Şimdi Ara

Hararet Sorunu yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 2 Aydır Bu sorunla ugraşıoruz ve henüz çözemedik

Araç 1990 model Bmw e30 m40 motor

3 ay öncesi Araç çalıştıktan 5 dakika sonra hararet yapıyordu

Radyatör,
    Su devirdaim pompası
    termostat
    Buji Ve buji kablo Seti

Değişti, O Sorunu çözdük. Şimdide Bu sorunla ugraşlar içerisindeyim.
    uzun yolda hiç bir sorun yok hararette,Ankaradan Amasyaya Mola Vermeden Hararet Sabit şekilde Geliyor Ama çarşı içinde 10 15 dk boyunca dur kalk yapıldıgı anda hararet Tavan yapıyor Fazla yokuş çıkıldıgında yani Ara sokaklarda dur kalklı yokuşlar olur o şekilde yokuşa sArdıgımda aracı hararet tavan yapıyor Çok Fazla Geri Viteste Gittigimde Direk hararet Çıkıyor ama hararet yüksekken Hız artırıp yani uzun yola çıkıldıgında hararet Sabitliyor ortada.Bu sıkıntıyı daha önce yaşayan biri varsa yardım etsin lütfen...ustaya Götürdüm contamı yanık Die herhangi bir sorun Yok kayişler saglam,Fan Çalışıyor sorunsuz kntrolda ettim.. Nette Araştırıorum hararet Müşürü Flan yazmışlar ama hararet müşürüyle ne alakası Var bilmiorum sonuçta hararet müşürü Araç içindeki Gösterge paneline ısıyı gösteren icat die biliorum..nereye bakmam lazım nasıl çözebilirim bu sorunu bi akıl Verin Lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackerror0005 -- 2 Ağustos 2017; 16:50:12 >

• Arkadaşlar bir kişi bile Fikir sahibi Değilmi ya ? okadar kişi bakmış Bi Cevap yazan olmamış.

aracın Fan Termiğinden olabilceği söylendi ne kadar Dogru bilmiorum Ama Araç Sogukken Pervaneyi Döndürdügümde kendi halinde Dönüyor zorlanmadan. Aynı şeyi motor Sıcakken yapıyorum yine kendi halinde dönüyor. Lütfen Bi fikir Verin?
    Termikle hararetin Ne alakası Var Çözemedim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hararet Sorunu - Yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.