bilgisayarda win xp pro kurup harddisk ntfs olarak biçimlendirdikten sonra harddisk im d: olarak gözküyor. dolayısıyla bazı programlar çalışmıyor. Msdos ta da d: gözüküyor.Nasıl düzeltebilirim.
bılgisayarım yonet dısk yonetimi surucuye sag tıkla surucu harfını ve yolunu degıstır
bunu denedim fakat "windows sistemi biriminizin veya önyükleme biriminizin sürücü harfi değiştiremiyor."
arkadasım işletim sisteminin bulundugu surucunun harfini degistiremezsin.tek caren format atmak.
quote:
Orjinalden alıntı: sancarterzi
bilgisayarda win xp pro kurup harddisk ntfs olarak biçimlendirdikten sonra harddisk im d: olarak gözküyor. dolayısıyla bazı programlar çalışmıyor. Msdos ta da d: gözüküyor.Nasıl düzeltebilirim.
ms-dos , D yi C olarak görecektir aslında dos ta, bunun nedeni dos ta NTFS birimleri göremememizdir.
İşletim siteminin kurulu olduğu disk'in adını değiştiremessin.
XP yi kurduğun sürücünün adını değiştiremezsin dostum.Tek çözüm First boot device cd-rom(FORMAT) Ama önce verilerini iyi bir gözden geçir.Ben Junior'un resimlerini silmiştim formatta 1 ay dinledim walla...
En iyisi sen yeniden formatla...Sistemi D'ye kurmuşsun,değiştiremezsin!
öncelikle puhaha daha sora d: de kalsın pek sorun olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme