Şimdi Ara

harddisk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bana acil yardım edin.benim pcde 1 adet western digital hardisk vardı 80gb.pc gayet hızlıydı.pc ye bir tane 160 gb harddisk daha aldım seagate.ne zaman ki o 160 gb harddiski taktım pc sapıttı.çok yavaş çalışıyo nedendir acil yardım edin bilen arkadaşlar.

• eski diskini takmayı dene tekrar ya da başka bir 160lık disk dene. yeni hdd nde bir sorun olabilr.. ama konuyu daha açarsan daha detaylı yardım edicek arkadaslar çıkıcaktır..
  • Diskler SATA'mı ?
  • diskler ıde pc im p4 2.4 ghz 512 mb ram var her iki diskte takılı pcye windows 80 gb lıkta yüklü
  • ide kabloda sorun olabilir
  • yok kabloda sorun abi değiştirdim gine aynı ama bide benim anlamadığım 160 a windows kuramadım
  • Tek ide kablosu üzerine 2 disk bağladığınız zaman belli bir yavaşlık söz konusu olacaktır. Tabi sizdeki bu yavaşlama ne kadar bir yavaşlama onu görmek lazım.

Yeni taktığın diskte sorun olabilir.

Birse Yeni diski tek başına takıp dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersistem -- 6 Kasım 2005, 17:09:08 >
  • evt iki disk tek ıde kanalından bağladım.ondan olabilir.pc çok aşırı yavaşlamamakla birlikte arada bir donuyor işlemler yavaş oluyor.ikinci diski cdrom ıde kanalına taksam olurmu hız eski haline gelir mi pc nin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.