Ben şimdi nickimi değiştirmek istiyorum 5 tane kural var 4 tanesini kabul ettim ama bir kural var en az 3 ay üye olmanız gerekiyor. Adminler 3 aylık üye değilimde bi zahmet sağ kulağıma ezan sol kulağıma kamet getirin de şu nickimi değiştirelim Valla nick de çok kötü seçmişim
6 ay degilmiydi o alala . gif
Şikayet etten bildir dene bi şansını
Buraya daha çabuk bakarlar diye düşünüyorum
nickin süper bana versene/takas
quote:
Orjinalden alıntı: mujim_007
Saol.Ama google'a kamikaze4ever yazarsan yabancı forumlarda da olduğunu görürsün özentiliği sevmemOrjinal olsun isterim
quote:
Orjinalden alıntı: Kamikaze4eveR
quote:
Saol.Ama google'a kamikaze4ever yazarsan yabancı forumlarda da olduğunu görürsün özentiliği sevmemOrjinal olsun isterim
DÜNYADA BAŞKA "MUJİM" YOK
quote:
quote:
quote:
DÜNYADA BAŞKA "MUJİM" YOK
hava atma mujimm benimkinden de yok başka
yok yav ben başka nick alcamda adminlerin işi var heralde hangi admin her zaman online oluyor acaba
imkansız posttan kaynaklanıosa 35 post var zaten yeni hesap alsana nick değiştircene
mesele post değilde 4 gün mesaj atmamak koyuyo
quote:
mesele post değilde 4 gün mesaj atmamak koyuyo
anlayamadım
ilk üye olduğunda ilk 4 gün mesaj atamıyosun
quote:
ilk üye olduğunda ilk 4 gün mesaj atamıyosun
Haa doğru
ya bende benimkini degiştirmek istiyorum patron bi kıyak yapsa inglizce nickden kurtulmuş olrdum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme