Şimdi Ara

Hangisi:Starlet,Fiesta Flair, Rover 200,214, Saxo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.000 ytl civarı 5 kapılı, Yakıtta ekonomik bi araç almak istiyorum. Bu saydıklarım hakkında görüşleriniz nelerdir? Aldığım araca uzun süre bineceğim, yani satmak için almıyorum, İç hacim,Yakıt tüketimi, yedek parça servis, kalite açısından yorumlarınızı bekliyorum...

• Aralarında ikinci eli en canlısı fiesta flair... Onunda ölü de işte en iyisi o. Tipi çok gıcık beğenmiyorum ama güzel araba. Yani diğer kriterler değilde ikinci el yönünden Fiesta flair...
  • Bu arabaların içinde en kalitelisi rover 400 dür.Yanlış bilmiyosam 1998 modelden sonrakilerde Honda Civic motoru kullanılmıştır...
    200-214 alıcaksan süper temiz olmalı(motor olarak) yoksa girme derim, sanayide büyük tamir masrafları verirsin.

hertürlü donanıma sahiptir , yolda giderken ,binerken- inerken insanlar senin çok pahalı bi arabaya bindiğini düşünürler, komforludur , kliması vs vardır, ekonomiktir yakıt olarak...

eksileri ...

parça bulunur, zaten honda motoru(400 serisi için), ama pahalıdır...kaporta ile alakalı bi sorun olmaz bizim ustalar ferrari maranelloyu bile çekiçle düzelterek gönderirler
    2.el satışında zorlanırsın..anca bilen ve binen birine satabilirsin...diyosun ben binicem ,olur yani...

Rover çok iyidir sadece son sahibi olma durumu sözkonusu, mutlaka temizi ve düşük km lisi alınmalı...ben bi kere almaktan vazgeçtim-direkten döndüm , araba harika idi ama 180,000 de idi ve motoru yapılmıştı yeni, güvenemedim ,bide honda motoru değildi( yani 200-214 dü) ...almadım..şimdi anasayfada benim diğer topic Proton alıyorum

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 11 Haziran 2007; 17:11:02 >

• Peki Starlet nasıldır, Yakıt tüketimi çok iyi diyorlar, bi de sonuçta toyota (sağlamlık açısından)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.