Şimdi Ara

HARD DİSK RECOVERY (veri kurtarma) ACİL YARDIM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şirketteki bilgisayarımın harddiskine yanlışlıkla dosyaların olduğu FAT32 bölümüne NTFS e çevirerek yavaş format attım. ve windows kurdum.
    şimdi eski dosyalarımı geri getirmek istiyorum.

formatlanmadan önce klasörler halinde 2000, 2001, 2002... 2007, 2008, 2009 şeklinde klasörler halinde excel ve word dosyalarıyla borç - alacak listelerim vardı. active undelete 7.047 programı ile geri getirmeye çalıştım ancak en son çalıştığım dosyalar olan 2009 dosyalarını geri getiremedim. en son 2007 ye kadar olan dosyaları görebiliyorum, ancak onları da klasör klasör değilde sadece dosya olarak ve isimleri farklı olarak (örn: file000001, file 0000002 şeklinde...) görebiliyorum.

öyle sanıyorum ki harddisk üzerinde 2008 ve 2009 dosyalarının olduğu bölüme sanırım windows un dosyaları denk geldiği için active undelete programı göremedi.

Daha sonra recovery my files 4.07 programı ile de taratmayı denedim ancak sonuç değişmedi. zaten onun da crack ını bulamadım.

bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Not: forumda arama yaptım ancak benim sorunumla ilgili tatmin edici bir yanıt bulamadım

şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designxtech -- 7 Ekim 2009; 11:09:28 >

• Bunun için bimeks gibi teklenojik firmalara başvurlabilirsin
  • VERİ KURTARMA FİRMALARI Tıkla

kesene uygun olanı seç artık
  • Üzgünüm ama bi sonu alamayabilirsin..Çok önemli ise bu işi profosyonel yapan firmalarla görüşmelisin...
  • Bence elinden geleni heşeyi yapacaksın en son profesyonel firmalara gideceksin.
    EASEUS Data Recovery Pro
    Get Data Back

programlarını deneyin...Geçmiş olsun
  • Şuanda windowsu ilgili diskteki ilgili bölümden kullanıyorsan; dosyalarını sağ salim kurtarma ihtimali git gide düşüyor. Bu yüzden o harddiski kullanmadan başka bir sürücü ili sistemi başlatmalı ve recovery programlarını öyle denemelisin.
    Ama edindiğim izlenime göre bir çok dosyana kurtarılamayacak bir biçimde zarar verdin.

R-Studio gibi programlar gerçekten bu konularda çok başarılı. Bir de onu istersen.......
    http://forum.donanimhaber.com/m_23280095/mpage_1/key_//tm.htm#23280156
  • Bu tarz sorunları tek baslıkta inceleyelim LÜTFEN.. DAHA SAGLIKLI OLUR..

http://forum.donanimhaber.com/m_34910646/tm.htm

Yedekleme - Veri Kurtarma Ve Recovery Hakkında Herşey TEK BASLIK....

İYİ FORMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wale06 -- 7 Ekim 2009; 19:02:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.