Şimdi Ara

Harddisk uyum sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BEN YAKIN ZAMANDA İNTERNETTEN HARDDİSK SPARİŞİ VERECEĞİMDE KORKTUGUM Bİ KONU VAR YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİ ALMAK İSTEDİĞİM HARDDİSK BENİM DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMA UYUMLU OLUP OLMUYACAGINI NASIL ANLARIM ÇÜNKÜ ŞİMDİ NETTEN SPARİŞ VERİYORUM GERİ İADE EDEMEM EGER UYUMLU OLMAZSA ELİMDE PATLAMASINI İSTEMİYORUM

ANAKARTIM ŞU:ANAKAR KİMLİĞİ ANAKART MODELİ:Clevo M550SE/M560SE

ŞUAN KULLANDIĞIM HARDDİSK KENDİ NOTEBOOKLA BİRLİKTE GELEN ORJİNAL MARKASI VE MODELİ:

TOSHİBA MK1237GSX
    fiziksel boyut:2.5
    kapasite:120gb
    dönmehızı:5400 rpm
    arabirim: SATA-II
    arabellekten bilgisayara veri hızı:300 MB/s
    8MB Buffer

ALMAK İSTEDİĞİM İSE:

Hitachi HTS725050A9A364 Travelstar 7K500
    fiziksel boyut:2.5
    kapasite:500gb
    dönmehızı:7200 rpm
    arabirim: SATA-II 3Gb/s
    arabellekten bilgisayara veri hızı:300 MB/s
    16MB Buffer

şimdi bu almak istediğim harddisk bilgisayarıma uyarmı bi sorun çıkartırmı nasıl anlarım uyup uymuyacagını bide geldiginde direk taktıgımda tanırmı yoksa tanıtmam mı gerek eger gerekse nasıl yaparım.

Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekür ederim lütfen yardımcı olursanız sevinirim

• Herhangi bir problem yaşamazsın. Yalnız yenisi 7200 RPM döndüğü için daha çok ısınır ve daha çok enerji harcar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

Herhangi bir problem yaşamazsın. Yalnız yenisi 7200 RPM döndüğü için daha çok ısınır ve daha çok enerji harcar.

cevabın olarak teşekür ederim kardeşim ısınsın sorun degil enerjide harcasın yeterki çalışsın:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.