Insta şarap içip süslenip gezen yurt dışına giden bayan öğretmenlerle hemşirelerle dolu. Bazen diyorum tıp niye okuyorum? Fiziğe ilgim vardı fizik öğretmeni olabilirdim 35 bin sıralamayla. Ailem para da vermezdi özel üniversiteye Millette para b.k gibi. Bu dedigim kadınlar özel kurumlarda istanbulda çalışıyor. Evli de değiller. Ha birileri bunları maaşa bağladıysa bilemem. Zengin sevgilileri vardır belki. Şu karıları görmekten midem bulandı artık. 22 25 yaş arası bir de hepsi. Ben 21 yaşındayım 0 sosyal çevrem var. Aile zoruyla 35 bin sıralamayla tıp okuyom. Saat 9 dan sonra dışarı çıktığımı hatırlamiyom tek başıma < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 21 Eylül 2023; 11:16:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hani ekonomi bitikti

-
-
Sana öyle bir sövmek lazım ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye sen de mi bu gruba dahilsin? Yoksa o kadınlara maaş bağlayanlardan mısın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
namaz kıl, ibadet et cenneti kazanmaya çalış. Önemli olan bu dünyada eğlenemek değil öbür tarafta eğlenmek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 21 Eylül 2023; 12:25:7 > -
şu kafada bir insanla aynı sıralamayı yapmış olmam ayıbı bana yeter
-
İyi bir mat hocası özel dersle cok kazanıyor mesela
Olm neler var neler. Bizi 12 sene boyunca top mühendislik ya da herhangi bir tıp diye uyuttular awk. Millet parayi sciyor.
siz bunları tartışıp ağlayınca bir şey mi değişecek? siz bunları tartışırken onlar tatillerini yapsınlar siz de burada arkalarından konuşun
tatile gitmişler nolmuş yani ekonomi iyi diye akp'ye mi oy vereceksiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 21 Eylül 2023; 12:7:11 > -
Burda boş yere ağlayacaklarına namaz kılıp ibadet etseler ahirette mutlu olacaklar.Hatta Kuran'da bunla ilgili çok güzel bir ayet var
(Oysa onların tek gerçek kabul ettikleri) bu dünya hayatı hakikatte sadece bir oyun ve eğlenceden ibarettir; âhiret yurduna gelince işte asıl hayat odur; keşke bunu bilselerdi!
Ankebût Suresi - 64 . Ayet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 21 Eylül 2023; 12:31:3 > -
Bu zamanda öğrenci olmak yanlış.
Staj, burs paraları ...
Mezun speedrun. Seri.
bak genj adam
Ekonomi kötü değil. Bunu anlayın artık.
Aynen abi iyi kötü görecelidir bence fakirlik çokgzel
Meeeee meeeeeeee kuzucuğum
-
allah belanı çektiğim zorluğu ben biliyorum orta gelirli denilebilicek bir ailede olmama rağmen,tam dedim adama bi çift güzel laf ediyim keyfimi kacırdın bu kafayla kimse konusmaz zaten senle,dhden devam
Ekonomi kötüyse kafeler niye tıklım tıklım. Alaçatıbniye tıklım tıklım. herkes neden yurt dışına çıkıyor bunlara cevap ver
ben ve arkadaşlarım alaçatıya eğlenmeye gidemiyoruz dostum alaçatıda toplasan 10bin insan var 90 milyon nüfusu var trnin o kadar da varlıklı insan olucak heralde
yurt dışına keyfi çıkan da çok az,elin avrupalisi şu yaşa kadar kaç tane ülke geziyor biz bi tanesine gitcez gelcez diye tripten tribe giriyoz döviz sagolsun.Yazın 2 ayda çalıştığım parayla kendime hicbisey alamadım yemeğe oraya buraya gitti,kahve pahalı alkol pahalı gıda pahalı.Markete girince aldıkların pahalı,yumurta ag yumurta tanesi 4 lira olur mu
arkadaşlarımdan sigarası olanlara lafım yok dünya kadar para veriyolar umrumda degil o kısım da sigarası olmayanlar gariban ag biseye para harcarken 4 5 defa düşünüyolar
250 liraya kitap var olm ben parayı verirken acıyorum veremeyene yazık degil mi
Çünkü tek gelir kaynakları çalıştıkları işleri değil,influencerlık da yapıyorlardır
quote:
Bazen diyorum tıp niye okuyorum?
Keşke tıp yerine iktisat alanında okusaymışsın. Aksi halde böyle cahil cahil başlıklar atmazdın diyeceğim de o zaman da yine alanının dışında başka alanlar hakkında atıp tutardın gerçi. Ekonomi de zaten instadaki bir grup görgüsüzün fotoğraf albümlerinden AVM'lerdeki kalabalıktan ölçülüyordu. Instadan önce, AVM'lerden önce ekonomiyi ölçemiyorduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sana öyle bir sövmek lazım ki
|
şu kafada bir insanla aynı sıralamayı yapmış olmam ayıbı bana yeter |
ben ve arkadaşlarım alaçatıya eğlenmeye gidemiyoruz dostum alaçatıda toplasan 10bin insan var 90 milyon nüfusu var trnin o kadar da varlıklı insan olucak heralde
yurt dışına keyfi çıkan da çok az,elin avrupalisi şu yaşa kadar kaç tane ülke geziyor biz bi tanesine gitcez gelcez diye tripten tribe giriyoz döviz sagolsun.Yazın 2 ayda çalıştığım parayla kendime hicbisey alamadım yemeğe oraya buraya gitti,kahve pahalı alkol pahalı gıda pahalı.Markete girince aldıkların pahalı,yumurta ag yumurta tanesi 4 lira olur mu arkadaşlarımdan sigarası olanlara lafım yok dünya kadar para veriyolar umrumda degil o kısım da sigarası olmayanlar gariban ag biseye para harcarken 4 5 defa düşünüyolar |
Keşke tıp yerine iktisat alanında okusaymışsın. Aksi halde böyle cahil cahil başlıklar atmazdın diyeceğim de o zaman da yine alanının dışında başka alanlar hakkında atıp tutardın gerçi. Ekonomi de zaten instadaki bir grup görgüsüzün fotoğraf albümlerinden AVM'lerdeki kalabalıktan ölçülüyordu. Instadan önce, AVM'lerden önce ekonomiyi ölçemiyorduk.
|
Hani sınav zekaya bağlıydı |
namaz kıl, ibadet et cenneti kazanmaya çalış. Önemli olan bu dünyada eğlenemek değil öbür tarafta eğlenmek |
siz bunları tartışıp ağlayınca bir şey mi değişecek? siz bunları tartışırken onlar tatillerini yapsınlar siz de burada arkalarından konuşun |
Meeeee meeeeeeee kuzucuğum |
Benzer içerikler
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- harper biyokimya pdf
- nesibe aydın fiyat 2025
- ayt kimya kaynak önerileri
- 4k yayınları zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X