Bildirim
Hard Disk Görmüyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilgisayarım'ın içinde de mi yok -
Windows'ta deneme imkanınız varsa bi deneyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows'ta çalışıyorda windows bilgisayar baya bi eski olduğu için yarısında kendinden geçiyor -
Disk formatından kaynaklanıyor
Hocam yani dediğim gibi 2 gün önce çalışıyordu kendi kendine oldu içindekilerde silinmeden tekrar formatlanamaz ilginç bir durum bir çaresini bulacaz artık -
PC'ye bağlayın HDD'yi..
wmware ile OSX kurun...
Harddiskteki bilgileri kopyalayın... -
O zaman bootcamp ile Windows kurun ordan halledin
Yardım için sağolun deniyecem -
Geçen gün formatladım büyük ihtimal formatlamadan da önce öyleydi hdd'nin usb'yi tam sokmayınca 2.0 olarak çalışşıyor ancak tam sokup 3.0 olarak çalıştırmayı deneyince çalışmıyor büyük ihtimal bilgisayarda sorun var çünkü hdd diğer elektronik eşyalarda 3.0 olarak çalışıyor -
Dün benimde seagate Disk'imi görmedi. Bende seageteden bir program yükledim. Sorun çözüldü.
http://www.seagate.com/tr/tr/support/downloads/item/ntfs-driver-for-mac-os-master-dl/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X