Şimdi Ara

Harddisk texture yuklemesini etkiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ssd ile oyun oynarken texture yüklenmesi konusunda bir artısı oluyor mu? Harddisk texture yüklemelerini etkiler mi?
    Loading süresini kastetmiyorum. Etkilemiyorsa ssd almanin windows dışında bir etksii yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 5 Ağustos 2019; 3:14:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun test videoları var youtube da. çok az da olsa etkiliyor.. mesela far cry newdawn hdd ye kuruluydu ve oyun 2dk ya bir öyle koşarkdn falan frametime grafiğinde ani bir yükselişle beraber bir takılma veriyordu.. bakiyorum işlemci i5 9600k kullanim %60larda.. sıcaklık 55lerde.. ram desen 2x8gb 3200mhz.. oyun kasıyor desen fps 60ın altına düşmüyor 1080p ultra ayarlarda.. sonra biyeden okudum hdd olabilir diye.. hiç aklıma da gelmezdi ha.. ihtimal vermem yani hdd den olacagina.. Düşün 1tb hdd aldım oyun kurcam diye.. Bütün oyunlar hdd de.. Oyunu ssd ye bi kurdum loadingler çok hızlandı ve takılma falan kalmadı.. gittim 480gb ssd aldım oyunları taşıdım.. hdd film ya da oyun downloadı için kullanıyorum artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 5 Ağustos 2019; 3:19:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • single player ozellikle autosave iceren oyunlarda (neredeyse icermeyen kalmadi) hdd cok fazla dropa neden olabiliyor. care ya ssdye gecmek yada kapatilabiliyorsa autosave kapatip manuel olarak kayit almak. onun haricinde texture vs vramle alakali

• quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

single player ozellikle autosave iceren oyunlarda (neredeyse icermeyen kalmadi) hdd cok fazla dropa neden olabiliyor. care ya ssdye gecmek yada kapatilabiliyorsa autosave kapatip manuel olarak kayit almak. onun haricinde texture vs vramle alakali
    Biz gittikce gelen nesnelerle falan ilgisi yok tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Formatta ntfs mi fAT 32 mi neden
    17 yıl önce açıldı
    Arsiv icin Ssd mi Hdd mi?
    5 yıl önce açıldı
    SSD Mİ? HDD Mİ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.