Şimdi Ara

Harddisk Okuma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopun harddiskinde okuma sorunu şu şekilde bilgisayarı açtıktan sonra windows oturumu açılacağı sırada eğer harddisk işlemini gösteren lamba yanmazsa yapılacak işlem için 2 dk ya yakın bekliyor. sonrasında eğer işlem ışığı yanarsa normal çalışmaya devam ediyor. eğer windows oturumu açılacağı sırada harddisk işlem ışığı yanarsa herhangi bi sorun olmadan makina normal çalışmaya devam ediyor. bu sorunun çözümü için önerilerinizi rica ediyorum.

• Yakın zamanda disk birleştirme yaptın mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: computerdoctor

laptopun harddiskinde okuma sorunu şu şekilde bilgisayarı açtıktan sonra windows oturumu açılacağı sırada eğer harddisk işlemini gösteren lamba yanmazsa yapılacak işlem için 2 dk ya yakın bekliyor. sonrasında eğer işlem ışığı yanarsa normal çalışmaya devam ediyor. eğer windows oturumu açılacağı sırada harddisk işlem ışığı yanarsa herhangi bi sorun olmadan makina normal çalışmaya devam ediyor. bu sorunun çözümü için önerilerinizi rica ediyorum.

HD Tune indirip Error Scan yaptırabilir misin?

Harddiskten gibi görünüyor ama HDD/İşlemci/Ram üçlüsüyle alakalı bir sıkıntı da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalStrike

quote:

Orijinalden alıntı: computerdoctor

laptopun harddiskinde okuma sorunu şu şekilde bilgisayarı açtıktan sonra windows oturumu açılacağı sırada eğer harddisk işlemini gösteren lamba yanmazsa yapılacak işlem için 2 dk ya yakın bekliyor. sonrasında eğer işlem ışığı yanarsa normal çalışmaya devam ediyor. eğer windows oturumu açılacağı sırada harddisk işlem ışığı yanarsa herhangi bi sorun olmadan makina normal çalışmaya devam ediyor. bu sorunun çözümü için önerilerinizi rica ediyorum.

HD Tune indirip Error Scan yaptırabilir misin?

Harddiskten gibi görünüyor ama HDD/İşlemci/Ram üçlüsüyle alakalı bir sıkıntı da olabilir.

error scan taraması yaptırdım sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Yakın zamanda disk birleştirme yaptın mı?

disk birleştirme yaptım %2 parçalanmış dosya vardı. birleştirme sonucunda sorun kalmadı
  • önerilerinizi denedim ama değişen bi şey olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Yazma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.