Şimdi Ara

HANGİSİNİ ALIRDINIZ VE NEDEN?GRANDE PUNTO,İ20 TROY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 MODEL SIFIR KM OTOMATİK BİR ARAÇ ALACAK OLSAYDINIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ?

1.FİAT GRANDE PUNTO (5K 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S EURO 5) =28.500 TL.
    2.HYUNDAİ İ20 TROY(1.4 CVVT MODE OTM)=29.500 TL.

SİZ 30.000'E KADAR BU ÖZELLİKLERDE HANGİ ARACI ÖNERİRDİNİZ VE NEDEN?

RESMİ TANITIM SİTELERİ:

http://www.i20troy.com/
    http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/grandepunto_donanim.aspx

• Bence hem bakımı yakıtı cart curt bütün giderler için Grande Punto ve ya Punto Evo'yada bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Bence hem bakımı yakıtı cart curt bütün giderler için Grande Punto ve ya Punto Evo'yada bakabilirsiniz.
    Ben de i20 ve Punto Evo arasında kalmıştım, Punto Evo aldım

Ama araç henüz elime geçmedi, o yüzden herhangi bir yorum yapamayacağım. İki araç da güzel, konforlu ve güvenli bence. i20 tam otomatik, dualogic ise yarı otomatik vites. Donanımlarını ve yakıt tüketimlerini karşılaştırdınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Ben de i20 ve Punto Evo arasında kalmıştım, Punto Evo aldım

Ama araç henüz elime geçmedi, o yüzden herhangi bir yorum yapamayacağım. İki araç da güzel, konforlu ve güvenli bence. i20 tam otomatik, dualogic ise yarı otomatik vites. Donanımlarını ve yakıt tüketimlerini karşılaştırdınız mı?

Alıntıları Göster
    punto evo kullanıyorum ama i20 yi de inceledim güzel araç seöim hangisini beğendiğinize bağlı ve tabi hyundaiin 5 yıl garantisi üstün 2. eli i20 zayıf punto yu bilemiyorum zayıfmı değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

punto evo kullanıyorum ama i20 yi de inceledim güzel araç seöim hangisini beğendiğinize bağlı ve tabi hyundaiin 5 yıl garantisi üstün 2. eli i20 zayıf punto yu bilemiyorum zayıfmı değilmi

Alıntıları Göster
    YAKIT TÜKETİMLERİ ÇOK YAKIN:

PUNTO EVO:

Şehir içi :6,9
    Şehir dışı :4,6
    Ortalama :5,4

İ20 TROY:

Şehir içi :7.7
    Şehir dışı :4.7
    Ortalama :5.8

Görüleceği üzere yakıt tüketimleri neredeyse aynı , donanımları da benzer.

• Grande punto konfor tasarım dıs görunus olarak daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS

Grande punto konfor tasarım dıs görunus olarak daha iyi
    İ20 nedense estetik olarak hiç diğer B segmentindeki araçlar gibi gelmiyor bana. Ben sizin yerinizde olsa Punto tercih ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmk

İ20 nedense estetik olarak hiç diğer B segmentindeki araçlar gibi gelmiyor bana. Ben sizin yerinizde olsa Punto tercih ederim.

Alıntıları Göster
    Puntoyla test sürüşü yapın.Dualogic şanzumanın karakterinden rahatsız olmazsanız her türlü punto.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

Puntoyla test sürüşü yapın.Dualogic şanzumanın karakterinden rahatsız olmazsanız her türlü punto.

Alıntıları Göster
    Punto diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Punto diyorum.

Alıntıları Göster
    her türlü punto evo derim.
  • İkiside boş arabalar ;)

aldın mı şöyle 2.0 alacaksın ki arabaya bindiğini anlayasın !!!MACHINE!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 6 Mayıs 2011; 17:05:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

İkiside boş arabalar ;)

aldın mı şöyle 2.0 alacaksın ki arabaya bindiğini anlayasın !!!MACHINE!!!
    Neredeyse tüm arkdaşlar punto demişler.

Peki neden bu kadar emin bir şekilde punto diyorsunuz?

Punto'yu İ20 Troy'dan üstün tutan özellikler nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: INDEPENDENT MAN

Neredeyse tüm arkdaşlar punto demişler.

Peki neden bu kadar emin bir şekilde punto diyorsunuz?

Punto'yu İ20 Troy'dan üstün tutan özellikler nelerdir?

Alıntıları Göster
    Bana göre i20 nin tek +sı şanzumanı, geri kalan her şeyde bence punto üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

Bana göre i20 nin tek +sı şanzumanı, geri kalan her şeyde bence punto üstün.

Alıntıları Göster
    Grande puntonun bile çok iyi bir yol tutuşu ve konforu var.Tasarımına diyecek yok zaten.Ki bir üst versiyon olarak birçok yönden iyileştirilmiş evo kesinlikle tercih sebebim olurdu.Bence bu sınıfta en iyiler punto evo,opel corsa ve fiyat sorun değilse tabi vw polo derim
  • bence i20 çünkü gerek esp olsun gerek daha yeni bir model olması birçok b segmentinden hatta belki hepisinden daha fazla donanıma sahip olmasından dolayı i20 derim, şekil olarak punto 1 adım önde ama mantık mı kalp mi orasına sen karar vericen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

bence i20 çünkü gerek esp olsun gerek daha yeni bir model olması birçok b segmentinden hatta belki hepisinden daha fazla donanıma sahip olmasından dolayı i20 derim, şekil olarak punto 1 adım önde ama mantık mı kalp mi orasına sen karar vericen.

i20'nin bu modelinde ESP yok. Punto Evo'nun tüm dualogic modellerinde ise ESP, yokuş kalkış desteği, yangın önleme sistemi, ASR (Otomatik Çekiş Kontrol), MSR (Motor Fren Torku Düzenleyici) ve HBA (Panik Fren Destek Sistemi) mevcut. Ayrıca yine Punto Evo'nun tüm dualogic modellerinde Start&Stop sistemi de mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 7 Mayıs 2011; 10:45:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

quote:

Orijinalden alıntı: dix1

bence i20 çünkü gerek esp olsun gerek daha yeni bir model olması birçok b segmentinden hatta belki hepisinden daha fazla donanıma sahip olmasından dolayı i20 derim, şekil olarak punto 1 adım önde ama mantık mı kalp mi orasına sen karar vericen.

i20'nin bu modelinde ESP yok. Punto Evo'nun tüm dualogic modellerinde ise ESP, yokuş kalkış desteği, yangın önleme sistemi, ASR (Otomatik Çekiş Kontrol), MSR (Motor Fren Torku Düzenleyici) ve HBA (Panik Fren Destek Sistemi) mevcut. Ayrıca yine Punto Evo'nun tüm dualogic modellerinde Start&Stop sistemi de mevcut.

Alıntıları Göster
    punto daha mantıklı gibi duruyor.fiyatı da biraz daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: INDEPENDENT MAN

punto daha mantıklı gibi duruyor.fiyatı da biraz daha ucuz.

Alıntıları Göster
    dizel olucaksa kesnlikle hyundai olmalı crdi motor cok seri ve masrafsız bir motordur. i20 nin ncap videolarını izleyin zaten hemen gidip alırsınız. ikici elide gayet güzel. zaten aracın 5 yıl garantisi var daha ne olsun 5 yıl derdin olmayacak.adamlar malının arkasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9997

dizel olucaksa kesnlikle hyundai olmalı crdi motor cok seri ve masrafsız bir motordur. i20 nin ncap videolarını izleyin zaten hemen gidip alırsınız. ikici elide gayet güzel. zaten aracın 5 yıl garantisi var daha ne olsun 5 yıl derdin olmayacak.adamlar malının arkasında

Alıntıları Göster
    Sunulan tercihlerin ikisi de benzinli.. Hyundai i20'nin dizel otomatiği yok, olsaydı ben alacaktım..
  • FOREVER PUNTO
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.