İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BEN YAKIN ZAMANDA İNTERNETTEN HARDDİSK SPARİŞİ VERECEĞİMDE KORKTUGUM Bİ KONU VAR YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİ ALMAK İSTEDİĞİM HARDDİSK BENİM DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMA UYUMLU OLUP OLMUYACAGINI NASIL ANLARIM ÇÜNKÜ ŞİMDİ NETTEN SPARİŞ VERİYORUM GERİ İADE EDEMEM EGER UYUMLU OLMAZSA ELİMDE PATLAMASINI İSTEMİYORUM
ŞUAN KULLANDIĞIM HARDDİSK KENDİ NOTEBOOKLA BİRLİKTE GELEN ORJİNAL MARKASI VE MODELİ:
TOSHİBA MK1237GSX fiziksel boyut:2.5 kapasite:120gb dönmehızı:5400 rpm arabirim: SATA-II arabellekten bilgisayara veri hızı:300 MB/s 8MB Buffer
ALMAK İSTEDİĞİM İSE:
Hitachi HTS725050A9A364 Travelstar 7K500 fiziksel boyut:2.5 kapasite:500gb dönmehızı:7200 rpm arabirim: SATA-II 3Gb/s arabellekten bilgisayara veri hızı:300 MB/s 16MB Buffer
şimdi bu almak istediğim harddisk bilgisayarıma uyarmı bi sorun çıkartırmı nasıl anlarım uyup uymuyacagını bide geldiginde direk taktıgımda tanırmı yoksa tanıtmam mı gerek eger gerekse nasıl yaparım.
Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekür ederim lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Herhangi bir problem yaşamazsın. Yalnız yenisi 7200 RPM döndüğü için daha çok ısınır ve daha çok enerji harcar.
quote:
Orijinalden alıntı: gobl1n
Herhangi bir problem yaşamazsın. Yalnız yenisi 7200 RPM döndüğü için daha çok ısınır ve daha çok enerji harcar.
cevabın olarak teşekür ederim kardeşim ısınsın sorun degil enerjide harcasın yeterki çalışsın:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme