Şimdi Ara

Hard Disk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle, benim bir sorun olacakta bilgisayar bir çok kez format yemesine rağmen çözülmedi. Sorun şu ki bilgisayar arada kendi kendini kilitleyip yavaşlatıyor ve kasadaki kırmızı ışık yanılı kalıp sönmüyor. Böyle bir durumda ctrl+alt+del yapmak bile 15-20 dakika sürüyor yapamazsa res atıyor kendi kendine. Oyunlarda ise loading ekranı çok uzun zamanlar alıyor. Bunun yanında örneğin gta v te textureler geç yükleniyor ve bundan dolayı da oyun donuyor ve kaplamaların yüklenmesini bekliyor. Oyunları en yüksek grafik ayarlarında açsak dahi ilk başta very low tarzı kaplamalar oluyor çok yavaş bir şekilde yüklenip normale dönüyor. Disk %0-5 arasında yük altında olsa dahi o ışık hiç sönmüyor ancak durduk yere %100 oluyor tekrardan. Bazen bilgisayarı baştan başlatırken monitöre ekran gelmiyor. Hard diskten şüpheleniyorum acaba sorun nedir arkadaşlar. Yeni bir hdd mi almak gereklidir?
    Hard Disk Sorunu
    Hard Disk Sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni HDD'ye rağmen aynı sorun devam ediyor malesef şu sorundan beni kurtarabilir misiniz arkadaşlar rica ediyorum.
  • Disk kullanımı yine %100 e vuruyor mu? Veya ram, cpu falan? Bir de ısılar ne durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 20 Mayıs 2017; 23:20:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disk kullanımı %100 oluyorsa hizmetlerden Windows Search ve Hızlı Getirmeyi devre dışı bırakıp dener misiniz ? Ayrıca ayarlardan windows defenderı da kapatın.
  • Arkadaşlar Hard Disk'i değiştirdim sorunum devam ediyor. Genellikle oyunların loding ekranlarında başlayıp sorun kırmızı ışık yanılı kalıyor ve bilgisayarı kilitliyor. Disk kullanımı %0 bile olsa bu ışık yanmaya devam ediyor ve sıcaklık 50-60 derece civarında olsa dahi aynı sorun boy gösteriyor. Malesef kurtulamadım şu sorundan. Windows search ve hızlı getirmeyi bulamadım malesef. Ram ile Cpu'da %100'de değil her kırmızı yandığında :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkutluturk6 -- 28 Mayıs 2017; 6:16:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.