Şimdi Ara

hangisiyle başlamalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar yeni konsolların arifesinde biraz farklı bir soru sormak istiyorum hem ps exclerini oynamak istiyorum hem de xboxın nimetlerinden yararlanmak istiyorum o yüzden ilk konsollardan alıp yaklaşık 1 yıl sonra diğerinin yüksek versiyonuna geçmeyi planlıyorum gönül ister ki yeni jenerasyona geçiş yapayım ama bütçem ona el vermez o yüzden sizce hangisi

1-one s alıp 1 yıl sonra ps proya mı geçmek
    2-ps4 alıp 1 yıl sonra xbox one x e mi geçmek

1in avantajı one s daha uygun olduğu için başta bütçemi çok zorlamaz ve excleri daha yüksek cihaz da oynayabilirim ama one s 1 yıl sonra çok değer kaybına uğrar mı elden çıkarmak istersem zorlanır mıyım

2nin avantajı ps4ü elden çıkarmak daha kolay ve excleri oynayıp sattıktan sonra multiplatform oyunlarda daha iyi bir grafik görürüm x sayesinde

sizce hangisi daha mantıklı

• up
  • Bence PS4 alıp tüm exclusive oyunları oynadıktan sonra 1 yıl sonra xbox one x almanızı tavsiye ederim. Hem Microsoft yanlış bilmiyorsam xbox one konsollarına 1 veya 2 sene destek verecek diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dediğim sebeblerden çok kararsız kaldım ben de
  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gibi bir tavsiye ama xbox one s almanızı pek tavsiye etmiyorum.One x 4k 30 fps açıyor. Multiplatform oyunlardan iyi verim almanız için one x tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Hocam benim gibi bir tavsiye ama xbox one s almanızı pek tavsiye etmiyorum.One x 4k 30 fps açıyor. Multiplatform oyunlardan iyi verim almanız için one x tavsiye ederim.
    hocam tv 1080p zaten diğer seçenekte de ama excleri pro da daha iyi grafikte oynarım tek endişem one s iyice eskiyip satması zor olur mu
    Hocam tv 1080p ise one x almanızı tavsiye etmiyorum. O zaman PS4 Pro almanızı tavsiye ederim. Ama eğer 4k tv olsaydı,one x önerirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 19 Mart 2020; 20:1:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Irkı Seçmeliyim
    17 yıl önce açıldı
    Hangi Gitarı almalıyım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam tv 1080p ise one x almanızı tavsiye etmiyorum. O zaman PS4 Pro almanızı tavsiye ederim. Ama eğer 4k tv olsaydı,one x önerirdim.
    çok teşekkür ederim hocam peki sizce şuan garantili 2. el bir one s alsam satması çok zor olur mu ilerde max 1 yıl
    Ben one s almanızı tavsiye etmem. Hem one s konsolun çoğu oyunlardaki çözünürlüğü 900p yani 1080p oyun pek yok. Bence one S ileride satarken zorlanacağını tahmin ediyorum. PS4 Pro 1080p 60 fps oyunları destekliyor. Yani 1080p tv için en iyi performans için PS4 Pro'yu öneriyorum.

• quote:

Ben one s almanızı tavsiye etmem. Hem one s konsolun çoğu oyunlardaki çözünürlüğü 900p yani 1080p oyun pek yok. Bence one S ileride satarken zorlanacağını tahmin ediyorum. PS4 Pro 1080p 60 fps oyunları destekliyor. Yani 1080p tv için en iyi performans için PS4 Pro'yu öneriyorum.
    hocam şuan malasef bütçem one x/pro seviyesinde değil onun için başta ps4 ya da one s alıp bir süre idare edip sonra satıp yükseltmeyi düşünüyordum
    Hocam o zaman size ikinci el PS4 almanızı öneriyorum. Ps4 birçok oyunu 1080p 30 fps açıyor. Tabi 1 sene sonra PS4 satarken yinede zorlanacağınızı düşünüyorum. Çünkü o zaman PS5 çoktan çıkmış olur. Ve PS4'ünde değeri azalır. Tabi yinede kaliteli exclusive oyunları oynamanız için PS4 öneriyorum. Hocam benden tavsiyeler bu kadar.

• quote:

Hocam o zaman size ikinci el PS4 almanızı öneriyorum. Ps4 birçok oyunu 1080p 30 fps açıyor. Tabi 1 sene sonra PS4 satarken yinede zorlanacağınızı düşünüyorum. Çünkü o zaman PS5 çoktan çıkmış olur. Ve PS4'ünde değeri azalır. Tabi yinede kaliteli exclusive oyunları oynamanız için PS4 öneriyorum. Hocam benden tavsiyeler bu kadar.
    hocam 1200 civarı one s alıp sonra bütçe mi arttırıp ps pro ya geçmek mantıksız mı olur sonuçta pro 4den daha iyi
    1 sene sonra Pro'nun fiyatı biraz düşmüş olur. Çünkü yeni nesil konsollar bu sene sonunda çıkacaktır.Ve hocam bence böyle yapmanız daha mantıklı olur. Yani one S alıp,bir sene sonra Pro'ya geçmeniz daha iyi olur. Hem gamepass ile gears 5,halo 5 gibi oyunları oynarsınız. Yani 4k tv yoksa bence xbox one x alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 19 Mart 2020; 20:30:31 >
  • 1080p tvin varsa xbox one x al. supersampling sayesinde ps 4 prodan daha iyi grafik veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Kafamı karıştırdınız hocam başta ps4 dediniz sonra one s açıkçası son mesajınızdaki gibi düşünüyorum ben de 1250ye garantili alsam seneye 600 e bile satsam 1 yıl game passle oyun oynamış olurum üstüne koyar pro alırım sonra da

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellie_Williams

1080p tvin varsa xbox one x al. supersampling sayesinde ps 4 prodan daha iyi grafik veriyor.
    Hocam mesajları okuduysan şuan x alamıcağımı belirttim

Evet hocam haklısnız,biraz karıştırmış olabilirim. Neyse hocam benden tavsiyeler bu kadar.

• 1000 lira civarına one s alsan seneye 500 , 600 liraya satabilirsin , grafik takıntın yoksa ones seni memnun eder , seneye de ps4 pro alır exc. oyunları oynarsın ps4 gelecek 2 tane daha exc oyun var onlarda ucuzlamış olur

• çok teşekkür ederim
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.