Tipim olacak bounda okuyacan karılar tabi bakar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hani ekonomi bitikti (3. sayfa)

-
-
Bugün de zenginin malı çenemizi yordu :(
Ekonomi kötü ama millet parayı bir şekilde kırıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin beynine koyayım ekonomi iyiymiş arkadaşlara üzüldüm ne güzel sana açıklamaya çalışmışlar tabi boşa...senin gibiler aynen bu dilden anlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olm eve 115k giriyor diyorsun senin yerinde olsam var ya ohoooo ben aileden 0 para alıyorum. Kendim ne kazanırsam max 6-7
-
Cafeler doluymuş e ag çocuğu sosyallesmiyelim mi bize laf edeceğine bastakiler bizim vergilerimizi hqr vurup harman savuruyor ona laf etsene
Valla ben yari ozurlu gibiyim ailem o yuzden destek oluyor.
JDSAJICXZJADIJSCXIZJIASCXZIJI
-
Olaya sadece "maaş" olarak baktığınız için asla zengin olamayacaksınız, vizyonunuzu genişletin birazcık :)
O sadece hayattaki tüm başarısızlıklarını eksiklerini kusurlarını hastalıklarını kadınlara bağlayan ve kadınlara olan düşmanlığına kusacak yer bulmaya çalışan hasta birisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 22 Eylül 2023; 0:41:9 >
hocam ülkede herkes gönül eğlendirmeye yemeye içmeye öyle bir para harcıyor ki ondan sonra da haftada 50 saat hatta daha fazla çalışıyor yani diyeceğim siz aldanmayın boş verin borç içinde bu sistemde stres attıklarını sanıyorlar
zaten instagramda vakit öldürmeniz hata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 22 Eylül 2023; 0:46:22 >
instagramdaki görsellerin %90’ı sahte ya da oldugundan çok daha iyiymiş gibi gösterilen bir illüzyon. Son yıllarda, öğretmen ya da hemşire yurt dışında bahsettigin tarzda fotograf paylasimi yapabilecek ya da o tarz bir hayat yaşayacak kadar para kazanamaz. 4-5 sene oncesine kadar sıradan bir öğretmen ya da hemsire, yurt dışında çok alt düzey. Yurt icinde orta duzey bir tatil yapabiliyordu. Şu an çok çok zor. Yurt dışına tur ile anca gidebilir yurt ici de en fazla 4 yıldızlı otelde kalır. İstisnalar tabiki vardır. iç hastalıkları uzmanı ama kendi kliniginde alzheimeri tedavi edebilecegini iddia edip piramit sistemi ile ilac satarak zenginlesen doktorlar gibi…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 22 Eylül 2023; 4:52:40 >
ben de inanamıyorum bazen gerçekten. universite 2. siniftayim asgari ucretten fazla para kazaniyorum, barinma yemek masrafim yok. millet o konsereden bu tatile şu cluba geziyor. ben sezonluk kiyafet alisverisimi zor yetistiriyorum oyle acayip luks de giymiyorum maks adidas lufian nautica vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 22 Eylül 2023; 10:31:57 >
Ya babaları zengin ya da birileri fonluyor baska aciklamasi olmaz olamaz. O "millet" denen gruba kendimi bir turlu ait hissedemedim ne gulduklerine guluyom ne de eglence anlayislari bana uyuyor. Cluba gidip story atmak havali gelmiyor bana. Storysine sokam onlarin. Instagramdan nefret edjyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 22 Eylül 2023; 10:56:23 >
Hocam Max lufian Nautica da patladım o sırada lcw Waikiki de Ceket bile alamayıp kyk kredimle bakışan me djjsjjsjsjsj
Hocam bu arada ayıptır sorması nasıl kazanıyorsunuz asgarî ücretten biraz fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapes_ -- 22 Eylül 2023; 11:23:3 >
Ailesi zengindir. Parası vardır. Borsada köşeyi dönmüş, voleyi vurmuştur. Döviz, altın yatırım yapmıştır parası vardır. Zamanında kasıp ev almış, şimdi kiraya ödeyeceği parayla geziyordur... Ya da zamanında doğru kariyer tercihi yapmış, şimdi tadını çıkarıyordur.
Tıp okuduğun için pişman olmuş olabilirsin ama bunun sorumluluğunu başkalarının başarısına yükleme.
-
Bu mesajı Starbokta 200 lira hesap odeyince yazmiyorsan ne olayım
kirwe cok güzel noktalamıssın ilaveten
28:79. Karun, ziynetli(1) bir şekilde halkının karşısına çıktı. Dünya hayatına düşkünlüğü olanlar: "Keşke bizim de Karun gibi varlığımız olsaydı! Gerçekten o, çok kısmetli biri." diye iç geçirdiler.
(1) Gösterişli.
28:80. İlim verilmiş olanlar(1): "Size yazıklar olsun! İnanan ve salihatı(2) yapan kimselere Allah'ın vereceği ödül daha hayırlıdır. Buna sabredenlerden(3) başkası kavuşamaz." dediler.
(1) Vahyin bilgisi ile bilgilenenler. Vahyin mutlak doğru olduğuna iman edenler.
(2) Bozuk olan şeyi düzeltmeye çalışmak, düzeltici olmak, yapıcı olmak, düzeltmeye teşvik etmek, iyiye yönlendirmek.
(3) İnanan ve salihatı yapma yolunda kararlılık gösterenler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X