Şimdi Ara

HANGİSİNE GİDERSEM PİŞMAN OLMAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ktü makineyemi yoksa celal bayar makineyemi gidersem pişman olmam?
    Şu bir haftadır 30 kere karar değiştirdim.Hangisini seçsem birisi üniversitenin bir özelliğini söylüyor kararım değişiyor.Lütfen şu son günlerde yardımcı olursanız çok sevinirim.

• ktü nün tek eksisi şehir sanırım
    kötü şeyler duymadım üniversite hakkında
    kampüsü de çok güzelmiş ayrıca
  • Zaten arada kalmama sebep olan tek sorunum İzmir'de oturmak.Yani Cbü yakın.Ama Cbü ye gidipte elimdeki fırsatı kaçırmak istemiyorum.
  • Arkadaşlar sizce hangisine gitmeliyim?
  • cbü yazma müh. fakültesi ebesinin vietnamında oranın izmire yakın diye yazcaksan sen bilirsin cbünün tıpı dışında çok kötü diğer bölümleri
  • Celal bayar mühendislik yazma hayattan soğursun. İnek falan otlatırsın kampüste. Git ktü'ye. Hem teknik vardır artıları.
  • Arkadaşlar yakın olduğu için cbü muradiye kampüsüne gittim.Evet tarlaların ortasında.Ve çok gelişmemiş.Fakat benim için üniversitenin bulunduğu yerden daha çok bana kazandıracakları.Yani mezun olduğumda işe girerken bana sağlayacağı faydalar.O yüzden yeri önemli değil.
  • Dostum bence ktü hem teknik arkadaşlarında dediği gibi tek eksik yanı şehir yorumlara göre bende çukurova ile ktü arasında kaldım banada bi yardımcı olun inşaat düşünüyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekçarelys

Dostum bence ktü hem teknik arkadaşlarında dediği gibi tek eksik yanı şehir yorumlara göre bende çukurova ile ktü arasında kaldım banada bi yardımcı olun inşaat düşünüyorum ben

Gel gidelim ktü ye ne olacaksa olsun. Valla bitirdi beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duodenum -- 16 Temmuz 2014; 18:39:56 >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.