv için aynı spot olsun garantili olsun elektronik biraz şans işi.%99 sorun çıkarmasa da %1lik ihtimal için garantili olanı
    tercih etmek en azından kafanızın rahat olmasını sağlar.

UE ile LE arasındaki fark biri LCD biri LED tv (: modelin devamını okursanız belli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Teşekkürler bilgi ve resim için...

Bu iş iyice çığrından çıkıyo artık benim için... zira bu seferde oyun konusunda (Ps3) sıkıntı olacak bu model input lag'ı fazla imiş çünkü :(

Bi özellik bir modelde iyi iken diğer özellik başka model/marka da daha iyi oluyor pofff !!

Selamlar,

PS3 te birçok oyun ile denedim, ayarlardan oyun moduna alıp oynuyorum ve açıkcası rahatsız edecek bir input lag sorunu yaşamadım.
    Örneğin Killzone2 oynadığımda hiç bir rahatsızlık hissetmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highjacker

quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Teşekkürler bilgi ve resim için...

Selamlar,

PS3 te birçok oyun ile denedim, ayarlardan oyun moduna alıp oynuyorum ve açıkcası rahatsız edecek bir input lag sorunu yaşamadım.
    Örneğin Killzone2 oynadığımda hiç bir rahatsızlık hissetmedim.

sonunda 47 Sl9500 siparisi verdim,

23 Nisan Cuma elime geçer, haftasonu boyunca masüstü pcyi bağlayıp oyunları, bluray filmleri ve dvd filmlerdeki performansı denemeyi planlıyorum.
    Kısmet olursa cybershot N2 fot. makinesi ile video çekimi yapabilrisem sonuçları sizlerle paylasırım.

artık güzel bi ses sitemi arastırmam gerekiyor. :D

• Hayırlı olsun TV'niz S-corpi-o full hd'li günler

İncelemenizi farklı bir konuda veyahttp://forum.donanimhaber.com/m_34634648/mpage_1/key_/tm.htm linkteki (SL serisine ait genel konu olduğu için) konuda paylaşmanızı rica ediyorum
  • @S-corpi-o hayırlı olsun. iyi seçim
    iyi günlerde kullan...
  • hayırlı uğurlu olsun S-corpi-o güle güle kullanın.

paylaşımlarınızı bekliyoruz...
  • eyewallah arkadaslar.

karar verme asamasında bilgilerinizi paylastıgınız için tesekkur ederim. tvyi kurduktan sonra artık kullanımı hakkında sohbetımıze devam ederiz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.