Şimdi Ara

Hard Diskimi, Flash Disklerden bulaşan sinir bozucu virüslerden nasıl koruyabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilmem benim başıma gelenler sizin de başınıza geliyor mu, 6 aydır Western Digital My Book Essential 500 GB Harici Hard Disk kullanıyorum.
    Bu süre içinde Netden bi sürü Dizi, Film ve Mp3 vs. indirdim. Üniversite'de arkadaş ortamında da bunları birbirimizle paylaşırken Flash Diskleri kullanmaktayız.
    Fakat bazı Flashlar'dan benim bilgisayara virüsler bulaştığı zaman çok can sıkıcı oluyor. Ne zaman Flash taksam kesin
    birisinden bi şeyler bulaşıyor ve Harici hardisikim 4 partitionına da bulaşıyor. bunun sonucunda da Bazen erişim engellendi der, bazen autorun yapmaz, bazen atıyorum G: ye tıklarım
    birlikte aç çıkar vs vs....

Bunlardan kurtulmanın veya bunları en aza indirmenin yolu var mı? Bilgisayarda Kasper yüklü olmasına rağmen bu virüsler bulaşıp duruyor!

Sizlerin hard diskinizi koruma yöntemi ne?

• http://rapids****.com/files/120946358/sil.rar

dosyayı indirip virüs bulaşan her partitionda(flash bellek dahil) sil dosyasını çalıştırırsan flash belleklerden bulaşan zararlı yazılımlardan kurtulabilirsin.Eğer zararlı yazılım gizli dosya ise ve gizlilik özelliğini kaldıramıyorsan gizli aktif olsun dosyasını çalıştırmanı ve ardından sil dosyasını çalıştırmanı tavsiye ederim.Sürekli kullanıyorum ve çok memnunum.Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burti16 -- 8 Haziran 2008; 14:00:35 >
  • sorun düzeldimi kardeş arkadaşın verdiği program ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.