Şimdi Ara

Harddisk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Günler , uzun bir süredir sistemimde bir yavaşlama söz konusu.Oyunlarda falan da ani fps düşüşü oluyor bazen açık alana vs. girildiğinde.PSU , işlemci falan değiştirdim ama pek fayda etmedi ta ki Windows Puanına bakana kadar.Tüm sistemim içinde en kötü bileşen 4,2 puanıyla Harddiskim.Epey uzun bir süredir bu harddisk'e sahibim.Acaba bir süre sonra performansını mı yitirdi?Herkes'in Windows Puanına bakıyorum harddisk için.Genellikle 5.9 alıyor sabit diskler.Şimdi size sorum şu ; harddisk sistemde yavaşlama yapar mı?Öyleyse değiştireceğim de.

80 Gb'lık Samsung'un epey eski modellerinden birine sahip olmama rağmen , yinede sağlığında problem yok sabit diskin.Sorun Benchmarklarda ortaya çıkıyor sanırım.

Windows Puanı :

Harddisk Sorunu

Ayrıca Hd Tune ile yaptığım testlerde de normalde 30 mb/s ile çalışması gerekiyormuş fakat bende 20'ler de geziyor ve ara ara aşağılara düşüyor.

Yardımcı olursanız sevinirim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asturman -- 3 Kasım 2013; 11:02:53 >

• Evet , yardım eden yok mu?
  • Yardım edilecek bir durum yok. 7-8 senelik 20-30MB transfer hızına sahip bir diskten daha ne gibi birşey bekliyorsun ki?
    Sistem genel olarak zaten oldukça geride, gidip yeni disk alsan 200MB civarı transfer hızına sahip olursun diyeceğim ama muhtemelen anakart ve işlemcinde eski.
    O yüzden gittiği yere kadar bu sistemi kullan sonrasında yeni bir sisteme geçiş mecburi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Samsung Harici disk okuma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.