Şimdi Ara

hararet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ilk arabamı aldım 91 model doğan L ARABAYla biraz uzun yol yapsam mesala 10km arabanın harereti hemen 90 ı geçiyo sizce korkulacak bişey varmıdır aydınlatırsanız sevinirim herkese iyi günler

• önemli olan 90 dereceye ulaşınca fan devreye giriyormu onu tespit etmek.
    eğer devreye giriyor ve ısı sabitleniyorsa sistemde problem yoktur, o zaman radyatör suyu eksilmiş olabilir tamamlayın veya termostatı daha erken devreye giren cinsiyle değiştirin.

yok eğer fan çalışmıyorsa ve hararet yükselmeye devam ediyorsa o zaman termostata ve devirdaime baktırın.
    bir ihtimal fan motoru arızalı da olabilir veya sigortası atık olabilir.
  • fan çalışıyomu termostat açıyormu radyotörün su seviyesi ne durumda bu konuları yazman lazım
  • volkswagen bora aracım var. geçen araba ısınmadan hareket ettirdim. hararet işareti yanıp söndü. bir süre sonra stop ettirdim tekrar çalıştırdım o simge artık yanıp sönmedi. daha sonra o simge tekrar yanıp söndü. motor sıcak olmasına rağmen. bu simge niye yanıp sönüyor ikide bir. yardım lütfen.
  • Fanın üstündeki mişürü degistirmen lazım arkadasim

onlar derecelidir

85 te acanida vardir 90 da ve 95 te acanida vardir

termostati kontrol ettirmeyi unutmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isatercan -- 9 Aralık 2010; 12:15:46 >
  • kus serısınde hararet hastalıktır zaten
    bence sen kaputu acıp kendı gozunle bı kontrol yap suyu tamam la calıstır 90 da fan acıyormu acmıyor mu dıye bazıları onların 92 gıbı falanda acabılıyor o cok problem degıl onemlı olan acıp acmaması kontrolu yap yoksa hararet yaparsa daha pahalıya mal olabılır sana ama musur bozuksa al bır musur devam
  • 90 da fan devreye giriyor. hararet problemi yok. fan çalışıyor. sadece o yanıp sönen derece şeklindeki simge kafamı karıştırıyor. o simge kırmızı yanıp söndüğünde arabayı stop ettriyorum; tekrar çalıştırdığımda gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim8998 -- 9 Aralık 2010; 14:49:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    206 hararet gösterge problemi..
    15 yıl önce açıldı
    Fluence Hararet Göstergesi Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Vuruntu Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.